سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
آیا راه ابریشم تو کنکور بدرد میخوره؟!
-
سلام،طبق تاپیک میخوام بدونم واقعا راه ابریشم خوبه؟
و حتی از کلاسینو و حرف آخر و تام لند و اینجور موسسات مطرح بهتره؟
اگه بهتره دلیلش چیه؟
چون من که دهمم میخوام هر وقت یازدهمو تموم کردم یه جا ثبت نام کنم میخوام ببینم بهترینش همین جاس یا نه! -
-
نمیشه کلی گفت، ولی چیزی که میدونم مثلا توی ریاضی حدود 5هزار تست حل میشه بدون پیش آزمون و پس آزمون و همه رو خود دبیر حل میکنه
ولی خب تو موسسات دیگه مثلا حرف آخر همین ریاضیش فوق فوقش 700 800 تا تست حل بشه
این یه معیاره
-
-
M S 4 سلام دوست عزیز من از موسسات دیگه استفاده نکردم اما اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم بهترین موسسه جایی که صفر تا صد کتاب رو بگه و مو به مو نکات رو بیاره که هر کدوم از دبیرای راه ابریشم دقیقا همین کار رو میکنن و همه نکات رو میگن و حتی راه های تستی و سریعتر رو هم میگن شما میتونید نمونه تدریس هر موسسه رو برای اطمینان ببینید و مقایسه کنید موفق باشید
-
من پکیج های موسسه حرف آخر رو تهیه کردم.محتوای عالی ای داره. با آموزش های نو. تست های پوششی از مبحث خیلی زیاده در جزوهها، همراه با ۱۰ آزمون. راه ابریشم هم که تعریفشو زیاد شنیدم همینجا تو آلاءخونه که مطمئناً به خاطر رضایت همه از این محصول بوده.در کل هردو خوبن و خب یه تفاوت قیمت فاحشی هم بینشون هست در پکیج های جامع.
اما شما هرکدوم که تهیه کردین، موفقیتتون بستگی به خودتون و تلاشتون و پیوستگیتون تو این راه داره -
Rozita Rast khane صحیح
-
M S 4 بنظر من آلا با اختلاف بهتره
هر موسسه ای که پر از تعریف و تمجید از خود و دغل بازی و اینا باشه بنظرم اصلا اصلا سمتش نرو چون کلا محیط اون موسسه فاسده
موسسه هایی مثل کلاسینو و کنکور آسان است و حرف اخر و....... -
M S 4 سلام.دوستان اشاره کردن که همه چی به خودتون بستگی دارن که کاملا موافقم البته به نظرم برای کنکور بهتره با یه موسسه اموزشی کار کنی اینجوری خیالت راحته که بعدا مشکلی پیش نمیاد.بهترین موسسه هم از نظر من آلاست به یک دلیل واضح.آلا میگه اول دانش اموز بعد پول اما بقیه میگن اول پول بعد دانش اموز.این دلیل رو صفر تا صد های آلاء میگه.
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to M S 4 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
M S 4 به نظر من مهمتر از همهو عالی تر از هر چیزی تلاش و درسخوندن خوده آدمه. من دیدم کسایی که با بهترین امکانات تو هیچ رشته ای قبول نشدن. اما درعوض اوناییم دیدم که با یه کتاب تست حتی خیلی عالی درس میخونن. میدونین علتش چیه . اینه که اونی موفقه که یه کتاب تست رو چندین بار بخونه و دوره کنه
-
خب نوبتی هم که باشه نوبت رقص های باباکرمی موفق هستین دوست عزیز من ببین حرف اخر یه موسسه هست که داره از کنکور کسب در امد میکنه و دومین اینکه اگه دقت کنین یه تدریس اساتید حرف اخر تمام نکته رو نمیگن و بعد در حل تست میگن تا به دانش اموز بگن که اوووههه این استاد چقدر زیاد میدونه و سومن دو معلم داره که به نظر خود من برای یک درسی نباید یکی باشه که حرف های استاد رو تایید کنه حالا بریم سراغ الا اولین سوالی الان متن منو خوندی تو ذهنت ایجاد شده اینکه پس الا از کنکور درامد کسب نمیکنه جوابم اینکه اگه اب و برق و اینترنت و سیو سایت و ... حساب کنیم حدودا الا باید 20 میلیون بگیره و اینکه معلم ها درسنامه را به ما کامل میگن و بعد تست ها رو حل میکنم .
به نظر من الا بهترین و کامل ترین موسسه در کشور هست و الان که اینو میخونین میگین که این پسر چقدر ..... هست ولی لطفا یه فکر کن بعد بگو الا یا حرف اخر ؟
سخن اخر من الا و تمام . -
کاملا با شما موافقم آلاء در یک کلام عالی هست.
-
M S 4 موسسه ها فقط دزدن خود من گول موسسه کنکور اسان است خوردم الان پشت کنکوری ام رفیقی هم داشتم خرید دوازده ملیون هزینه کرد هیچی قبول نشد این موسسه ها کسب درامد میکنن و یکم درس میدن میرن سراع تست درحالی که الا کاملا اموزش میده بعد تست حل میکنه من از صفر تا صد دهم و یازدهم در طول مدرسه استفاده میکردم واقعا تدریس استاد پویان نظر و استاد موقاری بینظیره ودر یک کلام بهم بگن زیست میگم استاد موقاری و من واقعا از صمیم قلب ایشون دوس دارم چون دلسوز دانش اموزاست
-
-
-
alireza abdi 0 ببخشید شرایط ثبتنام چه طوره؟؟
ما باید چطوری از کلیپ ها صفر تا صد استفاده کنیم چون تو اپ به صورت نامرتبی پخش شده و صحفه جست و جو برای جلسات درس هارو نداره؟ -
Farnosh Pan سلام شرایط ثبتنام چطوره؟؟؟