آنزیم
-
سلام دوستان
وقت بخیر 🌻
تو پاسخنامه قلمچی گفته،روده توانایی ترشح آنزیم گوارشی را ندارد
تو متن کتاب،صفحه22،گفته که شیره روده:روده باریک این شیره را ترشح میکند.شیرهی روده شامل موسین،آب،یونهای مختل از جمله بیکربنات و آنزیم است
الان این آنزیمی که روده ترشح میکنه،گوارشی نیست،طبق گفته قلمچی
پس یعنی منظورش فقط لیزوزیمه؟
دریا دریایی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم همیار -
سلام دوستان
وقت بخیر 🌻
تو پاسخنامه قلمچی گفته،روده توانایی ترشح آنزیم گوارشی را ندارد
تو متن کتاب،صفحه22،گفته که شیره روده:روده باریک این شیره را ترشح میکند.شیرهی روده شامل موسین،آب،یونهای مختل از جمله بیکربنات و آنزیم است
الان این آنزیمی که روده ترشح میکنه،گوارشی نیست،طبق گفته قلمچی
پس یعنی منظورش فقط لیزوزیمه؟
دریا دریایی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم همیارنه سلولهای پوششی مخاط روده انزیم دارن اما ترشح نمیکنن
طول عمر این سلولها کمه و از دیواره روده کنده میشن و اونجا انزیماشون ازاد میشه -
نه سلولهای پوششی مخاط روده انزیم دارن اما ترشح نمیکنن
طول عمر این سلولها کمه و از دیواره روده کنده میشن و اونجا انزیماشون ازاد میشهElham Hamed در آنزیم گفته است:
طول عمر این سلولها کمه و از دیواره روده کنده میشن و اونجا انزیماشون ازاد میشهاتفاقا تو ادامه پاسخنامه هم گفته که دقت کنید آنزیم های یاخته های پرز(روده)متصل به غشای یاخته ها هستند،نه اینکه از یاخته هایش ترشح شوند
پس باید گفت
آنزیمایی که به اسم خود روده باریکن،مستقیم ترشح نمیشن و وقتی یاخته های پرز میرن،تو اونجا آزاد میشن
ولی یه سوال😐
اونجا که استوانه ای یک لایهس،تخریبس عجیب نیست؟ -
Elham Hamed در آنزیم گفته است:
طول عمر این سلولها کمه و از دیواره روده کنده میشن و اونجا انزیماشون ازاد میشهاتفاقا تو ادامه پاسخنامه هم گفته که دقت کنید آنزیم های یاخته های پرز(روده)متصل به غشای یاخته ها هستند،نه اینکه از یاخته هایش ترشح شوند
پس باید گفت
آنزیمایی که به اسم خود روده باریکن،مستقیم ترشح نمیشن و وقتی یاخته های پرز میرن،تو اونجا آزاد میشن
ولی یه سوال😐
اونجا که استوانه ای یک لایهس،تخریبس عجیب نیست؟سروش قادری درواقع غشا پاره میشه انزیم ها ازاد میشن
همه ی سلولهاش انزیم ندارن
اطلاعات دقیقی ندارم راجب این سوالتون ولی فک میکنم خیلی زود باید سلولهای جدیدی جایگزین بشن -
سروش قادری درواقع غشا پاره میشه انزیم ها ازاد میشن
همه ی سلولهاش انزیم ندارن
اطلاعات دقیقی ندارم راجب این سوالتون ولی فک میکنم خیلی زود باید سلولهای جدیدی جایگزین بشنElham Hamed دقیقا
البته یه چی دیگه،میدونم که آنزیم یه سری از کربوهیدراتارو همین یاخته های روده میسازن
ولی میشه گفت علاوه بر پانکراس،اینم لیپاز و پروتئاز میسازه؟ -
Elham Hamed دقیقا
البته یه چی دیگه،میدونم که آنزیم یه سری از کربوهیدراتارو همین یاخته های روده میسازن
ولی میشه گفت علاوه بر پانکراس،اینم لیپاز و پروتئاز میسازه؟یاخته های روده هم مثل پانکراس انزیم انواع مواد رو تولید میکنن
معده مثلا فقط لیپاز و پروتئازه
ولی پانکراس و روده پروتئاز و لیپاز و کربوهیدراز و فک میکنم نوکلئاز اسمشو اگه درست ننوشته باشم
-
یاخته های روده هم مثل پانکراس انزیم انواع مواد رو تولید میکنن
معده مثلا فقط لیپاز و پروتئازه
ولی پانکراس و روده پروتئاز و لیپاز و کربوهیدراز و فک میکنم نوکلئاز اسمشو اگه درست ننوشته باشم
Elham Hamed آهان فهمیدم✅
خیلی مرسی وقت گذاشتید 🌻🙏 -
Elham Hamed آهان فهمیدم✅
خیلی مرسی وقت گذاشتید 🌻🙏سروش قادری خواهش میکنم
-
سلام
دوستان عامل تعیین صفات تو نوکلئیک اسیدها فقط dnaیه؟
یعنی رنا نیست؟
دریا دریایی تجربیا -
سلام
یعنی رنا نیست؟
دریا دریایی تجربیاسروش قادری در آنزیم گفته است:
سلام
یعنی رنا نیست؟
دریا دریایی تجربیارنا یه مدل کپی شده از دنا هست
در حقیقت اصل کاری و همه کاره دنا هست