امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کنکوری های ۱۴۰۰
-
محمد زارع 1 برادر من بحث قبول شدنمون نیست .
بحث ما وعده هاییه که داده شد و عمل نشد ... -
@haniehno در کنکوری های ۱۴۰۰ گفته است:
محمد زارع 1 برادر من بحث قبول شدنمون نیست .
بحث ما وعده هاییه که داده شد و عمل نشد ...الانم که نمیشه وعده پارسال رو عملی کنن
پس حداقل یکم به درخواستهامون بها بدن -
@haniehno تو رو خدا دیگه کوتاه بیان مگه الا ثبت نام ریاست جمهوری کرده که حتما به وعده هاش عمل کنه الا ظرفیت محدودی داره و خودش بار ها تاکید کرده که اگر شرایط جور بشه حمایت قاطعانه خودشو از ما میکنه بابا ما خوب درس نخوندیم که امسال پزشکی بیاریم و خلاص حالا دوباره میایم و الا رو محکوم می کنیم علی شلالوند رو که میشناسید پولی نداشت ولی به هممون قول داد با همین شرایط موجود پزشکی قبول بشه بسه دیگه پک اختصاصی رو که دارید عمومی هم از روی دوره رایگان بخونید بره خدا بزرگه.
-
محمد زارع 1 ما کسی رو محکوم کردیم
مگه هرکس ثبت نام ریاست جمهوری کرد به وعده هاش عمل میکنه
ما که نگفتیم آلا کم حمایت کرده
ولی اینکه هرکس پارسال طرح پرچم گرفته امسال محرومه چیز خیلی عجیبیه + اینکه فقط واسه بچه های دوازدهمه
مگه فارغ التحصیل ها مشکل ندارن
چه تفاوتی بین من و بچه های ۱۴۰۱ هست
اینکه آلا بورسیمون کرده و نتونستیم جواب این لطف رو بدیم
پس در نظر گرفتن شرایط هرکس چی میشه
علی شلالوند هم ان شاء الله موفق باشه ولی مگه همه قراره مثل هم باشن
@مدیر-محصول-ابریشم و sohrab این نظریه درسته که شاید آلا با فارغ التحصیل های راه ابریشمی که طرح پرچم استفاده کردن قهر کرده
حداقل بگید تا تکلیف خودمون رو بدونیم
پاسخی بدید تا کار تایپک تموم بشه
نه انجمن به حاشیه بره و نه وقت ما هدر بره -
یکی بود هر روز هدیه میداد یکی بود هر روز سیلی میزد
یه روز یکی هدیه نداد اون یکی سیلی نزد
اون که هدیه میداد شد بد که چرا امروز هدیه نداد
اون که سیلی میزد شد خوب که دمش گرم امروز نزد... -
Arshia Yazdian خب در راستای حرف شما
کامنت های من رو بخونید جدای از مسائل درسی و مشاوره ای که انجام دادم
نصف پیامهای من واسه معرفی راه ابریشم حمایت از اساتید راه ابریشم تشویق به گرفتن راه ابریشم(همین کامنت آخرم)بحث با اونهایی که راه ابریشم رو تخریب میکنن و.... بوده که همه اینها رو وظیفه خودم میدونم و تا توان داشته باشم ادامه میدم و به اینکه آلایی و راه ابریشمی هستم افتخار میکنم
هر کس درباره راه ابریشم یا آلا میپرسه اگر آنلاین باشم اولین کامنت مال منه چون وظیفه من راه ابریشمی معرفیش به بقیه هست
تو کامنتها بگردید من فرسنگ ۳ بود (که تاخیر داشت راه ابریشم) گفتم آلا کار خودش رو کرده و حتی اگر ادامه نده من راضیم
مشکل انجمن آلا اینه که هرچی طرفداری کنی اصلا پیدا نیست
اما تا یه اعتراض کنی یا یه درخواستی بدی که سخت اجرا بشه تمام انگشت ها به سمتته که آره اینم اومده تخریب کنه و اصلا آلایی نیست
آقای یزدیان دیگه سرتون رو درد نیارم
هرکس درخواستی داشت یا اعتراضی کرد دشمن آلا نیست
بارها جار زدم و طومار نوشتم که آلا جان چه کارایی واسمون کردی چه لطف هایی کردی
وقتی فقط خودمون رو داشتیم اومدی کنارمون و فقط تو کنارمون بودی
پارسال راه ابریشم که اومد خیلی دوست داشتم بگیرم ولی شرایطش واسم جور نبود
تا اینکه آقا سهراب گفت طرح پرچم داریم حدس بزنید چیه
وقتی طرح پرچم و شرایطش اعلام شد جوری خوشحال شدم که هیچ وقت اینطور خوشحال نشده بودم و نخواهم شد
طرح پرچم مجدد به من داده بشه یا نه،راه ابریشم عمومی رو بگیرم یا نه،تو انجمن باشم یا نه،اینا واسه من هیچ فرقی نداره تا زنده ام و آلا هست همه جا جار میزنم آلا بهترینه چونمن یه آلایی ام
اگر این تایپک رو زدم و این درخواست ها رو دادم چون دیدم خیلی از بچه ها از جمله خودم پارسال طرح پرچم گرفتیم و امسال نمیتونیم پک عمومی بگیریم چون تو یه سال معجزه خاصی رخ نداده
اگر یه جایی چیزی گفتم که آزردتون کرده معذرت میخوام
یا علی
sohrab -
محمدرضا حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on آخرین ویرایش توسط محمدرضا حسین پور انجام شده
-
-
-
-