امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشمو میشه سیو کرد؟
-
سلام خاستم بپرسم که میشه راه ابریشمو سیو کرد فیلماشو
من میخام راه ابریشم شیمی رو بخرم و سیو کنم بریزم تو فلش تو تلوزیون ببینم میشه همچین چیزی لطفا جواب بدید -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Ordokhani on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Ordokhani
سلام،
آره دیگه...
دانلود میکنید و میریزید تو فلش یا هر چی دیگه -
Amirreza Vafaei Moghadam اها شما خریدید راضیید؟
-
Zahra Ordokhani
عالیه همه اساتید واقعا با همه توان خودشون کار کردن و واقعا واقعا واقعا واقعا از لحاظ علمی کامل هستش واقنموسسه های دیگه با وجود هزینه های چند برابریشون حتی اگ منابع مختلفشونم بگیری بازم به امکاناتی ک راه ابریشم داره یکجا ارائه میده نمیرسه
واقعا اساتید خیلییی کار کردن
راه ابریشم آقا طلوعی فیزیک واقعا شاهکاره ینی آقا طلوعی خیلییی قویه خیلی
آقا پویان نظر ینی یه نکته رو هم جا ننداخت خیلییی قشنگ کار میکنه
آقا ثابتی رو هم ک دیگه همه میشناسنمن امسال نخوندم کلن چن فرسنگ راه ابریشم رو فقط دوازدهمو اونم نصفه دیدم و تستای تسلط رو نزدم و خیلی مشکلات روحی داشتم بخاطر مسائل خانوادگی و اصصصن نخوندم و فلااان خب... رتبم شد 3187 ما اینجا رتبه 25 کشوری تجربی داشتیم... رتبه 30 ریاضی کشوری داشتیم راه ابریشمی آقا ثابتی اینستا استوری کردش یه خیلی رو... هنوزم یه سری رتبه هاشونو نگفتن به آلاء کلی رتبه برتر های خفن از 2 رقمی تا 3 رقمی خیلی داشتیم خیلی فقط توی تک رقمی ها جای بچه ها خالی بود ک ان شا الله از امسال بچه ها تک رقمی هم میارن
ببین راه ابریشم واقعا کامله از نظر علمی الله وکیلی نظیر نداره منتها دیگه بستگی داره به تلاش خود فرد
آزمون آزمایشی حتمن شرکت کن
کنکور واقعا خیلی آسونه اگ بخونی باورت نمیشه اصن چجوری واقعا اینقد رتبت خوب میشه و درصدات بالا میشه اصن نگرانی نداشته باش تو از همین الان بخونی همه چی ردیفهحالا چ راه ابریشم چ رایگان ها و نکته و تست های آلاء همشون کافی هستن برای یه رتبه عالی... ینی موسسه های دیگه کلی هزینه کنی بازم امکاناتی ک دارن میدن به پای رایگان های آلاء نمیرسه
کیفیت آموزشی 20 واقعا اساتید کم نذاشتن... شبانه روز برای راه ابریشم وقت گذاشتن...
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
اصن قابل مقایسه نیست چون اونها موسسه های تجاری هستن اما آلاء تجاری نیستش فرقش همینه ک متمایز میکنه کیفیت آموزشی رو
اونا میخوان با دانش آموز تجارت کنند ینی هر دفعه یه پکیج ک میخوای بخری باید چند میلیون بهشون پول بدی یه نکته رو استاد اونجا میگه اینجا نمیگه و فلان
اما آلاء چی؟
از هیچ نکته ای دریغ نمیکنه واقعا رایگان هاش هم کامل هستن و هیچ نکته ای رو مثلن اینجوری نیست ک اینجا بگه اما اونجا نگهراه ابریشم رو وقتی تهیه میکنی الا چند تا همایش دیگشو هم بصورت رایگان بهت میده
و اون همایش آرش هم ک باقی میمونه اونو هم با تخفیف بهت میده بر اساس پیشرفتی ک توی آزمون های سهآ آلاء میکنی... 7 مرحله آزمون رایگان ازت میگیره ( آلا یجورایی همه همایش هاشو هم بصورت رایگان بهت میده همراه راه ابریشم بر اساس پیشرفتت توی آزمون ها!! )خیلی خیلی خیلی خیلی زیاده اگ بخوام درباره برنامه های آلاء توی راه ابریشم حرف بزنم
من برا دوستم ویس گرفتم 30 دقیقه شد تا توضیح بدم درباره کارای راه ابریشم در طول یک سال به طور خلاصه... واقعا خیلی...
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
ببخشید من راه ابریشمو تهیه کردم
الان چه همایش هایی بهم تعلق میگیره ؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Ordokhani on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Ordokhani راستی اگ هم شرایط مالی تهیه راه ابریشم هم نداشتید و امسال کلاس دوازدهمی هستید این رو مطالعه کنید:
طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to AB Cd on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
AB Cd
همایش های گدار و چاپار رایگانن برای راه ابریشمی ها و همایش های تفتان و آرش هم تا 100% تخفیف بر اساس روند رشدتون توی آزمون های سهآ ک خود آلاء پایان هر فرسنگ برگزار میکنه و برای راه ابریشمی ها رایگانه... ( توی توضیحات نوشته 7 مرحله آزمون ) -
-
-