تأمل
-
parisa khany
جمله بندی بد بوده یکم وگرن مهم مفهومه
0-0ftm آره مهم نیت
-
تظاهر به انجام دادن نکنیم اگه وظیفه ای به گردن داریم درست انجام بدیم به طور کامل!!
خودمون رو موظف بدونیم!!!
مسوولیت پذیر باشیم!!!
وجدان داشته باشیم!!!
انسانیت!!!
درحد توان تاثیر گذار باشیم!!موثر باشیم!! -
parisa khany
حرفت خنده داره دوست من!!!
چون اونجا لااقل هفته ای چهار مرتبه برقمون قطع نمیشه!
آب داریم و مهمتر از همه بعد از اینکه اعتراض کنیم به وضعیتمون با ضرب گلوله کشته نمیشیم!!!
کارون و هورالعظیممون خشک نمیشه و غصهٔ مردمی رو نمیخوریم که توی دمای بالای ۵٠ درجه دارن بدون آب سر میکنن.
ما رو از کار میترسونی؟! همین حالاش مگه کار نمیکنیم؟!
بزرگترین تفاوتش اینه که اونور وقتی کار میکنی یه چیزی دستتو میگیره ولی اینجا سه نفر باید باهم کار کنن تا بتونن خرج یکیو بدن!
آرزوها و افکار و اهداف اینجا تضمینه؟!
منِ دانش آموزی که قراره دانشجو بشم شغلم تضمینه؟!
یا فقط به این فکر میکنم که نکنه بعد هیچ شغلی نتونم میدا کنم...!
اونور لااقل میدونم که اگه یه روزی با یه دختر به هر دلیلی توی کافه نشسته باشم گشت ارشاد نمیاد به زور و ضرب برم داره بره!
اونور لااقل میدونم به هنر اهمیت داده میشه و به مدت دو سال تئاتر یه مملکت رو به بهونهٔ کرونا قطع نمیکنن.
واکسن میزنن به مردم که هرچه زودتر برن سر کار و زندگیشون و زندگیشونو بکنن.
اونور لااقل میدونم به جرم ساز داشتن پلیس نیروی انتظامی بازداشتم نمیکنه و سازم رو نمیشکنه!
اونور لااقل میدونم که دوچرخه سواری و خیلی خیلی خیلی از حقوق سادهٔ دیگه برای زنای کشورم یه امر زشت و جرم نیست.
اونور لااقل میدونم که حق انسانیتم پامال نمیشه!!!
اونور خوب مطلق نیست. آره. هیچ شکلی توش نیست. هرچیزی توی این کرهٔ خاکی جنبه های خوب و بد داره. ولی لااقل دلایلی که می نویسی منطقی باشن قربونت!!!@danial-hosseiny
وقتی بحث هدف زندگی میاد روی کار 99/9% آدما یک جواب قابل انتظار میدن که خیلی تابلوئه : یک زندگی خوب ، درآمد خوب ، کار خوب ، همسر خوب و رابطه با کیفیت ، هه!ولی یک مانع هست که واقعا وجود داره : حق تمام مردم از کودک تا پیر داره خورده میشه
توسط مسئولینی که فقط دنبال پولن و هرچی بیشتر پول بهشون برسه حریص تر میشن چون پول لذت میاره و به دوپامین بیشتری نیاز دارن تا ارضا شن
ولی چرا هدف ما نباید این باشه که تلاش کنیم تا دستمون به ی جا برسه تا بتونیم تغییری در ساختار کشور ایجاد کنیم ؟
دولت ، آموزش پرورش ، اشکالات قانون اساسی ، وزارت بهداشت ، وزارت ارتباطات و... تماما دست کسایی افتاده که حق مردمو میخورن...از زمان انقلاب نظام ما فقط اسمش اسلامی شده و ساختار ها و... روی هوا مونده که با این وضعیت ما باید درستش کنیم .
-
@danial-hosseiny سلام..
