IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۸۲۰.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۵۵۴.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۴۰۸.jpg
سلام دوستان بزرگوار لطفا ببینید جواب این تستا همون گزینه ای هست که هایلایت شده؟ اگه نه جواب کدومه؟ ممنون
مال رشته انسانیه ولی ساده ان
@دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
Screenshot_20220311_144728.png
در جلسه 25 ریاضی انسانی آقای امینی
سوال آخر : درباره این است که باید از میان مجموعه 10 عضوی زیر مجموعه های حداقل 3 عضوی را محاسبه کنیم
و استاد نوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی یا زیرمجوعه های 4 عضوی یا زیرمجموعه های 5 عضوی یا .....
سوال من این است چرا ایشان ننوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی و زیرمجموعه های 4 عضوی و زيرمجموعه های 5 عضوی و......
ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94)
-
سلام ببخشید هنوز جلسات جدید ریاضی شروع نشده؟؟
-
جواب منو بدیییییییییییییییییین لطفااااااا..........
-
ehsan_daryadel68 گفته است:
جواب منو بدیییییییییییییییییین لطفااااااا..........
سلام
تشکیل شده، فیلم ها در حال تدوین و ویرایش می باشند. -
مرسییییییییییییییییییییییی
امیدوارم همیشه پایدار باشین -
لطفا فصل های دیگشم بزارین تو روخدا..کمک درسی خوبیه..من اموزش از راه دور میخونم خیلی کمکم میکنه..اجرتون باخدای متعال
-
ضمن تشکر از گروه آلاء و استاد محمدزاده که حقیقتاً در زمینه ریاضی ما بچه های انسانی رو به شکل فوق العاده ای پیش بردن
بنده می خوام به گروه آلاء کمک مالی کنم اما متأسفانه صفحه مربوط به این بخش رو که باز می کنم چیزی نمیاد لطفا راهنمایی کنید
ممنون -
ehsan_daryadel68 در ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94) گفته است:
ضمن تشکر از گروه آلاء و استاد محمدزاده که حقیقتاً در زمینه ریاضی ما بچه های انسانی رو به شکل فوق العاده ای پیش بردن
بنده می خوام به گروه آلاء کمک مالی کنم اما متأسفانه صفحه مربوط به این بخش رو که باز می کنم چیزی نمیاد لطفا راهنمایی کنید
ممنونضمن تشکر از لطف شما،
شما پس از مراجعه به این آدرس(http://sanatisharif.ir/donate.php) می توانید مبلغ مورد نظر را به تومان وارد نمایید و سپس پس از اینکه به صفحه ی پرداخت منتقل شدید ، در صورت تمایل مبلغ را پرداخت نمایید. شما در کدام قسمت این مراحل با مشکل مواجه شده اید؟ در ضمن از کامپیوتر استفاده می نمایید یا تبلت و یا تلفن همراه؟ -
لطفا فصل اول پیش انسانی رو هم بزارین ممنون..**
-
tabmosavi1388gmail.com در ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94) گفته است:
لطفا فصل اول پیش انسانی رو هم بزارین ممنون..**
سلام كل رياضيات انساني كه در كنكور مياد تدريس ميشه و در سايت قرار مي گيره، ترتيب تدريس هم به طرح درس دبير وابسته هست و دست دبير مي باشد ( ما در كار دبيران دخالت نمي كنيم )
-
سلام ممنون مشکل برطرف شد
این هفته جلسات جدید ضبط میشه یا نه؟ -
سلام خسته نباشید
ببخشید قسمت های جدید ریاضی کی روی سایت گذاشته میشه؟ -
استاد آمار درس میده
-
shirin96 در ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94) گفته است:
سلام استاد میشه زودتر احتمالو تموم کنید ؟؟؟
سلام
مبحث احتمال تموم شد و فیلم در حال تدوین می باشد