سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
بی انگیزه شدن
-
ms96 sad96 چشم حتما
-
fatemeh201678 در بی انگیزه شدن گفته است:
ms96 sad96 چشم حتما
ببخشید که انقدر رک و تند حرف زدم چون خودم این راه رو رفتم و ضرر کردم حالا هر که رو میبینم دیگه همه چیز رو خیلی آتیشی میگم شر منده
چه رشته ای هستید ؟؟؟؟ -
ms96 sad96 دشمنتون شرمنده اشکالی نداره مهم اینه که کمک کردین..ریاضی
-
بی انگیزه شدن برای پشت کنکوری ها یه چیز کاملاً طبیعیه! وقتی هر روزت مثل همه و هر روز باید بشینی خونه و یه سری کارهای تکراری رو انجام بدی خب معلومه که بعد از یک مدت خسته و بی انگیزه میشی!!
خود من و خیلی های دیگه هم همین حس رو چند وقت یکبار تجربه میکنیم ولی مهم اینه که این احساس برای مدت زیادی پایدار نمونه!
هر وقت این احساس سراغتون اومد کارهایی رو انجام بدید که شما رو سرحال و شاداب میکنه، هیچکس به اندازه شما خودتون رو نمیشناسه! پس خودتون بهتر میدونید کدوم چیزها و کدوم کارها این احساس رو برای شما به وجود میارند
مثلاً من با فیلم دیدن یا دوش آب سرد یا موزیک گوش دادن یا رفتن پیش بچه محل های قدیمی و ... روحیه م عوض میشه!
کاری کنید که این حس بد ماندگاری و یکنواختی و روزمرگی که سراغتون اومده بیشتر از 1 روز وقتتون رو نگیره چون همین 1 روز 1 روز هایی هم که از دست میدیم شاید روز بعد از کنکور خدایی نکرده باعث پشیمانی بشن ...
منم نهایتاً تا آخر شهریوره که هر روز میام انجمن و سر میزنم ( چون الان تمام کارم با کامپیوتره و یه سری دلایل دیگه هم دارم! ) از یکی دو هفته دیگه همین انجمن هم شاید هفته ای یکبار سر بزنم چون باید از هر چیزی و هر کاری که وقت آدم رو توی همچین روزهای حساسی میگیره دوری کرد. بعد از کنکور بکوب دوباره میام انجمن و همگی دور هم گل میگیم و گل میشنویم ولی الان وقتش نیست!
این 9 ماه هم خیلی سریع تر از چیزی که فکرشو بکنیم میگذره! همونطوری که الان 2-3 ماهش مثل برق و باد گذشت ...
پس دنبال چیزی به اسم آمپول انگیزه نباشید چون دیگران نمیتونند برای شما کار خاصی انجام بدن! فقط و فقط خود شمایی که میتونی برای خودت انگیزه بسازی. چه انگیزه ای بهتر و قوی تر از اینکه شما الان میتونی آینده ی خودت رو تغییر بدی و کاستی های زندگیت رو برطرف کنی؟
حرف هام طولانی شد! خلاصه ی کلام:
میخوای شرایط الانت و آینده ت رو یکبار و برای همیشه به سمت بهتر شدن تغییر بدی؟ ----> شروع کن به خوندن، بی هیچ بهانه ای
نمیخوای چیزی عوض بشه و همین اوضاع الان رو دوست داری؟ ----> روزها رو یکی یکی تلف کن و هدر بده و دنبال حواشی باش
باور کنید توی زندگی فرصت از این بهتر گیرمون نمیاد!
بابت لحن کلامم عذر خواهی میکنم، من براتون آرزوی موفقیت دارم -
HossEin freedom خواهش میکنم..مرسی ازتون واقعاحرفاتون تاثیرگذاربود اینسری هم چون بی انگیزه شدنم چندروز شده بودوکم کم داشتم ازدرس فاصله میگرفتم نگران شدم اماخب خداروشکربالطف شماوبقیه دوستان دوباره شرایط داره بهترمیشه..امیدوارم شماهم موفق بشید
-
ی سوال دیگه هم دارم..من بیشترازبعدازظهریاشب تاساعتای۲و۳ به صورت پراکنده درس میخونم وازصبح زود شروع نمیکنم این مشکلی نداره؟چون پارسال ک چندوقت ازصبح میخوندم ظهریابعدازظهردیگه خسته میشدم نمیخوندم..بنظرتون چکارکنم؟؟
-
ی سوال دیگه هم دارم..من بیشترازبعدازظهریاشب تاساعتای۲و۳ به صورت پراکنده درس میخونم وازصبح زود شروع نمیکنم این مشکلی نداره؟چون پارسال ک چندوقت ازصبح میخوندم ظهریابعدازظهردیگه خسته میشدم نمیخوندم..بنظرتون چکارکنم؟؟
داره یاد بگیرید صبح اول وقت بلند شید و برحسب توانتون پشت سر هم مطالعه کنید تا ظهر تا عادت کنید به پشت سر هم نشستن پشت میر(کنکور همینطوری هست)حداقلش از ساعت 8 تا 12 سعی کنید عادت کنید پشت سر هم بخونید بعد از ظهر ها هم سعی کنید فشرده بخونید
-
javad-mahdizadeh مشکلم اینه که بعدچندساعت خسته میشم ودیگه اونقدمغزم بازدهی نداره که خوب یادبگیرم
-
javad-mahdizadeh مشکلم اینه که بعدچندساعت خسته میشم ودیگه اونقدمغزم بازدهی نداره که خوب یادبگیرم
اوایل ینطوری میشه.ولی وقتی بدنتون و ذهنتون بفهمه که شوخی ندارید.و باید این 4 ساعت رو بشینید و بخونید و هیچ بهانه ای قبول نیست که درس رو ترک کنید کم کم یاد میگیرید با تمرکز درس بخونید اونم پشت سر هم
-
javad-mahdizadeh اوهوم امیدوارم مشکلی پیش نیاد..مرسی ازکمکتون
-
javad-mahdizadeh اوهوم امیدوارم مشکلی پیش نیاد..مرسی ازکمکتون
قابلی نداشت
شماره کراتم رو میفرستم کارت به کارت کنید هزینه رو خخخخخخخخ -
javad-mahdizadeh خخخخ الفرراااررر
-
دوست عزیز اصلا درس خوندن بعد از ساعت 12 شب به بعد درست نیست اصلا
-
ms96 sad96 برعکس من بیشتروقتاهمون ساعتاب بعددرس میخوندم چون شبا خیلی دیرمیخوابم
-
fatemeh201678
اگه الان نمیتونین صبح بخونین میتونین شبا بمونین! ولی ولی ولی بعد از عید به هیچ عنوان تا بیشتر از ۱۲شب نمونین
چون شما قراره ساعت ۸ کنکور بدین و باید تو این ساعت ذهنتون فعال بشه:) -
Dr.Saraaa فک کنم ازالان بایدشروع کنم تااونموقع راحت باشه واسم..چون این یک عادت چندساله هست️
چه بهتر:))))
-
این پست پاک شده!