گفتی انسانیت؛ این بستگی داره ما انسانیت رو چطور معنی کنیم؟
آیا اونجاهایی که شما منظورته ، انسانیت برای مثال خانومها رعایت میشه؟
انسانیت برهنگیه؟ اگر اونجا انسانیت هست ، پس چرا خانومهای محجبه حتی حق تحصیل هم ندارن.
این حدود الهی که میگه چه کنیم یا نکنیم...
یا انسانیت در مورد نژاد پرستی ، هرکی هم رنگ من بود خوبه ، هرکی نبود باید کشته بشه.
مثال خوبی زدن ، انسانیت درمورد مردم یمن ، هرروز داره بمب میاد روی سرشون ، درمورد مردم افغانستان ، که حدود 100 تا دختر دبستانی رو شهید میکنن به جرم درس خوندن...
بله شرایط سخته ، مشکل برق ، آب همه اینها هست...
اما راهش این نیست بگیم نه من باید همیشه آسوده باشم ، شغلم تضمین باشه...باید خودمون درستش کنیم، نه اینکه پا پس بکشیم...
ما مسلمونیم ، تحقیق کن که چطوری پیامبر(صلوات الله علیه و آله و سلم) توی شعب ابی طالب زندگی کردن ، همین استاد ناصری دبیر آلا میگفتن که یه خرما رو چندین نفر می مکیدند تا از گشنگی تلف نشن...
8 سال جنگ تحمیلی صدام راحت به ایران موشک میزد ، اون موقع کلی جوون نگفتن تسلیم شیم، جانشونو توی دستشون گرفتن ، تلاش کردن که الان کسی جرات نمیکنه حرف از حمله بزنه..شهید بهشتی(ره): در این انقلاب آنقدر کار هست که می توان انجام داد بی آنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی درکار باشد...
mohammadhosien mazaheri درود!
-
@danial-hosseiny سلام..
گفتی انسانیت؛ این بستگی داره ما انسانیت رو چطور معنی کنیم؟
آیا اونجاهایی که شما منظورته ، انسانیت برای مثال خانومها رعایت میشه؟
انسانیت برهنگیه؟ اگر اونجا انسانیت هست ، پس چرا خانومهای محجبه حتی حق تحصیل هم ندارن.
این حدود الهی که میگه چه کنیم یا نکنیم...
یا انسانیت در مورد نژاد پرستی ، هرکی هم رنگ من بود خوبه ، هرکی نبود باید کشته بشه.
مثال خوبی زدن ، انسانیت درمورد مردم یمن ، هرروز داره بمب میاد روی سرشون ، درمورد مردم افغانستان ، که حدود 100 تا دختر دبستانی رو شهید میکنن به جرم درس خوندن...
بله شرایط سخته ، مشکل برق ، آب همه اینها هست...
اما راهش این نیست بگیم نه من باید همیشه آسوده باشم ، شغلم تضمین باشه...باید خودمون درستش کنیم، نه اینکه پا پس بکشیم...
ما مسلمونیم ، تحقیق کن که چطوری پیامبر(صلوات الله علیه و آله و سلم) توی شعب ابی طالب زندگی کردن ، همین استاد ناصری دبیر آلا میگفتن که یه خرما رو چندین نفر می مکیدند تا از گشنگی تلف نشن...
8 سال جنگ تحمیلی صدام راحت به ایران موشک میزد ، اون موقع کلی جوون نگفتن تسلیم شیم، جانشونو توی دستشون گرفتن ، تلاش کردن که الان کسی جرات نمیکنه حرف از حمله بزنه..شهید بهشتی(ره): در این انقلاب آنقدر کار هست که می توان انجام داد بی آنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی درکار باشد...
mohammadhosien mazaheri نظام ما نامش اسلامیه اما پر اشکاله که وظیفه ماست رفعش کنیم و یک عدالت نسبی ایجاد کنیم .
به والله علی العظیم قسم اگر ما صبح تا شب دعای فرج بخوانیم و هیچ حرکتی نکنیم حضرت مهدی هرگز و هرگز تا 1000 سال دیگر هم ظهور نخواهد کرد .