حذفیات فیزیک برای کنکور ۱۴۰۱
-
سلام دوستان وقتتون بخیر. راستش برام یک سوال پیش اومده در رابطه با حذفیات خب توی این آنلاینی ها کتاب فیزیک حذفیات داشته و معلم درس فیزیک مدرسه ما درسشون نداده ولی چند نفر به من گفتن که باید این حذفیات رو بخونم چون ممکنه توی کنکور بیاد حالا نمیدونم بخونم یانه ؟
میخواستم بدونم ایا شما میدونین که اینا حتمااا حذفن یا یهو طراح ممکنه به ما لطف کنه و حذفیات رو هم بیاره -
سلام دوستان وقتتون بخیر. راستش برام یک سوال پیش اومده در رابطه با حذفیات خب توی این آنلاینی ها کتاب فیزیک حذفیات داشته و معلم درس فیزیک مدرسه ما درسشون نداده ولی چند نفر به من گفتن که باید این حذفیات رو بخونم چون ممکنه توی کنکور بیاد حالا نمیدونم بخونم یانه ؟
میخواستم بدونم ایا شما میدونین که اینا حتمااا حذفن یا یهو طراح ممکنه به ما لطف کنه و حذفیات رو هم بیاره -
میخواستم بدونم ایا شما میدونین که اینا حتمااا حذفن یا یهو طراح ممکنه به ما لطف کنه و حذفیات رو هم بیارهSaba haghshenas تو بخونشون واقعا از اینا هیچی بعید نیست
-
Saba haghshenas تو بخونشون واقعا از اینا هیچی بعید نیست
mahla bpz ممنون
-
mahla bpz ممنون
Saba haghshenas خواهش
-
میخواستم بدونم ایا شما میدونین که اینا حتمااا حذفن یا یهو طراح ممکنه به ما لطف کنه و حذفیات رو هم بیارهSaba haghshenas یه سری چیزا مث تخمین مرتبه بزرگی توی فصل اول و فرمول رسانش توی قسمت دما و گرما فک نمیکنم بیاد یا مثلا ، اما مثلا اون قسمت اندازه گیری رو میگن حذفه اما من میخونمش یا مثلا نیروی شناوری میگن مثال عددی بهتون نمیدن و فرمولش رو نباید سوال کنن اما اونم میخونم چون خیلی سوال کنکور داشته