دغدغه های یک پشت کنکوری
-
سلام روزتون پر از امید و انرژی
من یه پشت کنکوریاَم که خُب طبیعتا از یه جنبه های منفی در رابطه با کنکور برخوردارم. یکی از اونا هم آزمون های شبیه سازیِ کنکوریِ.
تصمیم داشتم تو آزمون های قلمچی به خاطر جامع آماریِ بالایی که داره شرکت کنم و خودم رو بسنجم. اما فکر کنم بدونید که چه قلمچی یا موسسات دیگه برگزار کنندهی چنین آزمون هایی برنامه راهبردی مخصوص پشت کنکوری ها ندارند
️
یه پشت کنکوری مطمئناً برنامش با یه کنکوریِ دوازدهمی تو اون سال خیلی فرق داره. مثلاً نمیاد کل سال رو خورد خورد دوازدهم بخونه (اونجوری که تو برنامه راهبردی آزمون های کنکوری هست)
من خُب محصولاتی که تهیه کردم رو میخوام بعد از پایان تابستان بخونم. و با توصیه مشاورم تابستان رو فقط برای تسلط به "کتاب درسی" گذاشتم.
الآن به نظرتون وقتی با شروع مهر ماه من به ترتیب پایه ها رو میخونم چکار کنم؟ یعنی نباید آزمون شرکت کنم برای سنجیدن خودم؟🥲 یا اگه شرکت کنم چطور؟
️
-
سلام وقتتون بخیر باشه
شما حتما تو ازمون شرکت کن و با نظر مشاورت پیش برو اگر بهش اعتماد کامل داری
درسته که برنامه کنکوری با پشت کنکوری یکی نیست اما جوری نیست که خیلی فرقشون فاحش باشه
ی سری فرق های کوچیک داره که اون را مشاورتون در نظر میگیرن اگر کار بلد باشن
تازه اگر خیلی هم فرق داشته باشه که نداره فوقش اینه که شما توی ازمون های غیر جامع ترازتون پایین میاد و بعدش توی ازمون های جامع میترکونین
در ضمن میتونین قسمت قهرمان های پیشرفت را در کانون ببینین ، بیشترشون میگن با برنامه ازمون جلو رفتن
امیدوارم کمک کرده باشم همیشه شاد و خوشبخت باشین -
سلام وقتتون بخیر باشه
درسته که برنامه کنکوری با پشت کنکوری یکی نیست اما جوری نیست که خیلی فرقشون فاحش باشه
تازه اگر خیلی هم فرق داشته باشه که نداره فوقش اینه که شما توی ازمون های غیر جامع ترازتون پایین میاد و بعدش توی ازمون های جامع میترکونین
در ضمن میتونین قسمت قهرمان های پیشرفت را در کانون ببینین ، بیشترشون میگن با برنامه ازمون جلو رفتن
امیدوارم کمک کرده باشم همیشه شاد و خوشبخت باشینSajad Ghanbari ممنونم واسه راهنمایی و وقتی که گذاشتین
تو ذهنم بود که تابستون رو بذارم پای مطالعه تستی و کنکوری دوازدهم، که اونجا کم نیارم.پس این کار رو نکنم به نظرتون؟
-
Sajad Ghanbari ممنونم واسه راهنمایی و وقتی که گذاشتین
تو ذهنم بود که تابستون رو بذارم پای مطالعه تستی و کنکوری دوازدهم، که اونجا کم نیارم.پس این کار رو نکنم به نظرتون؟
Rozita Rast khane
والا بستگی به خودتون داره اما به نظرم اگر با ی برنامه کامل مثل راه ابریشم یا کانون پیش برین و اون برنامه را برای خودتون شخصی سازی کنین خیلی خوب میشه
و پیشنهاد میکنم اگر از نظر مالی مشکلی ندارین از ی مشاور خوب و کار کشته کمک بگیرین
در ضمن شما مهم ترین کاری که باید بکنین اینه که اول درس خواندن براتون عادت شه که بعد ی مدت هر روز مثلا حداقل 8 ساعت درس بخوانین اینی که چی بخوانم و کی بخوانم و کجا بخوانم میشه مرحله های بعدی مهم درس خواندنه هستش و
حتما از فیلم های مشاوره ای آلا استفاده کنین و اگر باز سوالی بود من و بچه های انجمن هستیم که کمکت کنیم
انشاءالله سال دیگه با ی رتبه توپ ما و خانواده ات را خوشحال کنی -
سلام وقتتون بخیر باشه
امیدوارم کمک کرده باشم همیشه شاد و خوشبخت باشینSajad Ghanbari سلام شما مشاور خوب کسی رو سراغ دارید؟؟ مبشه معرفی کنید بهم
-
Sajad Ghanbari سلام شما مشاور خوب کسی رو سراغ دارید؟؟ مبشه معرفی کنید بهم
Nrjs D والا من خودم با اقای محمد علی امینی راد مشاوره گرفتم امسال و راضی هستم
فک میکنم اقای کبریایی و حسینی و یاری و... همه مشاور های الا خوب باشن
به نظرم شما یک شخصی که بهش اعتماد دارین(این اعتماده خیلی مهمه) یا از دانش اموز هاش فید بک خوب شنیدین را انتخاب کنین و یک ماه باهاش مشاوره بگیرین اگر راضی بودین که ادامه بدین اگر هم نه که قطع کنین ارتباطتون را -
Sajad Ghanbari سلام شما مشاور خوب کسی رو سراغ دارید؟؟ مبشه معرفی کنید بهم
-
Rozita Rast khane
والا بستگی به خودتون داره اما به نظرم اگر با ی برنامه کامل مثل راه ابریشم یا کانون پیش برین و اون برنامه را برای خودتون شخصی سازی کنین خیلی خوب میشه
و پیشنهاد میکنم اگر از نظر مالی مشکلی ندارین از ی مشاور خوب و کار کشته کمک بگیرین
در ضمن شما مهم ترین کاری که باید بکنین اینه که اول درس خواندن براتون عادت شه که بعد ی مدت هر روز مثلا حداقل 8 ساعت درس بخوانین اینی که چی بخوانم و کی بخوانم و کجا بخوانم میشه مرحله های بعدی مهم درس خواندنه هستش و
حتما از فیلم های مشاوره ای آلا استفاده کنین و اگر باز سوالی بود من و بچه های انجمن هستیم که کمکت کنیم
انشاءالله سال دیگه با ی رتبه توپ ما و خانواده ات را خوشحال کنیSajad Ghanbari خیلی ممنونم واسه نکته های خوبی که اشاره کردین
ممنونم.انشالله که همه بچه های کنکوری به موفقیت دلخواهشون برسند. چه تو کنکور و چه تو زندگی. آمین