کنکور زبان
-
سلام بچه ها دوستم رشته اش انسانیه و کلاس زبان هم میره و میخواد کنکور زبان هم بده یه سری سوال داشت و گفت از شما بپرسم :
برای کنکور زبان چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟
به خصوص برای لغت 504+vocabulary for high school students کافیه واسه کنکور منحصرا زبان؟برای گرامر grammar in use سطح advance رو باید کار کنم یا intermediate کافیه ؟ آخه خیلی جاها خوندم که advance لازم نیست
کتابای شهاب اناری رو هم دارم
لطفا راهنمایی کنید
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء -
سلااااااااااامممممم
برای تقویت لغات :
کتاب 504 و 1100 واژه لازمه :
JPEG_۲۰۲۱۰۷۲۸_۱۴۱۱۴۳_3536989354335698490.jpgو برای گرامر :
و برای درک مطلب :
-
سلااااااااااامممممم
برای تقویت لغات :
کتاب 504 و 1100 واژه لازمه :
JPEG_۲۰۲۱۰۷۲۸_۱۴۱۱۴۳_3536989354335698490.jpgو برای گرامر :
و برای درک مطلب :
@seta-b
خیلی خیلی لطف کردین
سپاسگزارم -
سلام
طبق تجربه خودم، به نظر من دوست شما بهتره نرم افزار "بیاموز" رو از بازار یا گوگل پلی نصب کنند و کلمات رو از اونجا شروع به یادگیری کنند که مجبور نشن چندتا چندتا کتاب بخرن، کتاب هم برای لغات ۵۰۴ و ۴۱۰۰ و این کتاب ها رو معمولا پیشنهاد میدن، ولی به نظر من بهتره فقط خودتون رو محدود به این چند کتاب نکنید، هرچی بیشتر یادبگیرید بهتره به خصوص که کلمات بی نهایت هستند، ولی به نظرم اگر میخوان کلمه یاد بگیرند از خوانواده کلمات شروع کنند، مثلا اگر کلمه work رو میخونی به جای اینکه بری کلمه بعدی رو یادبگیری هم خوانواده اش رو یاد بگیر مثل:
[verb] work , rework
[noun] work , workaholic , worker , working , workings
[adj.] workable , overworked , workingبرای گرامر هم کتاب زیاده مثل Vocabulary in Use که البته من استفاده نکردم تاحالا و نمیدونم چقدر خوبه ولی کتاب Grammer Digest خیلی کتاب خوبی هست.
اما نکته دیگه ای هم که هست اینه که کتاب گرامر جدا شاید هم انقدر ها نیاز نباشه، اگر کلاس زبان بره و کتاب top notch رو اگر تو کلاس (غیر کلاس هم میشه خوند) بخونن، گرامر های اون کتاب هم خیلی کامل و جامع هست و حتی از سطح کتاب درسی مدرسه هم بالاتر هست. و خیلی خوب هم توضیح داده شده، بدون کلاس رفتن و استاد هم میشه خوند و یادگرفت. -
سلام
طبق تجربه خودم، به نظر من دوست شما بهتره نرم افزار "بیاموز" رو از بازار یا گوگل پلی نصب کنند و کلمات رو از اونجا شروع به یادگیری کنند که مجبور نشن چندتا چندتا کتاب بخرن، کتاب هم برای لغات ۵۰۴ و ۴۱۰۰ و این کتاب ها رو معمولا پیشنهاد میدن، ولی به نظر من بهتره فقط خودتون رو محدود به این چند کتاب نکنید، هرچی بیشتر یادبگیرید بهتره به خصوص که کلمات بی نهایت هستند، ولی به نظرم اگر میخوان کلمه یاد بگیرند از خوانواده کلمات شروع کنند، مثلا اگر کلمه work رو میخونی به جای اینکه بری کلمه بعدی رو یادبگیری هم خوانواده اش رو یاد بگیر مثل:
[verb] work , rework
[noun] work , workaholic , worker , working , workings
[adj.] workable , overworked , workingبرای گرامر هم کتاب زیاده مثل Vocabulary in Use که البته من استفاده نکردم تاحالا و نمیدونم چقدر خوبه ولی کتاب Grammer Digest خیلی کتاب خوبی هست.
اما نکته دیگه ای هم که هست اینه که کتاب گرامر جدا شاید هم انقدر ها نیاز نباشه، اگر کلاس زبان بره و کتاب top notch رو اگر تو کلاس (غیر کلاس هم میشه خوند) بخونن، گرامر های اون کتاب هم خیلی کامل و جامع هست و حتی از سطح کتاب درسی مدرسه هم بالاتر هست. و خیلی خوب هم توضیح داده شده، بدون کلاس رفتن و استاد هم میشه خوند و یادگرفت.Reboot Q
خیلی متشکرم دوست عزیز لطف کردین
دوستم کلاس میره؛ امریکن 3 هست.