لطفا کمکم کنید
-
سلام دوستان امیدوارم هرجا که هستید حالتون خوب باشه
من امسال رتبه کنکورم خیلی بد شده و دارم دنبال یه مشاور خوب میگرم که راهنماییم کنه برا سال بعد چیکار کنم که این طوری نشهلطفا اگه مشاور خوب میشناسید بگید
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدم -
من امسال رتبه کنکورم خیلی بد شده و دارم دنبال یه مشاور خوب میگرم که راهنماییم کنه برا سال بعد چیکار کنم که این طوری نشهلطفا اگه مشاور خوب میشناسید بگید
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدماین پست پاک شده! -
@دانش _آموزان _الا
-
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدمfatemeh hossieni بستگی داره ببینی میتونی برنامه های خودتو اجرا کنی یا نه...
اگه نمیتونی برنامه های خودتو اجرا کنی مشاور بگیر... -
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدم -
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدمfatemeh hossieni سلام دوست عزیز ببین مشاور گرفتن کاملا سلیقه ایه
هرکسی یه معیاری برای مشاور خوب در نظر میگیره
گاهی اوقات مثلا من از مشاورم راضی هستم اما اگر شما با اون کار کنید میل چندانی بهش ندارید
بهتون پیشنهاد میکنم با هرررکسی که خواستین مشاوره بگیرین اولش یک جلسه کامل باهاش صحبت کنین تا بدونین واقعا باهاش ارتباط میگیرید یا نه
به تبلیغات الکی لطفا گوش ندین که فقط وقت و پولتون رو هدر میدین -
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی سردرگم شدمfatemeh hossieni من یه پیجی و میشناسم تو اینستاگرام میگن خوبه مشاوراش البته خودتون برین ببینین تحقیق کنید بعد مشاورو انتخاب کنید
ولی اینجا نمیشه ایدی داد نمیدونم چجوری بتون بگم -
fatemeh hossieni من یه پیجی و میشناسم تو اینستاگرام میگن خوبه مشاوراش البته خودتون برین ببینین تحقیق کنید بعد مشاورو انتخاب کنید
ولی اینجا نمیشه ایدی داد نمیدونم چجوری بتون بگم@masoumeh-shokrollahi میشه لطفا اسم مدیر پیج و بگید و بعد پاک کنین
-
@masoumeh-shokrollahi میشه لطفا اسم مدیر پیج و بگید و بعد پاک کنین
Zahra Esmaeili خلاف قوانینه پاکم کن باز میتونن مدیر و ناظما ببینن
-
fatemeh hossieni من یه پیجی و میشناسم تو اینستاگرام میگن خوبه مشاوراش البته خودتون برین ببینین تحقیق کنید بعد مشاورو انتخاب کنید
ولی اینجا نمیشه ایدی داد نمیدونم چجوری بتون بگم@masoumeh-shokrollahi اسم مدیر هم نمیتونی بگی خودم پیدا کنم؟
-
ولی اینجا نمیشه ایدی داد نمیدونم چجوری بتون بگم@masoumeh-shokrollahi منظورم مدیر تیم مشاوره همون پیج
-
@masoumeh-shokrollahi منظورم مدیر تیم مشاوره همون پیج
Zahra Esmaeili چراغ و به انگلیسی سرچ کنید تو جستجوی اینستاگرام ببینید پیدا میکنیدپیج زیر نظر سجاد کرباسچیه
-
Zahra Esmaeili چراغ و به انگلیسی سرچ کنید تو جستجوی اینستاگرام ببینید پیدا میکنیدپیج زیر نظر سجاد کرباسچیه
@masoumeh-shokrollahi ممنون
-
حسین محمودی لردگان