ریاضی
-
@yeganeh-fallah

Saba haghshenas عزیزم من سوال اولی رو متوجه نشدم چیکار کردی دو رو جایگذاری کردی؟؟
-
Saba haghshenas عزیزم من سوال اولی رو متوجه نشدم چیکار کردی دو رو جایگذاری کردی؟؟
@yeganeh-fallah
این یک فرمول است زمانی که می خواهیم یک عدد بین دو ریشه قرار بگیرد از این فرمول استفاده میشود a که معلوم هست چی است اما آلفا همون عددیه که میخواهیم بین ریشه ها باشه و fهم ضابطهای است که خود سوال داده یعنی دو رو میزاریم تو ضابطه و ضربدر aمیکنیم. -
@yeganeh-fallah
این یک فرمول است زمانی که می خواهیم یک عدد بین دو ریشه قرار بگیرد از این فرمول استفاده میشود a که معلوم هست چی است اما آلفا همون عددیه که میخواهیم بین ریشه ها باشه و fهم ضابطهای است که خود سوال داده یعنی دو رو میزاریم تو ضابطه و ضربدر aمیکنیم.Saba haghshenas اخه اون قسمت وسط هم چهار سرجاشه هم یه بار هم ضبدر شده وشده ۸ اون قسمتش متوجه نشدم

-
Saba haghshenas اخه اون قسمت وسط هم چهار سرجاشه هم یه بار هم ضبدر شده وشده ۸ اون قسمتش متوجه نشدم

@yeganeh-fallah

-
@yeganeh-fallah

Saba haghshenas مرسییی عزیز دلم لطف کردی
-
Saba haghshenas مرسییی عزیز دلم لطف کردی
@yeganeh-fallah خواهش میکنم

-
@yeganeh-fallah

Saba haghshenas
گلم این ۴ رو میشه بگی چه طور اوردی؟؟بی زحمت -
Saba haghshenas
گلم این ۴ رو میشه بگی چه طور اوردی؟؟بی زحمت@yeganeh-fallah در سوال ضریب m+1چیه؟ ایکس به توان دو خب ما هم گفتیم طبق فرمول به جای ایکس آلفا میگذاریم (همون عدده که باید بین دو ریشه باشه رو میگم آلفا گرفتی ؟ منظورم همون دوره ) خب الان جای ایکس میگذاریم دو و دو به توان دو؟ چهار
-
@yeganeh-fallah در سوال ضریب m+1چیه؟ ایکس به توان دو خب ما هم گفتیم طبق فرمول به جای ایکس آلفا میگذاریم (همون عدده که باید بین دو ریشه باشه رو میگم آلفا گرفتی ؟ منظورم همون دوره ) خب الان جای ایکس میگذاریم دو و دو به توان دو؟ چهار
Saba haghshenas اشتباه تایپی در پرانتز منظورم دو عه
-
@yeganeh-fallah در سوال ضریب m+1چیه؟ ایکس به توان دو خب ما هم گفتیم طبق فرمول به جای ایکس آلفا میگذاریم (همون عدده که باید بین دو ریشه باشه رو میگم آلفا گرفتی ؟ منظورم همون دوره ) خب الان جای ایکس میگذاریم دو و دو به توان دو؟ چهار
Saba haghshenas آهاا ممنونمم