سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
بهترین برنامه تبدیل عکس به PDF ??
-
سلام
میخوام عکس های جزوه م رو PDf کنم، قبلاً با برنامه ی Mgosoft Image To PDF Converter خیلی راحت این کارو انجام دادم، بدون هیچ دردسری! ولی الان هم این برنامه و هم 5-6 تا برنامه دیگه ی تبدیل عکس به PDF با عکس هایی که من اسکن کردم مشکل دارن !! ( فرمت عکس های اسکن شده هم JPEG یعنی رایج ترین فرمت بین عکس هاست! )دیروز با همین برنامه حدود 100 صفحه رو تبدیل به PDF کردم ها !! ولی الان حتی عکس هایی که دیروز خودش تبدیل به PDF کرده بود رو الان add نمیکنه درحالی که هر عکسش دیگه ای رو بدون هیچ مشکلی add و بعدش تبدیل به PDF میکنه
هم با PC و هم با لپ تاپ این مشکل رو دارم و واقعاً کلافه م کرده !!!
مهندسینِ پشتیبانی آلاء لطفاً همیاری کنند! اعصابمو خُرد کرده
-
آقا کارمون یه جوری راه افتاد ! دیگه نیازی نیست
Thanks
-
HossEin freedom در بهترین برنامه تبدیل عکس به PDF ?? گفته است:
سلام
میخوام عکس های جزوه م رو PDf کنم، قبلاً با برنامه ی Mgosoft Image To PDF Converter خیلی راحت این کارو انجام دادم، بدون هیچ دردسری! ولی الان هم این برنامه و هم 5-6 تا برنامه دیگه ی تبدیل عکس به PDF با عکس هایی که من اسکن کردم مشکل دارن !! ( فرمت عکس های اسکن شده هم JPEG یعنی رایج ترین فرمت بین عکس هاست! )دیروز با همین برنامه حدود 100 صفحه رو تبدیل به PDF کردم ها !! ولی الان حتی عکس هایی که دیروز خودش تبدیل به PDF کرده بود رو الان add نمیکنه درحالی که هر عکسش دیگه ای رو بدون هیچ مشکلی add و بعدش تبدیل به PDF میکنه
هم با PC و هم با لپ تاپ این مشکل رو دارم و واقعاً کلافه م کرده !!!
مهندسینِ پشتیبانی آلاء لطفاً همیاری کنند! اعصابمو خُرد کرده
سلام . اگه بعدا به مشکل بر خوردی از کام اسکنر برای گوشی استفاده کن خیلی خیلی راحت میتونی از عکس ها (چه عکسی که تازه گرفتی یا چه عکسی که تو گوشی داشتی )پی دی اف بسازی .
-
درود ا گه دسترسی به برنامه Word دارین که خیلی راحته! عکسو بذارین تو ورد بعد فرمت خروچی رو که میخواین سیو کنین رو PDF تنظیم کنین! برای اندروید هم که برنامه باید زیاد باشه