مدرسه غیر حضوری
-
@ida-shateri در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr سلام
مدرسه من دولتی بود(پولکی هم بود) وبا پرداخت یه مبلغی سال آخر رو غیرحضوری رفتم.کنکور یکی از دلالیشه خودم هم شرایط مدرسه رفتن رو نذاشتم.فقط امتحانای میانترم و ترم رو شرکت کردم اونم به شرطی که تو دروس تخصصی نمره بالای ۱۶ و دروس عمومی بالای ۱۷ میاوردم مستمر رو برام بالا حساب میکردن که تو نهایی به مشکل نخورم.
یعنی نه سرکلاس بودم نه امتحانای کلاسی.
یکی از دوستام نمونه دولتی میرفت که اونم شهریه یکسال رو کامل پرداخت کرد و غیرحضوری خوند.
اگر شرایطش رو دارین (هم مالی و هم ذهنی) اینکارو بکنینممنون از اینکه تجربه تون رو در اشتراک گذاشتید .
جسارتا شما تهران هستید ؟
من آمادگی غیر حضوری خوندن رو دارم ، فقط دنبال مدرسه ای هستم که با یه قیمت دوستانهشرایط غیر حضوری رو قبول بکنه .
-
Romi_fr بله من تهرانم
پسرهستین دیگه؟
منکه قیمت دوستانه ای ندیدمدخترم والا
شما چقدر پرداخت کردین مگه -
Romi_fr عه فکرکردم پسرین ببخشید
زیرِ شش ملیون..که برای یک مدرسه دولتی و توشرایط مجازی بودن بنظرم زیادبود.بماند خیلی زودم قانع نشدم زیربار این هزینه برم.@ida-shateri در مدرسه غیر حضوری گفته است:
زیرِ شش ملیون..که برای یک مدرسه دولتی و توشرایط مجازی بودن بنظرم زیادبود.بماند خیلی زودم قانع نشدم زیربار این هزینه برم.خواهش میکنم
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردین -
Romi_fr کاملا درسته حرفتون حتی برای کسی که توان مالی هم داره و یا کسی که پولداره هم والا زور داره که 10 میلیون 12 میلیون پول بده که فقط یه اسم بنویسن چون نه قراره از معلم استفاده بشه که بگیم میخوان بهش حقوق بدن نه آب و برقی مصرف میشه که بگیم ازمون بخوان پول اونو بگیرن نه هیچی فقط پول الکی
️
همون تشریحی هم کلی جلو ترید نسبت به منی که 0 ام لااقل شما تشریحیشو بلدید من همونم بلد نیستم
️
همچنین خیلی ممنون انشالله شما هم به هدفتون برسید و یه مدرسه خوب پیدا کنید و بهترین نتیجه ممکن رو کسب کنیدNavid Quick در مدرسه غیر حضوری گفته است:
Romi_fr کاملا درسته حرفتون حتی برای کسی که توان مالی هم داره و یا کسی که پولداره هم والا زور داره که 10 میلیون 12 میلیون پول بده که فقط یه اسم بنویسن چون نه قراره از معلم استفاده بشه که بگیم میخوان بهش حقوق بدن نه آب و برقی مصرف میشه که بگیم ازمون بخوان پول اونو بگیرن نه هیچی فقط پول الکی
️
همون تشریحی هم کلی جلو ترید نسبت به منی که 0 ام لااقل شما تشریحیشو بلدید من همونم بلد نیستم
️
همچنین خیلی ممنون انشالله شما هم به هدفتون برسید و یه مدرسه خوب پیدا کنید و بهترین نتیجه ممکن رو کسب کنیدچرا اموجیای این دخترونه شد؟
-
زیرِ شش ملیون..که برای یک مدرسه دولتی و توشرایط مجازی بودن بنظرم زیادبود.بماند خیلی زودم قانع نشدم زیربار این هزینه برم.خواهش میکنم
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردین -
سلام
من پیشنهاد میکنم با مدیر صحبت نکنید با معاون اموزشی یا حتی خود رئیس اموزش پرورش منطقه تون صحبت کنید قانعشون کنید خلاصه .من که این کارو کردم مدرسم دولتی ولی قرار فقط برم امتحان بدم.
یا اگه پارتی چیزی هم دارید استفاده کنید. راهش اینه