تدریس استاد علی صدری
-
سلام بچه ها امیدوار که حالتون خوب باشه، نظرتون درمورد تدریس ریاضی یازدهم استاد علی صدری اگه میشه بگید بهم؟
-
سلام دوست گلم
برای اینکه تاپیکت دیده شه باید بچه ها رو اینطوری تگ کنی
@دانش-آموزان-آلاء و بقیه...
اما سوالت:بنظرم خیلی برای امتحانات تشریحی مثلا امتحانات مدرسه نسبتا خوبه
اگر وقت کافی داری و زیاد به مطلب مسلط نیستی ببین
البته خودت یه چند قسمت ببینی متوجه میشی و خودت مقایسه کنی برای خودت بنظرم بهتر باشه
موفق باشی -
سلام بچه ها امیدوار که حالتون خوب باشه، نظرتون درمورد تدریس ریاضی یازدهم استاد علی صدری اگه میشه بگید بهم؟
حسین پارسا سلام...برای تست اصلا مناسب نیست ولی برای امتحان تشریحی و در حد مدرسه خوبه
-
حسین پارسا سلام
واسه امتحان عالیه
بنظرم واسه کنکور دوره استاد ثابتی یا استاد امینی راد رو ببینید
البته جلسات حل تستهای کنکور استاد صدری واقعا عالیه فقط لازمه تفکیک کنید(آخر هر درس حل میکنن) -
حسین پارسا سلام دوست عزیز.
در حد مدزسه و امتحان متوسط خوبه البته اگه بتونی استفاده کنی چون من خودم به شخصه وقتی تدریس می کردن اصلا خوابم می گرفت .من اقای ثابتی رو پیشنهاد می کنم .
موفق باشید -
حسین پارسا سلام دوست عزیز.
در حد مدزسه و امتحان متوسط خوبه البته اگه بتونی استفاده کنی چون من خودم به شخصه وقتی تدریس می کردن اصلا خوابم می گرفت .من اقای ثابتی رو پیشنهاد می کنم .
موفق باشیدsina bigdeli تدریس های استاد امیی راد و ثابتی فقط د دهم و دوازدهم، یازدهم نداره؟
-
به نظرم به جای ریاضی تجربی یازدهم از تدریس حسابان یازدهم رشته ریاضی (استاد ثابتی) استفاده کنید
فقط فصل 1 قسمت جمع جملات هندسی و حسابی رو نمیخواد ببینید بقیش مورد نیازه
-
حسین پارسا
سلام من فیلم هاشون رو برای امتحانات مدرسه دیدم خیلی عالی بود -
حسین پارسا
به نظر من خوبه و مفهومی هم درس میدن یه مقدار خشک هستن به خاطر اونه که بچه ها خوابشون میگیره موقع دیدن تدریس ایشونولی من که از تدریسشون راضی بودم
-
sina bigdeli تدریس های استاد امیی راد و ثابتی فقط د دهم و دوازدهم، یازدهم نداره؟
حسین پارسا تدریس موضوعی هست
-
سلام
به نظر من جناب آقای صدری خوب درس میدن ولی یه اشکالی که به نظر من دارن اینکه خیلی خیلی با حوصله درس میدن و مخاطب رو کمی خسته میکنند. به گونه ای که مباحث ساده رو اونقدر باز میکنند که حتی بچه اول ابتدایی هم اگه نگاه کنه میفهمه!
ولی در کل مفهومی درس میدن و خوب هستن.