ریاضیات استاد ثابتی
-
من راستش هنوز استفاده نکردم(از ۱ مهر میخوام شروع کنم)ولی چند جلسه رو که دیدم واقعا بی نظیره.
قیمتش هم مناسبه -
ممنونم که نظر دادید
میتونم بدونم که چرا میخواید از ۱ مهر ماه شروع کنید
ببخشید که چنین سوالی پرسیدم -
سلام
یکی از ویژگی های بارزی که استاد ثابتی دارن اینه که ایشون کل دروس ریاضی ریاضیات و دروس ریاضی تجربی رو با هم درس میدن و فقط حسابان رو تدریس نمیکنن و خیلی سطح علمی بالایی دارند به نظرم
همین باعث شده یه دیده خیلی وسیع تری به مسائل داشته باشن مثلا وسط تست تالس تشابه که سوال طول پاره خط میخواد استاد ثابتی یهو یه محور عرضی و طولی میکشه و میره تو کار هندسه مختصاتی
همچنین ایشون واسه غالب سوالات حل های متفاوتی انجام میدن با توجه به سلیقه دانش اموز ( که مسلما راه حل تستی هم میگن)
حدود 5000 تست هم حل شده در مجموعه به غیر پیش ازمون ها و پس ازمون ها
یک بخشی که هم خودم خیلی خوشم اومد حل سوالات کتاب درسی با نگاه کنکوری و به قول خودشون ((خریدارانه)) که به نظر یکی از نکات قوت این مجموعس
سوالی بود بگین
-
ممنونم که نظر دادید
میتونم بدونم که چرا میخواید از ۱ مهر ماه شروع کنید
ببخشید که چنین سوالی پرسیدمarsalan ramzani برنامه تابستانه آلا زیاد جالب نیست.تابستون وقت ۱۰ و ۱۱ هست.نه فقط دهم.
چون شما چطور میخوای حسابان ۱ رو خوب یاد نگرفته باشی بعد بری حسابان ۲ رو بخونی؟؟.
و اینکه اگه یازدهم رو بلد نباشیم،خیلی از وقتمون در بازه های ۳ هفته ای فقط میره برای ۱۱ام،درحالی که مرور ۱۰ام و خود ۱۲ام هم هست. -
سلام دوستان ، وقتتون بخیر
کسانی که از پک راه ابریشم رشته ریاضی استفاده می کنند
لطفا نظرتون رو درمورد تدریس استاد ثابتی برای همه دروس ریاضیات بفرماییدarsalan ramzani سلام دوست عزیز
آقای ثابتی تدریس حسابانشون تویه صفر تا صد حرف نداره
ولی من از هندسه راه ابریشم شون زیاد راضی نیستم -
سلام دوست عزیز
ریاضی راه ابریشم استاد ثابتی بی نظیره اگه میخوای خرید کنی حتما خرید کن چون در کشور بی نظیره با این قیمت. -
arsalan ramzani سلام دوست عزیز
ولی من از هندسه راه ابریشم شون زیاد راضی نیستمMery Stetar عهه چرا؟ تدریس مناسب نیس؟
-
سلام دوستان ، وقتتون بخیر
کسانی که از پک راه ابریشم رشته ریاضی استفاده می کنند
لطفا نظرتون رو درمورد تدریس استاد ثابتی برای همه دروس ریاضیات بفرماییدarsalan ramzani
حقیقتش من طبق برنامه دارم پیش میرم (یکم عقب تر برنامه آلا هستم)
تا الان چندین قسمت از هندسه رو دیدم و تست هاشو بررسی کردم
به نظر من اینکه استاد ثابتی چند راه حل مختلف میگن خیلی خوبه و تست های مختلف و خوبی رو در جزوه قرار دادن
همون طور که خودتون هم میدونید سوالات هندسه الزاماً راه حل واحدی نداره و خلاقیت در حل سوالات نقش مهمی رو بازی میکنه
پس این راه حل های مختلف و دید باز استاد ثابتی به شدت
به قدرت حل مسئله شما در هندسه کمک میکنهراجع به حسابان هم نظری نمیدم چون هنوز فیلم هاش رو مشاهده و بررسی نکردم(اما طبق صفر تاصد ها بخوام بگم میتونم حدس بزنم که تدریس اون دروس هم کیفیت خوبی داره)
در نهایت این رو بدونید که اکثر دبیران مطرح سطح قابل قبولی دارند
و نتیجه گرفتن شما از یک دبیر به دو موضوع مرتبط میشه
۱_ این که چقدر شما با یک دبیر ارتباط میگیرید(فیلم های استاد ثابتی در سایت موجود هست و میتونید ببینیدشون)
۲_این که چقدر شما تلاش میکنید(شامل ساعت مطالعه و میزان حل تست شما) -
arsalan ramzani سلام دوست عزیز
ولی من از هندسه راه ابریشم شون زیاد راضی نیستمMery Stetar
شاید جایی نباشه که من اظهار نظر کنم(چون دانش آموز تجربیم)
ولی من اینقد که دبیر خودمون هندسه که میشه یکم فصل اول و خیلی از فصل دومون رو بد و داغون درس میداد من هیچی نمیفهمیدم و با آرش اقای ثابتی تازه فهمیدم که هندسه چیه از بس که خوب درس دادن
البته
نظر شما هم کاملا قابل احترامه -
Mery Stetar
شاید جایی نباشه که من اظهار نظر کنم(چون دانش آموز تجربیم)
ولی من اینقد که دبیر خودمون هندسه که میشه یکم فصل اول و خیلی از فصل دومون رو بد و داغون درس میداد من هیچی نمیفهمیدم و با آرش اقای ثابتی تازه فهمیدم که هندسه چیه از بس که خوب درس دادن
البته
نظر شما هم کاملا قابل احترامهmahan alizadeh رفیق گلم
همون جور که گفتم آقای ثابتی تا الان که من هندسه 1 فصل 1 رو باهاشون خوندم نظم خوبی تو هندسه ندارن مثلا اثبات ها رو تو هوایی میگن در صورتی که هندسه یه درسیه که باید کاملا اثبات ها رو بلد باشی.
ولی حسابانشون رو دست نداره -
Mery Stetar عهه چرا؟ تدریس مناسب نیس؟
Mhmdhsyn Parsa بالاتر عرض کردم
شما هندسه آقای کبریایی رو ببینید متوجه میشید هندسه یعنی چی -
mahan alizadeh رفیق گلم
همون جور که گفتم آقای ثابتی تا الان که من هندسه 1 فصل 1 رو باهاشون خوندم نظم خوبی تو هندسه ندارن مثلا اثبات ها رو تو هوایی میگن در صورتی که هندسه یه درسیه که باید کاملا اثبات ها رو بلد باشی.
ولی حسابانشون رو دست ندارهMery Stetar هندسه رو کامل میگن اما یه سری سوالا که بیان قضیه رو اثبات کنن ققط توضیحش رو میدن
خب درسته دیگه توی تست ما که نمیشینیم قضیه اثبات کنیم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد