همه باهم باشیم تا کنکور1401
-
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.😊
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.😊انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا😊
fatemeh sheikh 0 ایشالا همه رتبه و دانشگاه و رشته و آینده ای که میخوایم در انتظارمون باشه:blush: :blush:
-
سلام بچه ها من همین الان راه ابریشم و خریدم
حسابی درگیرم که آقای طلوعی رو انتخاب کنم یا کازرانیان . میشه لطفاً راهنماییم کنید
آگه آقای طلوعی رو میگی چرا ایشون و همینطور آقای کارزرانیان لطفا دلیلش رو هم بگید -
شعار تاپیک خطاب به طراحای کنکور:
بترسید بترسید ما همه با هم هستیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
سلام بچه ها.خوبین؟
راستش من یه جا دیگه این تاپیک رو زدم ولی چون استقبال زیادی شد بهم گفتن همین تاپیک رو بزنم تو قسمت مشاوره.
بنده هم اطاعت کردم.😊
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که تموم بچه های کنکور سال 1401 که انشاالله با نتایج عالی قبول میشن یه جا جمع کنم و با کمک همدیگه در هر زمینه ایی چه درسی و چه غیر درسی کمک هم کنیم.
اینطوری به نظرم خیلی بهتره.
منتظر استقبال گرمتون هستم.😊انشاالله همین شمایی که الان داری این متنو می خونی به هر خواسته دلت برسی انشاالله به لطف خدا😊
fatemeh sheikh 0 ایدهٔ خوبیه ✌️👌
-
fatemeh sheikh 0 چیشده🙄
-
fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Ali Zahiri خب دوسمتمون راست میگه برای منم سئوال شده چرا23؟😊
۲۳ یک اتفاقه که یک بار برام رخ داده
و در آینده هم رخ میده انشالله
ولی اگه از قانون جذب خبر داشته باشی جواب چرا ت رو میگیریAli Zahiri ب ما نگفتی ب دختر جواب دادی؟ :face_with_tears_of_joy:
-
Navid Quick ی رازه
Elham Hamed ای بابا چ رازیه خب ب مام بگید :grinning_squinting_face:
-
بترسید بترسید ما همه با هم هستیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:شایان اسماعیلی در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
بترسید بترسید ما همه با هم هستیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂😂😂😂😂کنکور در حد المپیاد های علمی هم برگزار بشه ما میریم میترکونیم کنکور و برمیگردیم 🤣
-
Ali Zahiri ب ما نگفتی ب دختر جواب دادی؟ :face_with_tears_of_joy:
Navid Quick
والا من اصلا اسم ها رو نمی خونم
شاید باورت نشه
ولی حقیقت امر همینه🥲😁 -
fatemeh sheikh 0 ایدهٔ خوبیه ✌️👌
Ali Malti خوشحال شدم بهمون پیوستی😊
-
fatemeh sheikh 0 ایشالا همه رتبه و دانشگاه و رشته و آینده ای که میخوایم در انتظارمون باشه:blush: :blush:
shokouh ghane انشاالله به تلاش و پشتکار خودمون در انتظارمونه☺فقط بستگی به خود خودمون داره😊
-
سلام بچه ها کی تجربه وراه ابریشم رو خریده؟
-
شایان اسماعیلی در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
بترسید بترسید ما همه با هم هستیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂😂😂😂😂کنکور در حد المپیاد های علمی هم برگزار بشه ما میریم میترکونیم کنکور و برمیگردیم 🤣
Ali Zahiri صد درصد😂😂😂😂اصن شکی توش نیست😂😂😂
-
Elham Hamed ای بابا چ رازیه خب ب مام بگید :grinning_squinting_face:
Navid Quick اخ اگه تونستی از زیر زبونشون بکشی به منم بگو.ممنون میشم😊🙇
-
Navid Quick
والا من اصلا اسم ها رو نمی خونم
شاید باورت نشه
ولی حقیقت امر همینه🥲😁Ali Zahiri آره آره باشه :grinning_squinting_face:
-
Ali Zahiri صد درصد😂😂😂😂اصن شکی توش نیست😂😂😂
fatemeh sheikh 0
🤣🤣🤣🤣بترسید بترسید
ما همه باهم هستیم -
Ali Zahiri ب ما نگفتی ب دختر جواب دادی؟ :face_with_tears_of_joy:
Navid Quick کلنی گفت.
منم به اسم ها نگاه نمیکنم و جواب میدم.
ولی راستشو بخواین خودمم نفهمیدم هنوز رازشو😐 -
Navid Quick اخ اگه تونستی از زیر زبونشون بکشی به منم بگو.ممنون میشم😊🙇
fatemeh sheikh 0 بابا اینا مُقر نمیان که :beaming_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_sweat:
-
Navid Quick کلنی گفت.
ولی راستشو بخواین خودمم نفهمیدم هنوز رازشو😐این پست پاک شده! -
Navid Quick کلنی گفت.
ولی راستشو بخواین خودمم نفهمیدم هنوز رازشو😐fatemeh sheikh 0 در همه باهم باشیم تا کنکور1401 گفته است:
Navid Quick کلنی گفت.
ولی راستشو بخواین خودمم نفهمیدم هنوز رازشو😐:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face: