تطابق برنامه با ازمون ازمایشی
-
سلام بچه وقتتان بخیر
امید وارمحالتان خوب باشد
من راه ابریشم را تهیه کردم ولی کمی گیچ شدم درمورد برناهمه راه ابریشم دوستان اگر کسی می تواند کمک کند
من الان دارم همراه با برنامه قلم چی پیش میرم برنامه کانون هم توش دروس عمومی وهم اختصاصی یازدهم ودهم است ولی دربرنامه راه ابریشم فقط اختصاصی دهمکه از ابتدا تدریس شده وتست زده شده من به نظرم بهرین کار این است که همراه بابرنامه قلم چی هم دهم وهم یازدهم پیش ببرم بهتراست وبا این دیگر نمی تونم ویدیو های راه ابریشم را کامل ببینم وفقط تست هارا بزنم خوب است؟؟عمومی را چکارکنم؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید -
سلام بچه وقتتان بخیر
امید وارمحالتان خوب باشد
من راه ابریشم را تهیه کردم ولی کمی گیچ شدم درمورد برناهمه راه ابریشم دوستان اگر کسی می تواند کمک کند
من الان دارم همراه با برنامه قلم چی پیش میرم برنامه کانون هم توش دروس عمومی وهم اختصاصی یازدهم ودهم است ولی دربرنامه راه ابریشم فقط اختصاصی دهمکه از ابتدا تدریس شده وتست زده شده من به نظرم بهرین کار این است که همراه بابرنامه قلم چی هم دهم وهم یازدهم پیش ببرم بهتراست وبا این دیگر نمی تونم ویدیو های راه ابریشم را کامل ببینم وفقط تست هارا بزنم خوب است؟؟عمومی را چکارکنم؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید -
سلام
هر تاپیکی ک میزنید ، باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا براشون پیام ارسال بشه و سوالتون دیده بشه
مثل این
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
نظر من اینکه سمبل کردن توی این تابستون کار جالبی نیست از طرفی من خودم برنامه راهبردی قلم چی رو دارم دیدم سرعت پیش روی رو چون زیاد بود شرکت نکردم .بهتره با برنامه الا پیش برید
البته نظر منه دوستان دیگه هم می تونن نظرات متفاوتی داشته باشن -
سلام بچه وقتتان بخیر
امید وارمحالتان خوب باشد
سلام بچه وقتتان بخیر
امید وارمحالتان خوب باشد
نظر من اینکه سمبل کردن توی این تابستون کار جالبی نیست از طرفی من خودم برنامه راهبردی قلم چی رو دارم دیدم سرعت پیش روی رو چون زیاد بود شرکت نکردم .بهتره با برنامه الا پیش برید
البته نظر منه دوستان دیگه هم می تونن نظرات متفاوتی داشته باشنsina bigdeli سلام قلم چی پیشرویش زیاده ودراخرتابستان واز مهر دوباه پایه را برمی گرددوازمون میگیره
کسی از دوستان نیست که هم توانسته باشد برنامه ازمون ازمایشی را با راه ابریشم منطبق کند؟؟ چون اگر بخوام تایم را روی دهم بزارم دیگه نمی تونم برنامه ازمون ازمایشی را ( هم دهم وهم یازده با عمومی)
واقعا گیچ شدم لطفا راهنمایی کنید -
سلام بچه وقتتان بخیر
امید وارمحالتان خوب باشد
من الان دارم همراه با برنامه قلم چی پیش میرم برنامه کانون هم توش دروس عمومی وهم اختصاصی یازدهم ودهم است ولی دربرنامه راه ابریشم فقط اختصاصی دهمکه از ابتدا تدریس شده وتست زده شده من به نظرم بهرین کار این است که همراه بابرنامه قلم چی هم دهم وهم یازدهم پیش ببرم بهتراست وبا این دیگر نمی تونم ویدیو های راه ابریشم را کامل ببینم وفقط تست هارا بزنم خوب است؟؟عمومی را چکارکنم؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنیدمحمد شمس محمد جان
به جای اینکه به آزمون آزمایشی خیلی بها بِدی، به آموزش و زدن تست های بیشتر فکر کن
برادر من
شما وقتی بیای توی 3 ماه تابستون کل دهم و یازدهم رو جمع کنی یعنی 65 درصد کنکور رو تموم کردی 😵
اگه این جوری بشه درس خوند پس چرا ما اینقدر تلاش میکنیم
اگه شما توی تابستون بخوای هم دهم و هم یازدهم رو کامل بخونی، مطمئن باش به تسلط نمیرسی چون وقت کافی برای این کار وجود نداره
به قول آقای یاری، یه کار کوچیک رو انجام بده اما خوب و درست حسابی اون کار رو به سرانجام برسون 😉 -
sina bigdeli سلام قلم چی پیشرویش زیاده ودراخرتابستان واز مهر دوباه پایه را برمی گرددوازمون میگیره
کسی از دوستان نیست که هم توانسته باشد برنامه ازمون ازمایشی را با راه ابریشم منطبق کند؟؟ چون اگر بخوام تایم را روی دهم بزارم دیگه نمی تونم برنامه ازمون ازمایشی را ( هم دهم وهم یازده با عمومی)
واقعا گیچ شدم لطفا راهنمایی کنیدمحمد شمس خب بببین داداش بزار یه مثال بزنم که بگیری قشنگ جریان چیه .شما فکر کن پایه کنکورت دهم و یازدهم یه قسمتی از دیواره که قرار دیوار دوازدهمم بیاد روش حالا بنظرت بهتر نیست به جای اینکه بخای از سر بازکنی پایه رو و به جای اینکه مثلا 2متر دیوار خوب و محکم درست کنی بری یه دیوار 4 متری سست و نچندان جالب درست کنی .
می خوام اینو بهت بگم شما دهم رو قشنگ ببند مهرماه خیالت از دهم راحت بعد هر هفته 5 یا 6 ساعت وقت بزار برای یازدهم .
امیدوارم طوری جواب داده باشم که شما بگیری مطلب رو ولی اگه بازم نتونستم برسونم بگو -
sina bigdeli سلام قلم چی پیشرویش زیاده ودراخرتابستان واز مهر دوباه پایه را برمی گرددوازمون میگیره
واقعا گیچ شدم لطفا راهنمایی کنیدمحمد شمس
واقعیتش(استاد ثابتی طور) باید بگم که شما باید بیخیال درسای اختصاصی یازدهم تو ازمونات بشی
اختصاصی های دهم رو بزن
عمومیاتو با برنامه پیش برو
یه درسم از اختصاصی ها که همیشه نقطه قوتته بردار فقط تست بزن
اینکارو من خودم کردم اوکیه
فقط لازم به ذکره که نباید تو تابستون تراز و اینات برات مهم باشه
هر درسی که خوندی رو درصد هاتو بسنج
موفق باشی ^^ -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد