پرینت جزوه راه ابریشم
-
وایسا آپدیت بشه
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من چون کتاب تست دارم
درسنامه هارو کپی نمیگیرم و فقط اگ نکته جدیدی باشه که تو کتاب درسی و تست نباشه یادداشت میکنم -
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an سلام اگه ممکنه مثل فرسنگ اول که درسنامه و تست رو یکجا کرده بودین واسه فرسنگ های بعدی هم انجام بدین که کم کم درس های فیزیک و شیمی داره وارد فرسنگ دوم میشه
-
@M-an سلام اگه ممکنه مثل فرسنگ اول که درسنامه و تست رو یکجا کرده بودین واسه فرسنگ های بعدی هم انجام بدین که کم کم درس های فیزیک و شیمی داره وارد فرسنگ دوم میشه
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام میخواستم بدونم جزوه کنکور401با400خیلی فرق خواهد داشت؟چون من میخوام یک جا برینت بگیرم باید وایسم ابدیت شه؟
Amirmohammad Hasanzadeh واستید آپدیت بشه!یسری تغییرات کتب داشتن،یسری اشکال تایپی داشتن جزوه ها.اونا هم قراره درست بشن...
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
به نظر من همش رو نگیر
چون ممکنه اپدیت بشن
فقط اون قسمت که تاحالا اومده جلو رو پرینت کن
و بله برنامه اینطوریه که مثلا یه تیکه از فرسنگ یک رو میخونیم یه تیکه فرسنگ دو تا فرسنگ چهارم
تا دهم تموم بشه
اگه هم میخوای پرینت بگیری فقط کل فرسنگ رو نگیر فقط اون قسمتی رو بگیر که قراره تدریس بشه
یعنی فقط جزوه های دهم
میتونی راحت بفهمی کجا تا کجارو باید بگیری -
سلام
چند روز دیگه که راه ابریشم رو خریدم میخوام خودم پرینتشون بگیرم(چون تو خونه دستگاهش رو داریم)
و بعدش روش کاور بزارم و سیمیش کنم
ولی ی سوال
من چون میخوام فرسنگ به فرسنگ پرینت بگیرم
آیا همه جزوه ها آپدیت شدن که بخوام اینکار رو انحام بدم؟
یا نه فعلا باید خورد خورد برگه ها رو چاپ کنم تا همش آپدیت بشه!!!
.......
سوال دیگه
کسانی که دارن با برنامه راه ابریشم پیش میرن ، آیا برنامه جوریه که برای مثال از فرسنگ یک میپره فرسنگ دو یا نه ، یا فرسنگ رو اول تموم میکنه و بعد میره فرسنگ بعدی؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمHhh Hh میتونی یه نرم افزار ویرایش pdf نصب کنی قسمتای دهم و جدا کنی و پرینت بگیر
-
سلام
به نظر من همش رو نگیر
چون ممکنه اپدیت بشن
فقط اون قسمت که تاحالا اومده جلو رو پرینت کن
و بله برنامه اینطوریه که مثلا یه تیکه از فرسنگ یک رو میخونیم یه تیکه فرسنگ دو تا فرسنگ چهارم
تا دهم تموم بشه
اگه هم میخوای پرینت بگیری فقط کل فرسنگ رو نگیر فقط اون قسمتی رو بگیر که قراره تدریس بشه
یعنی فقط جزوه های دهم
میتونی راحت بفهمی کجا تا کجارو باید بگیرینوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Ali Akbari
ممنون -
Hhh Hh میتونی یه نرم افزار ویرایش pdf نصب کنی قسمتای دهم و جدا کنی و پرینت بگیر
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0
یعنی جزوه هاش جوریه ک توش مشخصه که برای مثال این قسمت مال دهمه؟
بعضی از درسا مثل ریاضی هم اینجوریه؟ -
Mohammad Lotfi 0
یعنی جزوه هاش جوریه ک توش مشخصه که برای مثال این قسمت مال دهمه؟
بعضی از درسا مثل ریاضی هم اینجوریه؟Hhh Hh به جز ریاضی بقیه کاملا مشخصه چون آقای ثابتی مثلا مبحث تابع هر سه سال و تو یه فرسنگ کامل درس میدن و نمیشه جدا کرد ولی بقیه درسا تیتر بالای صفحه معلومه مربوط به چه سالیه
-
Hhh Hh به جز ریاضی بقیه کاملا مشخصه چون آقای ثابتی مثلا مبحث تابع هر سه سال و تو یه فرسنگ کامل درس میدن و نمیشه جدا کرد ولی بقیه درسا تیتر بالای صفحه معلومه مربوط به چه سالیه
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0
خیلی ممنون -
سلام
چند روز دیگه که راه ابریشم رو خریدم میخوام خودم پرینتشون بگیرم(چون تو خونه دستگاهش رو داریم)
ولی ی سوال
.......
