تست زدن از روی پی دی اف؟
-
سلام
اونایی که از راه ابریشم استفاده میکنن. اقای یزدیان گفتن فعلا جزوه هارو پرینت نگیریم درسته؟
بعد قسمت تست هارو شما چجوری میزنید؟ از روی خود پی دی اف ها می زنید؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
اونایی که از راه ابریشم استفاده میکنن. اقای یزدیان گفتن فعلا جزوه هارو پرینت نگیریم درسته؟
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1 یه چیزی هست تحت عنوان کاغذ کاهی میتونی تهیه کنی بعد شماره تست و جوابت بنویسی بعد چک کنی
و بهتره کپی نکنی چون قراره خودشون مهرماه آماده بفرستن برامون -
سلام
دانش-آموزان-آلاءfatemeh asadi 1
سلام من خودم از روی گوشی میبینم توی ی سررسید سوالامو حل میکنم اونایی که مشکل داشتمو راه دبیرو میبینم یادداشت میکنم یا نکته خاصی اگه داشت توی دفتر نکاتم مینویسم -
سلام من اول (صفحه ای از درسنامه که تست تو اون صفحه هست رو )و( اول متن تست) رو روی برگه کلاسور، دفتر ، یا حالا هرچی مینویسم و بعد راه حلش رو هم اونجا می نویسم و حل میکنم
-
fatemeh asadi 1 یه چیزی هست تحت عنوان کاغذ کاهی میتونی تهیه کنی بعد شماره تست و جوابت بنویسی بعد چک کنی
و بهتره کپی نکنی چون قراره خودشون مهرماه آماده بفرستن برامونParsa Amini دلیل کاهی بودن کاغذش چیه؟
-
سلام من اول (صفحه ای از درسنامه که تست تو اون صفحه هست رو )و( اول متن تست) رو روی برگه کلاسور، دفتر ، یا حالا هرچی مینویسم و بعد راه حلش رو هم اونجا می نویسم و حل میکنم
Miss Mirzaiea خیلی زیاده که تعداد تستا!
خیلی وقت میگیره -
Parsa Amini دلیل کاهی بودن کاغذش چیه؟
fatemeh asadi 1 سلام
بنظرم بخاطر ارزونتر بودنش هست
و اینکه چون یکم بزرگتر هم هست بهتر میتونه باشم بنظرم -
fatemeh asadi 1 سلام
بنظرم بخاطر ارزونتر بودنش هست
و اینکه چون یکم بزرگتر هم هست بهتر میتونه باشم بنظرمAhmad Nezami اها ازون لحاظ
خیلی ززیاده تستا عاخه
پدر ادم درمیاد همه رو بنویسه
کلی ام وقت می گیره -
Parsa Amini دلیل کاهی بودن کاغذش چیه؟
fatemeh asadi 1 قیمتش پایین تره
وگرنه مثل کاغذ a4
البته بزرگ تره -
fatemeh asadi 1
سلام من خودم از روی گوشی میبینم توی ی سررسید سوالامو حل میکنم اونایی که مشکل داشتمو راه دبیرو میبینم یادداشت میکنم یا نکته خاصی اگه داشت توی دفتر نکاتم مینویسم@atena-karimi ام مثه اینکه باید همین کارو کرد
ممنون -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را در قفل کرد
-
M M.ba78 قفل این موضوع را در باز کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد