اسمش چیه؟
-
سلامی مجدد
ممنون میشم بهم بگید این جمله منظورش کیه؟
در غده ی معده ، ترشحات برخی از سلول ها ، منجر به کوچک شدن نوعی آنزیم برون سلولی می شود
منظورش از آنزیم برون سلولی کدومه؟
و منظورش از برخی از سلول ها همون سلول های اصلیه غده ی معده است درسته؟؟؟
@تجربیا -
سلامی مجدد
ممنون میشم بهم بگید این جمله منظورش کیه؟
در غده ی معده ، ترشحات برخی از سلول ها ، منجر به کوچک شدن نوعی آنزیم برون سلولی می شود
منظورش از آنزیم برون سلولی کدومه؟
و منظورش از برخی از سلول ها همون سلول های اصلیه غده ی معده است درسته؟؟؟
@تجربیاatena abolhasani حالا من نگرفتم کامل چی میگه
ولی احتمالا منظورشHClاز یاخته های کناری هستش که بر پپسینوژن مترشحه از یاخته های اصلی اثر میذاره
حالا ببینیم دوستان چی میگن
دریا دریایی z Gheibi -
جواب دوست قبلی درسته، حالا من فقط کاملش میکنم.
منظور از ترشحات برخی سلول ها: ترشحِ HCL از سلول های کناری و پپسینوژن از سلول های اصلی غده معده هستش...
که اینا میان آنزیم پپسینوژن که غیرفعال هست(به دلیل وجود یه بخش اضافه روی جایگاه گیرنده آنزیم) این ترشحات میان اون بخش اضافه رو از پپسیوژن جدا میکنن و به اصطلاح باعث کوچک شدن آنزیم برون سلولی پپسینوژن میشند. -
Rozita Rast khane
سروش قادری
ممنونم⚘⚘ -
جواب دوست قبلی درسته، حالا من فقط کاملش میکنم.
منظور از ترشحات برخی سلول ها: ترشحِ HCL از سلول های کناری و پپسینوژن از سلول های اصلی غده معده هستش...
که اینا میان آنزیم پپسینوژن که غیرفعال هست(به دلیل وجود یه بخش اضافه روی جایگاه گیرنده آنزیم) این ترشحات میان اون بخش اضافه رو از پپسیوژن جدا میکنن و به اصطلاح باعث کوچک شدن آنزیم برون سلولی پپسینوژن میشند.Rozita Rast khane اینا در حد کتابه بنظرتون؟؟
ینی لازمه بدونیم!! -
نیست اینا تو کتاب
-
Rozita Rast khane اینا در حد کتابه بنظرتون؟؟
ینی لازمه بدونیم!!Pezhman Bagheri در اسمش چیه؟ گفته است:
ینی لازمه بدونیم!!نیست اینا تو کتاب
تو تست خواسته بود
یعنی اون گزاره ی بالا یکی از گزینه هاش بود -
Pezhman Bagheri در اسمش چیه؟ گفته است:
ینی لازمه بدونیم!!نیست اینا تو کتاب
تو تست خواسته بود
یعنی اون گزاره ی بالا یکی از گزینه هاش بودatena abolhasani چه کتابی
-
atena abolhasani چه کتابی
Pezhman Bagheri میکروطبقه بندی گاج
-
ینی لازمه بدونیم!!Pezhman Bagheri دلیل غیرفعال بودن پپسینوژن درسته تو کتاب نیست اما متاسفانه کنکور بارها ثابت کرده که در حده کتاب درسی سوال طرح نمی کنه به همین خاطره که دانش آموزانی که که میخوان موفق بشن رو میارن به منابع غیر درسی و محصولات آموزشی. پس فکر میکنن لازم باشه