دانشگاه بقیه ا...
-
سلام دوستان
ممنون میشم راجب این دانشگاه برام توضیح بدید
و چه فرقی با دانشگاه های معمولی داره؟ -
سلام دوستان
@sara-haghighatrad سلام شما بورسیه و استخدام سپاه هستین
مثل دانشگاه فرهنگیان که دانشجویانش بورسیه و استخدام هستن
بعد اتمام تحصیل باید جایی که میگن خدمت کنید
دیگه چی میخواین بدونید؟ -
z Gheibi
اها ممنونم
تا چند سال اونجایی که سپاه میگه باید کار کنم؟محل خدمتی که میگن کجاست؟شهرستان ها هست یا داخل شهر ؟
اگه بزنم و بیارم برای کنکور سال بعد محروم میشم؟
@sara-haghighatrad
@sara-haghighatrad در دانشگاه بقیه ا... گفته است:
z Gheibi
اها ممنونم
تا چند سال اونجایی که سپاه میگه باید کار کنم؟شما استخدام هستین ،استخدام سی ساله هست
محل خدمتی که میگن کجاست؟شهرستان ها هست یا داخل شهر ؟
همه جا ، اما میگن اولویت با این هست که بسته به نیاز شون هرکس نزدیک شهر خودش بیفته اما تضمینی نیست، اگز نزدیک شما نیاز نداشتن میرید دور
فکر کنم مصاحبه داره و اگر مصاحبه را شرکت نکنید میره اولویت بعد انتخاب رشته تون -
سلام دوستان
@sara-haghighatrad
z Gheibi
اها ممنونم
تا چند سال اونجایی که سپاه میگه باید کار کنم؟شما استخدام هستین ،استخدام سی ساله هست
همه جا ، اما میگن اولویت با این هست که بسته به نیاز شون هرکس نزدیک شهر خودش بیفته اما تضمینی نیست، اگز نزدیک شما نیاز نداشتن میرید دور
فکر کنم مصاحبه داره و اگر مصاحبه را شرکت نکنید میره اولویت بعد انتخاب رشته تون -
@kosar-mottaghi ممنونم

-
-
@kosar-mottaghi
باشه ممنونم
-
-
سلام دوستان
و چه فرقی با دانشگاه های معمولی داره؟@sara-haghighatrad تحصیل تو این دانشگاه آرزوی منه .و الان هم دارم خودمو واسه مصاحبش آماده میکنم ......این دانشگاه چند برابر ظرفیت برمیداره و ازشون مصاحبه میگیره ..باید بسیجی باشی تا قبول باشی ...از لحظه ورود عضو سپاه میشی و از خدمات اون نیز میتونی استفاده کنی
-
@sara-haghighatrad
z Gheibi
اها ممنونم
فکر کنم مصاحبه داره و اگر مصاحبه را شرکت نکنید میره اولویت بعد انتخاب رشته تونz Gheibi چند تا بیمارستان داره مگه .بیشترشون تو تهران هستش .که تو همون تهران استخدام میشی
-
z Gheibi چند تا بیمارستان داره مگه .بیشترشون تو تهران هستش .که تو همون تهران استخدام میشی
دکتر علی ف خب شما که قرار نیست فقط تو بیمارستان ها باشید بیمارستان ها یکیش هست، سپاه جاهای مختلف پایگاه داره ، شهرک و... اونا هم پزشک لازم دارن
شاید نگه تون دارن همون بیمارستان ، شاید هم لازم باشه و جای دیگه ای بفرستن ، بستگی به نیاز شون توی سال های فارغ التحصیلی شما داره
بحث تقسیم بندی دانشجویان این دانشگاه رو موقع تحقیقات تو اینترنت خوندم -
دکتر علی ف خب شما که قرار نیست فقط تو بیمارستان ها باشید بیمارستان ها یکیش هست، سپاه جاهای مختلف پایگاه داره ، شهرک و... اونا هم پزشک لازم دارن
شاید نگه تون دارن همون بیمارستان ، شاید هم لازم باشه و جای دیگه ای بفرستن ، بستگی به نیاز شون توی سال های فارغ التحصیلی شما داره
بحث تقسیم بندی دانشجویان این دانشگاه رو موقع تحقیقات تو اینترنت خوندمz Gheibi بله درسته .اگه علاقه دارید و بسیجی هستید .دانشگاه خوبیه
-
@sara-haghighatrad تحصیل تو این دانشگاه آرزوی منه .و الان هم دارم خودمو واسه مصاحبش آماده میکنم ......این دانشگاه چند برابر ظرفیت برمیداره و ازشون مصاحبه میگیره ..باید بسیجی باشی تا قبول باشی ...از لحظه ورود عضو سپاه میشی و از خدمات اون نیز میتونی استفاده کنی
دکتر علی ف ممنونم

-
سلام دوستان
و چه فرقی با دانشگاه های معمولی داره؟@sara-haghighatrad سلام
بقیه نکات رو دوستان گفتن حدودا
فقط اینو بگم بعدش مدت زمانی که باید کار کنین برای سپاه یا ارتش یا نیروانتظامی سه برابر مدت زمان تحصیل (خود مدت زمان تحصیلم حساب میشه) هستش و بعدش اگه خواستید میتونید بیاید بیرون
سی سال اجباری نیس. -
سلام دوستان
و چه فرقی با دانشگاه های معمولی داره؟این پست پاک شده! -
z Gheibi بله درسته .اگه علاقه دارید و بسیجی هستید .دانشگاه خوبیه
دکتر علی ف سلام
ببخشید برای پذیرش پزشکی در دانشگاه بقیه الله ، معدل دبیرستان هم تاثیر داره؟
اگه داره تاثیرش چقدره و حداقل معدل باید چقدرباشه؟ -
@sara-haghighatrad سلام
بقیه نکات رو دوستان گفتن حدودا
فقط اینو بگم بعدش مدت زمانی که باید کار کنین برای سپاه یا ارتش یا نیروانتظامی سه برابر مدت زمان تحصیل (خود مدت زمان تحصیلم حساب میشه) هستش و بعدش اگه خواستید میتونید بیاید بیرون
سی سال اجباری نیس.
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی