سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم
-
-
elia در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
ادبیات اول همین لغت و قرابت تو اولویت گذاشتم ولی اگر برسم که انشالا می رسم بقیه شو هم میخونم
کتابی که من به هر کنکوری ( و حتی غیر کنکوری! ) میرسم معرفی میکنم کتاب " قرابت معنایی نشر دریافت " تالیف دکتر هامون سبطیه
تنها ایرادی که شاید بشه بهش وارد کرد اینه که 350 صفحه س و یخورده حجیمه ولی سایز صفحاتش A5 هستش ( البته کتاب های مبحثی نشر الگو هم هر کدوم حدود 400 صفحه هستن! )
وجه تمایز این کتاب از تمام کتابهای قرابت معنایی بازار مثل الگو - گاج و خیلی سبز بخش اول این کتابه ( 100 صفحه اول کتاب ) که کاملاً بهتون یاد میده چجوری بیت ها رو دُرُست و روان بخونید
این کتاب رو شما بخونید هم 9 سوال قرابت رو بیمه کردید و هم توی 3 سوال آرایه های ادبی و یکی دو سوال از زبان فارسی ( چون سوال ها بصورت بیتِ شعر هستند! ) هم خیلی کمکتون میکنه
چون وقتی شما نتونید دُرُست بیت ها رو بخونید مطمئناً نمیتونید متوجه مفهوم بیت و سوال بشید ( مبحث قرابت ) و شاید هم توی پیدا کردن آرایه ها به مشکل بر بخورید !!
واقعاً کتابش شیرینه و لحن مؤلف خیلی صمیمی و دوستانه س! میتونید حتی بعنوان رفع خستگی توی وقت هایی مثل آخر شب یا ظهر که انرژیتون کمه مطالعه ش کنید
بی شک ارزش خریدن و وقت گذاشتن رو داره
روی بیت های کتاب درسی هم خیلی وقت نذارید! چون اکثر بیت های کتاب درسی توی همین کتابی که معرفی کردم هست. فقط یه دور سرسری بیت ها رو بخونید که به گوشتون آشنا باشن
خودم امسال هر 9 تا تست قرابت رو صحیح زدم
پیشنهاد من اینه: اول همین کتابی که معرفی کردم رو تا آخر بخونید و بعد از تموم شدنش شبی چندتا تست قرابت ( هم برای مرور مفاهیم و هم برای تنوع و رفع خستگی! ) از روی کتاب های تست دیگه ( مثل نشر الگو یا موضوعی گاج ) بزنید
اینطوری سر جلسه هم خیلی دستتون روان میشه و میتونید برا سایر مباحث یا درس ها وقت صرفه جویی کنید ( آخه دیدم بعضی ها سرجلسه فقط 15 دقیقه رو با 9 سوال قرابت کلنجار میرن!! )ببخشید که حرفام طولانی شد!
خطبه امروز تمام، والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته -
HossEin freedom
کتاب قرابت الگو ازون کوچولو هاس:)
ایشون گفتن وقتشون کمه ، به نظرم به جای وقت گذاشتن رو کتابی مثل نشر دریافت برن الگو(یا موضوعی حتی!) رو بخونن براشون بهتره:) کتاب الگو هم تمام نکات مربوط به قرابت رو آورده و هیچی کم نداره!:)
در ضمن،چند نفر میگفتن نشر دریافت زده تو جاده خاکی:دی و نکات اضافش زیااده:)
به هر حال تصمیم گیرنده خودشونن -
Dr.Saraaa در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
HossEin freedom
کتاب قرابت الگو ازون کوچولو هاس:)
ایشون گفتن وقتشون کمه ، به نظرم به جای وقت گذاشتن رو کتابی مثل نشر دریافت برن الگو(یا موضوعی حتی!) رو بخونن براشون بهتره:) کتاب الگو هم تمام نکات مربوط به قرابت رو آورده و هیچی کم نداره!:)
در ضمن،چند نفر میگفتن نشر دریافت زده تو جاده خاکی:دی و نکات اضافش زیااده:)در جواب سایز و صفحات کتاب باید بگم که قرابت نشر دریافت هم به قول شما از اون کوچولو هاست بهشون میگن " قطع رقعی " یعنی حدوداً سایز 14 * 22 سانتی متر ( اندازه کتابای ادبیات مدرسه خودمون ) حالا نهایتش یکی دو سانت در طول و عرض شاید فرق داشته باشن
تازه کتاب قرابت نشر دریافت 350 صفحه س و کتاب نشر الگو 500 و خورده ای !! پس شک نکنید که قرابت نشرالگو حجمش بیشتره، میتونید خودتون هم سرچ کنید
قرابت الگو بیشتر تمرکزش روی تسته و قرابت نشر دریافت بیشتر روی آموزش، باید دید با توجه به نیاز و سطحشون توی قرابت و شعر کدومشون به درد این دوستمون میخورهاون چند نفر هم کاملاً برا خودشون گفتن شما باید از کسایی بپرسی که خودشون قرابت رو خیلی خوب زدند! ( مثلاً یکیش خودم که همه رو درست جواب دادم )
توی بحث قرابت آموزش این کتاب فوق العاده س ! ولی تست هاش بیشتر جنبه آموزشی دارند و بعنوان یه منبع تستی نمیشه گفت که کامله! چون تست های سال های اخیر و ستجش و این چیزا رو خیلی خیلی کم داره و بیشتر تستاش تألیفی و آموزشیهقرار نیست یه استاد و یه انتشارات همه ی مباحث ادبیات رو از بقیه بهتر درس بده! هرکی توی یه مبحث قویه
مثلاً همه میدونند که زبان فارسی و قرابت نشر دریافت از بقیه کتاب ها جامع تره ولی خب توی مباحث آرایه ها - املاء - واژگان خداییش نشر الگو یه چیز دیگه س و این به همه اثبات شده !
تاریخ ادبیات هم همه ی منابع خوبنتوی این عکس میتونید منابع کسانی که ادبیات رو خوب زدند مشاهده کنید و بعدش دیگه قضاوت با خودتون
-
HossEin freedom
خب هر کس از منبع خودش دفاع میکنه دیگه:)))
اونا رتبه های رتبر بودن که گفتم:) و چند نفری که با الگو 100 زدن!
الگو آموزش و تست و پاسخنامه ش با هم 500 صفحس.سوالات کنکور و آزمونا و .. رو هم داره -
Dr.Saraaa در شاغلم و میخواهم کنکور شرکت کنم گفته است:
خب هر کس از منبع خودش دفاع میکنه دیگه:)))
طرف 94 درصد، 96 درصد ادبیات زده از چی و چرا باید دفاع کنه؟ مگه جنگه خواهر من؟
اینا فقط منابع مطالعاتی خودشون رو گفتند ! از چیزی دفاع نکردند کهالگو آموزش و تست و پاسخنامه ش با هم 500 صفحس.سوالات کنکور و آزمونا و .. رو هم داره
همچنان معتقدم که برا آموزش قرابت نشر دریافت و برای منبع تستی نشر الگو بهترین هستند
ناگفته نمونه که برا منبع تستی ادبیات موضوعی گاج هم یکی از بهترین هاست ( جدیداً تک جلدی هم شده )