بنظر اشتباهه
-
سلام دوستان نظرتون راجب این سوال نشر الگو چیه ؟
بنظر من که اشتباه حل کرده ، چون گزینه ۲ رو به عنوان پاسخ قبول کرده ، من فکر میکنم جواب گزینه ۴ هست .
سوال ۱۲۱ . -
بنظر من که اشتباه حل کرده ، چون گزینه ۲ رو به عنوان پاسخ قبول کرده ، من فکر میکنم جواب گزینه ۴ هست .
سوال ۱۲۱ .Taha Yousefzadeh سلام رفیق وقتت بخیر،
ن گزینه 2 درست هستش...ما برق خونمون رفته الان ۲ دیقه صبر کنی دلیلشو برات رو ورقه مینویسم عکس میفرستم
🪐
🪁
-
سوال ۱۲۱ .Taha Yousefzadeh
خدمت شما2p1 از p2 همیشه یدونه p0 بیشتر داره
برا همین هیچ وقت مساوی نمیشن همیشه 2p1 بزرگتره -
Taha Yousefzadeh
خدمت شما2p1 از p2 همیشه یدونه p0 بیشتر داره
برا همین هیچ وقت مساوی نمیشن همیشه 2p1 بزرگترهAmirreza Vafaei Moghadam
درود و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز . شرمنده اما منظور بنده سوال ۱۲۱ بود ، دورش با خودکار قرمز کشیدم .خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی
-
Amirreza Vafaei Moghadam
درود و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز . شرمنده اما منظور بنده سوال ۱۲۱ بود ، دورش با خودکار قرمز کشیدم .خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی
Taha Yousefzadeh آهاااا اونو میگی آره میشه گزینه 4... صد در صد اشتباه زدن توی پاسخنامه گزینه دوم رو... میشه 1.25 اتمسفر ینی گزینه 4...
-
Taha Yousefzadeh آهاااا اونو میگی آره میشه گزینه 4... صد در صد اشتباه زدن توی پاسخنامه گزینه دوم رو... میشه 1.25 اتمسفر ینی گزینه 4...
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
-
سوال ۱۲۱ .سلام 121 رو ببین نظرت چیه @miss-mir1381
-
سوال ۱۲۱ .Taha Yousefzadeh
سلام
به نظر منم غلطه
کلا یه اتمسفر فشار هوا هست که قطعا بیشتر یک میشه و تنها گزینه هم همونه
ولی اگه منظورش فشار مایع باشه که بازم نمیشه یک دوم میشه یک چهارم اتمسفر که در اون حالت هم نمیشه
همون گزینه ۴ بهترین جوابه -
سلام 121 رو ببین نظرت چیه @miss-mir1381
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
من جوابو شک دارم
اما چون چگالی رو ثابت گرفته، گرانش هم دیفالت ثابت میگیریم و تنها متغیر h عه ؛ فکر میکنم بشه گزینه ۴
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
من جوابو شک دارم
اما چون چگالی رو ثابت گرفته، گرانش هم دیفالت ثابت میگیریم و تنها متغیر h عه ؛ فکر میکنم بشه گزینه ۴
@miss-mir1381 اره سوال 121 میشه 1.25
-
Taha Yousefzadeh
سلام
به نظر منم غلطه
کلا یه اتمسفر فشار هوا هست که قطعا بیشتر یک میشه و تنها گزینه هم همونه
ولی اگه منظورش فشار مایع باشه که بازم نمیشه یک دوم میشه یک چهارم اتمسفر که در اون حالت هم نمیشه
همون گزینه ۴ بهترین جوابهاحمد قادری
سلام
پاسخ شما خیلی خوبه
در حقیقت توی سوالات فیزیک کنکور فقط با کمی دقت میشه حداقل دو تا گزینه رو بدون حل کردن حذف کرد
ایشون که با منطق سه تا رو هم رد کردن -
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
من جوابو شک دارم
@miss-mir1381 خیلی مخی
ایول! (=
-
@miss-mir1381 خیلی مخی
ایول! (=
Amirreza Vafaei Moghadam
ممنون شما که قبل من حل کرده بودید -
Amirreza Vafaei Moghadam
ممنون شما که قبل من حل کرده بودید@miss-mir1381
ن فقط اینو ک نمیگم
ازین نظر ک همه جا صاحب نظر هستین میگم -
احمد قادری
سلام
پاسخ شما خیلی خوبه
در حقیقت توی سوالات فیزیک کنکور فقط با کمی دقت میشه حداقل دو تا گزینه رو بدون حل کردن حذف کرد
ایشون که با منطق سه تا رو هم رد کردن@miss-mir1381 آره دقیقن دو تا گزینه همون اول میره اگ دقت کنی تو اکثر تست ها... اینکه فشار هوا رو در نظر گرفت برای رد گزینه دوم خیلی خوب بود
-
@miss-mir1381
ن فقط اینو ک نمیگم
ازین نظر ک همه جا صاحب نظر هستین میگمAmirreza Vafaei Moghadam
نه بابا
من فقط یه کنکوری بدبخت بودم
چیزی بیشتر از بقیه بلد نیستم -
Amirreza Vafaei Moghadam
نه بابا
من فقط یه کنکوری بدبخت بودم
چیزی بیشتر از بقیه بلد نیستم@miss-mir1381 ن بابا... منم مث شما دیگه یه کنکوری بودم... اما درس ها رو خیلی خوب درک میکنید و کلن فیزیک و ریاضیاتتون خوبه و درکتون توشون عمیقه... استدلال های زیادی دارین تو ذهنتون و روش های جالب برای سوالات
-
@miss-mir1381 ن بابا... منم مث شما دیگه یه کنکوری بودم... اما درس ها رو خیلی خوب درک میکنید و کلن فیزیک و ریاضیاتتون خوبه و درکتون توشون عمیقه... استدلال های زیادی دارین تو ذهنتون و روش های جالب برای سوالات
Amirreza Vafaei Moghadam
ممنون شما لطف دارید