یه سری سوال درباره راه ابریشم
-
لامدوستان من یکم گیج شدم تست های راه ابریشم برنامه مطالعاتی تابستونو که الان داریم پیش میبریم باید بعد از هر فرسنگ بزنیم تستاشو؟یا پا به پای فیلما؟منظورم تستای آموزشینیس تست های مهارتیه(خیلی دنبال جوابش گشتم ولی نتیجه ای پیدا نکردم)
و اینکه من احساس میکنم از همه چی بی خبرم از کدوم قسمت سایتمیشه تموم چیزای مهمی که درباره برنامه مطالعه تابستون باید دونستو فهمید؟مثلن برنامه مطالعاتی تابستون داره فقط اختصاصیای دهمو میگه؟اگه اینجوریه که چرا من تو فیزک اقای کازرانیان فصل اول دوازدهمو دارم میخونم طبق برنامه؟😬
فککنم واضحه چقد بی اطلاعم😂
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشم -
لامدوستان من یکم گیج شدم تست های راه ابریشم برنامه مطالعاتی تابستونو که الان داریم پیش میبریم باید بعد از هر فرسنگ بزنیم تستاشو؟یا پا به پای فیلما؟منظورم تستای آموزشینیس تست های مهارتیه(خیلی دنبال جوابش گشتم ولی نتیجه ای پیدا نکردم)
و اینکه من احساس میکنم از همه چی بی خبرم از کدوم قسمت سایتمیشه تموم چیزای مهمی که درباره برنامه مطالعه تابستون باید دونستو فهمید؟مثلن برنامه مطالعاتی تابستون داره فقط اختصاصیای دهمو میگه؟اگه اینجوریه که چرا من تو فیزک اقای کازرانیان فصل اول دوازدهمو دارم میخونم طبق برنامه؟😬
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمhannaneh sh
سلام وقتتون بخیر
ویدئو های مشاوره رو دیدین اینجا ؟
اگ هنوز ندیدین حتما ببینید... کاملا توضیح میدن... -
hannaneh sh
سلام وقتتون بخیر
ویدئو های مشاوره رو دیدین اینجا ؟
اگ هنوز ندیدین حتما ببینید... کاملا توضیح میدن...Amirreza Vafaei Moghadam بله دیدم ولی جواب سوالم اونجا نبود
-
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمhannaneh sh فیلمای مربوط به دهم+حل تست های دهم رو باید فقط ببینی.
بله برنامش فقط اختصاصیای دهمه.
و در نظر بگیر که برنامه یه سری اشتباهایی داره که باید حواست بهشون باشه.
مثلا نباید وارد دوازدهم بشی!
اینو همه میدونن -
hannaneh sh فیلمای مربوط به دهم+حل تست های دهم رو باید فقط ببینی.
بله برنامش فقط اختصاصیای دهمه.
و در نظر بگیر که برنامه یه سری اشتباهایی داره که باید حواست بهشون باشه.
مثلا نباید وارد دوازدهم بشی!
اینو همه میدوننAmoo Sepi ممنونم ولی همین اشتباهای برنامه رو اطلاع ندارم که از رو برنامه وارد دوازدهم شدم
-
Amoo Sepi ممنونم ولی همین اشتباهای برنامه رو اطلاع ندارم که از رو برنامه وارد دوازدهم شدم
hannaneh sh خوبه که این برنامه رو شخصی سازی کنید تا از این مشکلا پیش نیاد...
-
hannaneh sh خوبه که این برنامه رو شخصی سازی کنید تا از این مشکلا پیش نیاد...
Amoo Sepi بله متشکرم
-
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمhannaneh sh سلام بعد هر درسنامه باید تستارو بزنین باید فیلم درسنامه هارو کامل ببینین تا بتونین تستاروو بزنین بعد دیدن فیلممای درسنامه بعد برید سرا تستا هر کدوومم نتونستین بزنین فیلم زدن اون تستو ببین بعدش خودتوونم ی بار دیگه اون تستو بزنین تا کامل یاد بگیرین
-
hannaneh sh سلام بعد هر درسنامه باید تستارو بزنین باید فیلم درسنامه هارو کامل ببینین تا بتونین تستاروو بزنین بعد دیدن فیلممای درسنامه بعد برید سرا تستا هر کدوومم نتونستین بزنین فیلم زدن اون تستو ببین بعدش خودتوونم ی بار دیگه اون تستو بزنین تا کامل یاد بگیرین
-
hannaneh sh سلام بعد هر درسنامه باید تستارو بزنین باید فیلم درسنامه هارو کامل ببینین تا بتونین تستاروو بزنین بعد دیدن فیلممای درسنامه بعد برید سرا تستا هر کدوومم نتونستین بزنین فیلم زدن اون تستو ببین بعدش خودتوونم ی بار دیگه اون تستو بزنین تا کامل یاد بگیرین
moohamad bahrami سلام منم خیلی بی اطلاعم😪😪
خب برای تستا تو برنامه زمان نذاشته کی باید بزنیم مثلا جمعه ها؟ -
لطفا مشاوران عزیز راه ابریشم راجب زدن تست ها و خلاصه نویسی توضیح بدن به صورت کامل
-
خب برای تستا تو برنامه زمان نذاشته کی باید بزنیم مثلا جمعه ها؟Setare Ghorbani سعی کن درسنامتو دو سه روز تمووم کنی بعد دو سه رووزم وقت بزار برای تستا یا اینکه هر مطلب از درسنامه رو خووندیی زوود بعدش بروو تستای اون مطلب رو بزن
-
خب برای تستا تو برنامه زمان نذاشته کی باید بزنیم مثلا جمعه ها؟ -
Setare Ghorbani سعی کن درسنامتو دو سه روز تمووم کنی بعد دو سه رووزم وقت بزار برای تستا یا اینکه هر مطلب از درسنامه رو خووندیی زوود بعدش بروو تستای اون مطلب رو بزن
moohamad bahrami اخه درسنامه اگه منظورتون فیلمه که اونموقع تموم شدن درسنامه ینی تموم شدن فرسنگ غیر این من متوجه مرزی نمیشم بین درسنامه ها
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد