همه باهم باشیم تا کنکور1401
-
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا
-
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
منتظر استقبال گرمتون هستم.انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا
-
سلام بچه ها.خوبین؟
بنده هم اطاعت کردم.
fatemeh sheikh 0
سلام دوست عزیز
توی این راه من قرار رتبه ۲۳ کنکور سراسری بشم
امیدوارم همه بچه های راه ابریشم و درکل همه بتونیم ربته های عالیی کسب کنیم -
fatemeh sheikh 0
سلام دوست عزیز
امیدوارم همه بچه های راه ابریشم و درکل همه بتونیم ربته های عالیی کسب کنیمAli Zahiri سلام
حالا چرا 23 -
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23بخاطر دلایلی
بعد از کنکور حتما بهتون میگم -
fatemeh sheikh 0
سلام دوست عزیز
امیدوارم همه بچه های راه ابریشم و درکل همه بتونیم ربته های عالیی کسب کنیمAli Zahiri سلام.
انشاالله با راه ابریشم موفق بشی که میدونم میشی چون تیم الا خیلی خوب راه ابریشم رو ساختن و تقدیم ماها کردن و باید بگم زحمت فراوانی براش کشیده شده و قطعا عالی عمل میکنه و نتیجه میده.انشاالله همون رتبه 23کنکور که دلت می خواد قبول شی به لطف خدا. -
Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23بخاطر دلایلی
بعد از کنکور حتما بهتون میگمAli Zahiri خب دوسمتمون راست میگه برای منم سئوال شده چرا23؟
-
Navid Quick در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri سلام
حالا چرا 23بخاطر دلایلی
بعد از کنکور حتما بهتون میگمAli Zahiri ثحیح، منتظریم
-
منم میخوام رتبه ۱۵ بشم حداکثری
-
Elham Hamed شما چرا 15
-
Elham Hamed در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
انشالله
ما می توانیم -
Ali Zahiri خب دوسمتمون راست میگه برای منم سئوال شده چرا23؟
fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
۲۳ یک اتفاقه که یک بار برام رخ داده
و در آینده هم رخ میده انشالله
ولی اگه از قانون جذب خبر داشته باشی جواب چرا ت رو میگیری -
Elham Hamed شما چرا 15
Navid Quick ی رازه
-
Elham Hamed در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
انشالله
ما می توانیمAli Zahiri صد در صد
-
سلام بچه ها ریاضی تجربی دوتا فرسنگ اول داره !!
اونی که توی برنامست کدوم یکیه؟
دوتاشون ماله تجربیه ولی یکی جدید یکی قدیمی
تازه تو برنامه هم برای آخرین جلسه فرسنگ اول زده قسمت 19 ولی هردو بیشتر 19 قسمت دارن
کسی میدونه؟ -
fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
۲۳ یک اتفاقه که یک بار برام رخ داده
و در آینده هم رخ میده انشالله
ولی اگه از قانون جذب خبر داشته باشی جواب چرا ت رو میگیریAli Zahiri من خودم خیلی از قانون جذب خوشم میاد و اره خیلی دنبالشم و واقعا خوشم میاد ازشو و خیلی دوسش دارم چون قانون خیلی خوبیه.
ولی بیشتر داره کنجکاویم گل میکنه -
-
سلام بچه ها.خوبین؟
بنده هم اطاعت کردم.
fatemeh sheikh 0 ایشالا همه رتبه و دانشگاه و رشته و آینده ای که میخوایم در انتظارمون باشه
-
سلام بچه ها من همین الان راه ابریشم و خریدم
حسابی درگیرم که آقای طلوعی رو انتخاب کنم یا کازرانیان . میشه لطفاً راهنماییم کنید
آگه آقای طلوعی رو میگی چرا ایشون و همینطور آقای کارزرانیان لطفا دلیلش رو هم بگید -
شعار تاپیک خطاب به طراحای کنکور:
بترسید بترسید ما همه با هم هستیم