دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadireplied to Soheil Mohammadian on ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز، متاسفانه فعلا امکان دسته بندی فیلم ها بر اساس مبحث وجود نداره
-
سلام دوست عزیز، ممنون
بنده چک کردم ولی درست بود، نوشته فصل یک -
Shahab Ebadi
اقای عبادی داشبرد یه موردی که نیاز به رفع داره اینه که نمیتونی با کلیک راست روی فیلم یا پی دی اف مورد نظر رو توی یه تب جدید باز کنی
مثلا من میخوام چنتا فیلم در آن واحد رو باز کنم از توش داشبرد ولی نمیشه حتما باید یکی یکی ببینم
اینم روش یه فکری بکنید -
سلام دوست عزیز،
اصولا فقط قابلیت های کاربردی و مورداستفاده کاربران به داشبورد اضافه شده و باز کردن چند فیلم در آن واحد استفاده ای نداره -
Shahab Ebadi
میدونین بخاطر نت ضعیف من میذارم فیلم یدور کامل آنلاین برای خودش تا ته بره
وقتی اینجوری تا تموم میشه راحت میتونم فیلم رو بدون قطعی ببینم چون یبار دانلود شده و من لازم ندارم هی صب کنم تا فیلم باز بشه
این قابلیت هنوز هم هست و میشه اگه از توی داشبرد نخوام فیلم ببینم
ولی توی داشبرد نمیشه
خلاصه منظورم اینه که قابلیت Open link in new tab که گزینه اول کلیک راسته رو اگه میشه فعال کنید برای ما راحت تر میشه -
Malihe Eidi دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
چشم بنده بررسی میکنم، در صورت نیاز و امکان حتما اعمال میکنیم
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on ۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi سلام به پلیر داشبورد زمان کوب و قابلیت تنظیم صدا مثل اَپ اضافه کنید ممنون
-
Shahab Ebadi
سلام اقا شهاب میدوارم خوب باشید
خواستم بگم فراموشتون نکردیما
اتفاق جدیدی قرار نیست دیگه توی داشبرد بیوفته فعلا؟؟؟ -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐نوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده
سلام خسته نباشید آقای عبادی تو داشبورد جدید قسمتی وجود نداره که از آخرین آپدیت ها و خبر ها اطلاع بده؟مثل همونی که داشبورد قبلی داشت.
-
@zahra-hamrang
سلام دوست عزیز، هنوز فعال نشده، احتمالش هست تا آخر این هفته فعال بشه
-
سلام دوست عزیز
والا ما هم فراموش نکردیم هنوز، داریم روش کار میکنیم
احتمالا این هفته بخش اخبار اضافه بشه -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۱۶ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi
۱۰۰میدم خبر این تاپیک که نوشته (شنبه پر هیجان راه ابریشم)رو بگو -
علی پورخسروی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۶ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مرا رازیست اندر دل... -
Parsa Amini در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
Shahab Ebadi
۱۰۰میدم خبر این تاپیک که نوشته (شنبه پر هیجان راه ابریشم)رو بگوShahab Ebadi در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
مرا رازیست اندر دل... -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۱۶ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi یعنی عاشق شدی کلک ؟
مبارکه ایشالله به پای هم پیر شین -
من با اتود طراحیم ازدواج کردم :|
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Shahab Ebadi on ۱۶ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi سرتو بالا بگیر پسر همونم شکر خدا
حداقل توقعات فوق فضایی نداره -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Shahab Ebadi on ۱۶ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi ممنون