چند نکته مبهم برای من در برنامه راه ابریشم
-
سلام امیدوارم حالتون خوب و درجه یک باشه خواهش میکنم همگی کمک کنید
مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟ چون ندیدم جایی نوشته باشه برای خوندن چیز هایی که درس داده شده در اون فیلم واینکه باید کجا اینا رو بخونیم(منظورم چیزایی که تو فیلم گفتن)؟؟
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟
و سوال اخرم هم اینه که مثلا تو برنامه گفته فیزیک جمع بندی فصل 1 منظورش چیه؟؟؟
خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟ -
یه اشتباه تایپی داشتم
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون حللل کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟ -
-
یه اشتباه تایپی داشتم
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون حللل کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟amir A 0 سلام ، پیشنهاد میکنم مشاوره بخش راه ابریشم که شامل ۷ فیلم هست رو نگاه کنید.
-
amir A 0 سلام ، پیشنهاد میکنم مشاوره بخش راه ابریشم که شامل ۷ فیلم هست رو نگاه کنید.
Koorosh Jamalpoor در چند نکته مبهم برای من در برنامه راه ابریشم گفته است:
amir A 0 سلام ، پیشنهاد میکنم مشاوره بخش راه ابریشم که شامل ۷ فیلم هست رو نگاه کنید.
amir A 0
سلام
همونطور که دوستمون گفتن
اگه فیلمای مشاوره رو ببینید کلی از این سوالات برطرف میشه -
من نگاه کردم بازم درست نفهمیدم منظورشون چیه
اگه کسی میفهمه خواهش میکنم برام توضیح بده
سوالم اینه که مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟ چون ندیدم جایی نوشته باشه برای خوندن چیز هایی که درس داده شده در اون فیلممثلا پیله1 واینکه باید کجا اینا رو بخونیم(منظورم چیزایی که تو اون فیلم گفتن)؟؟
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون حل کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟
خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟ -
-
من نگاه کردم بازم درست نفهمیدم منظورشون چیه
اگه کسی میفهمه خواهش میکنم برام توضیح بده
سوالم اینه که مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟ چون ندیدم جایی نوشته باشه برای خوندن چیز هایی که درس داده شده در اون فیلممثلا پیله1 واینکه باید کجا اینا رو بخونیم(منظورم چیزایی که تو اون فیلم گفتن)؟؟
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون حل کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟
خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟amir A 0 در چند نکته مبهم برای من در برنامه راه ابریشم گفته است:
سوالم اینه که مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟
نه اون تایم به طور کامل برای فیلم دیدن نیست بلکه برای تمرین و همچنین حل تست ها هنگام فیلمه شاید پیله هایه ذره سبک باشن ولی وارد فرسنگ ها که میشید رفته رفته کل اون تایم پر میشه .
amir A 0 در چند نکته مبهم برای من در برنامه راه ابریشم گفته است:
خودتون تست ها رو حل کنیدو بعد از اون برید سراغ حل دبیر و اشکالاتتون رو برطرف کنید .
-
سلام امیدوارم حالتون خوب و درجه یک باشه خواهش میکنم همگی کمک کنید
مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟ چون ندیدم جایی نوشته باشه برای خوندن چیز هایی که درس داده شده در اون فیلم واینکه باید کجا اینا رو بخونیم(منظورم چیزایی که تو فیلم گفتن)؟؟
و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟
خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟amir A 0 سلام
مگه فیلم سینماییه
در تستهای آموزشی قبل از حل استاد فیلم رو نگه دارید و حل کنید و حل استاد رو چک کنید(پیله کلا به همین صورته)و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد میدم تستهای اون جلسه رو کامل بزنید و فقط غلط ها و نزده ها رو چک کنید
خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟این رو باید دید آلا چه برنامه ای داره
فعلا صبر کنید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد