سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
کلاس حضوری+نکته و تست شروع از اسفند استاد آریان حیدری
-
سلام دوستان من کنکوری 1401 هستم الان دارم ریاضی رو به صورت حضوری میرم و از کنارش کلاس های سالیانه استاد حیدری رو دارم میبینم دبیری که به کلاسش میرم گفت کلاس هام تا نوروز تموم میشه حالا نظر خود من اینه که بعد از تموم شدن کلاس حضوری که نزدیکای عید میشه نکته و تست استاد حیدری رو که از اسفند شروع میشه رو ثبت نام کنم آیا به نظر شما کاری که میخوام انجام بدم درسته و آیا کلاس نکته و تست استاد حیدری میتونه روی من تاثیر بذاره و سرعت من رو توی ریاضی بالا ببره؟
-
-
ایلشاد احمدیان
ببین خدایی من اقا ثابتی رو خیلی قبول دارم و با ایشون دارم پیش میرم
ولی اگه میخوای کلاسای اریان حیدری رو بری من میگم خوبه برو
من یه جلسه کلاسش از لگاریتم رو دیدم و توش عالی درس داد
واقعا میخوایم یکیو راهنمایی کنیم باید تعصب رو کنار بذاریم
اما خدایی بین اقا ثابتی و اقای حیدری فرقی نیست
نکاتشون خیلی شبیه همه فقط شاید لحنشون فرق کنه(اریان حیدری خون گرم تره چون کلاساش انلاینه)
بازم هرجوری که خودت صلاح میدونی
فقط به هزینای گوگولی مگولی کلاسینو هم حتما فکر کن -
mahan alizadeh من خودم با استاد حیدری راحت ترم با ایشون عاشق ریاضی شدم از لحاظ مالی هم فک نکنم مشکلی باشه چون از الان دارم پولامو جمع میکنم<خخخ>
-
ایلشاد احمدیان در کلاس حضوری+نکته و تست شروع از اسفند استاد آریان حیدری گفته است:
سلام دوستان من کنکوری 1401 هستم الان دارم ریاضی رو به صورت حضوری میرم و از کنارش کلاس های سالیانه استاد حیدری رو دارم میبینم دبیری که به کلاسش میرم گفت کلاس هام تا نوروز تموم میشه حالا نظر خود من اینه که بعد از تموم شدن کلاس حضوری که نزدیکای عید میشه نکته و تست استاد حیدری رو که از اسفند شروع میشه رو ثبت نام کنم آیا به نظر شما کاری که میخوام انجام بدم درسته و آیا کلاس نکته و تست استاد حیدری میتونه روی من تاثیر بذاره و سرعت من رو توی ریاضی بالا ببره؟
اینارو باید از خود شاگردای اریان حیدری بپرسی یا کسی که دبیرای دیگه و اریان حیدری رو جفتشو تست کرده و نتیجشو دیده. غالب بچه های اینجا det بازن و طرفدار استاد ثابتی. بعید میدونم خیلی چیزی عایدت بشه اینجا
و اینکه یکی از بچه ها خوب گفت : (( %(#ff0000)[فقط به هزینای گوگولی مگولی کلاسینو هم حتما فکر کن] ))
-
amirmohammad shakeri آره راست میگی معذرت میخوام که اینو میگم ولی سینه چاکای استاد ثابتی توی الا زیاده درسته استاد ثابتی مدرس خوبیه ولی هر کسی با یه استادی راحت تره
-
اگه میخواین نظر بدین لطفا بدون تعصب و سینه چاکی نظر بدین
-
ایلشاد احمدیان
سلام، ببخشید میشه بپرسم هزینه کلاس های استاد آریان حیدری چقدره؟ -
این پست پاک شده!
-
ایلشاد احمدیان در کلاس حضوری+نکته و تست شروع از اسفند استاد آریان حیدری گفته است:
amirmohammad shakeri آره راست میگی معذرت میخوام که اینو میگم ولی سینه چاکای استاد ثابتی توی الا زیاده درسته استاد ثابتی مدرس خوبیه ولی هر کسی با یه استادی راحت تره
طبیعیه.هرچیزی / کسی که معروفیت نسبی داشته باشه صد در صد یه فن بیس متعصب داره
-
mahan alizadeh
مرسی، لطف کردین، دیدم -
Maryam Nateqi
خب خدارو شکر دیدین چون پاک شد -
mahan alizadeh
خودتون مگه پاک نکردید؟(پاک شد) -
mahan alizadehreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
amirmohammad shakeri
این که میگی دت باز منظورت همون روش دترمینان که استاد تو حل دستگاه خیلی بهش علاقه دارس یا یه چیز دیگس؟؟؟ -
همون دترمینان معروف که همه جا یه پاش وسط هست
خیلی دوست دارم دلیل علمیشو بدونم که چرا این چیز عجیب همه جا استفاده میشه
-
amirmohammad shakeri
این درس شما دانش اموزای رشته ریاضیه احتمالا
چون من فقط یه بار دیدم استاد از این روش استفاده کنه اونم توی حل دستگاه بود(حتی تا قبل الاخونه این اصطلاح رو نشنیده بودم)
استاد برا ما تجربیا خیلی عشق به جاگذاری داره
اینقد همچیو جاگذاری میکنه که من تو شیمی هم تستای اقای پویان نظرو با جاگذاری حل میکنم
مامانم هم بعضی فیلمای اقا ثابتی رو میبینه برای همین کامل میشناستش
همیشه وقتی بهش میگم امروز فیلمای اقا ثابتی رو دیدم با خنده بهم میگه استاد روش جدیدی برای جاگذاری معرفی نکرد؟؟