سوال دیگه
کسانی که دارن با برنامه راه ابریشم پیش میرن ، آیا برنامه جوریه که برای مثال از فرسنگ یک میپره فرسنگ دو یا نه ، یا فرسنگ رو اول تموم میکنه و بعد میره فرسنگ بعدی؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh سلام
فکر کنم تا مهر همشون آپدیت بشن
فعلا فرسنگ به فرسنگ بگیرید
بخش دهم فرسنگ ۱ تموم بشه میره بخش دهم فرسنگ ۲ -
Hhh Hh سلام
فکر کنم تا مهر همشون آپدیت بشن
فعلا فرسنگ به فرسنگ بگیرید
بخش دهم فرسنگ ۱ تموم بشه میره بخش دهم فرسنگ ۲نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
سلام
یعنی بخش بخش نگیرم و فرسنگ فرسنگ بگیرم؟ -
ابوالفضل ریسی
سلام
یعنی بخش بخش نگیرم و فرسنگ فرسنگ بگیرم؟نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh چون همش رو میخواید بگیرید فرسنگ به فرسنگ بهتره
ولی اگر صبر بدید آپدیت بشن و درس به درس بگیرید بهتره
فعلا بخش دهم که واسه تابستون لازمه رو بگیرید تا بعدا که آپدیت بشه -
Hhh Hh چون همش رو میخواید بگیرید فرسنگ به فرسنگ بهتره
ولی اگر صبر بدید آپدیت بشن و درس به درس بگیرید بهتره
فعلا بخش دهم که واسه تابستون لازمه رو بگیرید تا بعدا که آپدیت بشهنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
بله. خیلی ممنون -
ابوالفضل ریسی
بله. خیلی ممنوننوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh خواهش میکنم
-
سلام
ولی ی سوال
.......
سوال دیگه
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
پرینتش سخته وقتی تعدادزیاد باشه بعضی مواقع صفحات اشتباه میشه دوبار کپی گرفته میشه کاغذ هم ک لازمه کارتریج رو خیلی زود هی باید شارژ کنید دردسر زیاد داره
من بیش از 10 تا بسته A4 مصرف کردم پارسال
بعدشم دائم هر فرسنگ باید بود برامنگنه برم بیرون و اخرای سال ک فرسنگا تکمیل شد درسنامه ها رو ب صورت پایه ای ن فرسنگی تفکیک کردم و صحافی کردمبازم تصمیم با خدتونع خواستم تجربم رو دراختیارتون بزارم این نظر شخصیه من هست
-
Hhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
پرینتش سخته وقتی تعدادزیاد باشه بعضی مواقع صفحات اشتباه میشه دوبار کپی گرفته میشه کاغذ هم ک لازمه کارتریج رو خیلی زود هی باید شارژ کنید دردسر زیاد داره
بعدشم دائم هر فرسنگ باید بود برامنگنه برم بیرون و اخرای سال ک فرسنگا تکمیل شد درسنامه ها رو ب صورت پایه ای ن فرسنگی تفکیک کردم و صحافی کردمبازم تصمیم با خدتونع خواستم تجربم رو دراختیارتون بزارم این نظر شخصیه من هست
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan بله دقیقا
حجم جزوات وحشتناک زیاده و شاید اذیت کنه -
Hhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan
خیلی ممنون که تجربتون رو گفتید