برنامه تابستانه راه ابریشم
-
سلام خدمت الایی های عزیز ، ببخشید یه سوال مشاوره ای داشتم ، من این هفته ای که گذشت رو با برنامه راه ابریشم درس نخوندم ، ولی از ما پیش تا الان که راه ابریشم خریدم تمام پیله ها و فرسنگ اول رو دیدم ، به نظرتون این درسته که من برگردم دو باره با برنامه تو تابستون دهم رو تموم کنم یا اینکه فرسنگ به فرسنگ با برنامه خودم جلو برم؟؟
-
سلام مهدی جان
به نظر من مطابق ساختار برنامه ای که دادن برای خودت برنامه بچین و تا جایی که رسیدی پیش برو ولی مهم اینه ساختار برنامه ی درسی حفظ بشه -
یعنی بر اساس همون برنامه که دادن پیش برم اخه بعضی از تایم ها کلاس دارم و اصلا نمیرسم ، بعد عمومی ها روچی کارکنیم ؟
-
سلام خدمت الایی های عزیز ، ببخشید یه سوال مشاوره ای داشتم ، من این هفته ای که گذشت رو با برنامه راه ابریشم درس نخوندم ، ولی از ما پیش تا الان که راه ابریشم خریدم تمام پیله ها و فرسنگ اول رو دیدم ، به نظرتون این درسته که من برگردم دو باره با برنامه تو تابستون دهم رو تموم کنم یا اینکه فرسنگ به فرسنگ با برنامه خودم جلو برم؟؟
mahdi shokry اگه خوب یادگرفتی برنگرد
-
سلام، الان وقتی یک فرسنگ که هنوز تموم نشده و در بین برنامه های راه ابریشم مثلا حل تست های زیست هست و من فقط گفتار 1و2 دهم دیدم و در تست ها اولبن تست ماله فصل دو هست اگه میشه یک کمک بکنید ممنون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد