زیست ماز
-
سلام من تعریف زیست ماز رو از چند نفر شنیدم
خواستم نظر شما رو هم بپرسم..
خب ماز برای زیست هم ازمون داره هم کلاس تدریس هم کلاس تست پیشرفته و هم جزوه طلایی.. که همه اینا باهم واقعا هزینش زیاد میشه برای من
من راه ابریشم زیست رو دارم و الان میخوام در کنارش با ماز هم پیش برم..شاید واقعا وقت نشه اما نمیتونم از هیچکدوم بگذرم اخه
ازمون های زیست ماز رو که حتما شرکت خواهم کرد اما سوالی که دارم اینه که کلاس های تدریسش در چه حده؟؟ کدوم استاد بهتره؟ خیراندیش یا فرهمندنیا؟؟
کلاس تست پیشرفته چطور؟؟
من نظرم اینه که تدریس های اقای موقاری رو ببینم و کلاس تست ماز و ازمون ماز رو شرکت کنم..
لطفا کسایی که اشنا هستند با ماز راهنمایی کنن منو
اگر تدریس های زیست ماز رو نبینم و فقط ازمون ماز بدم اون نتیجه ای که همه ازش تعریف میکنند رو خواهم گرفت؟؟؟؟(البته با وجود تلاش خودم منظورمه)
کلا چجوری ترکیب کنم ماز و ابریشمو؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Bio -
Nrjs D
من از ماز استفاده نمیکردم
فیلمای صفرتاصد اقای موقاری رو میدیدم ( راه ابریشمو هم نداشتم حتی )
تست خیلی سبز میزدم
( اگه وقت میشد تو بعضی مباحث تستای ایکیو هم زدم )
ولی خب یکی از دوستانم از ماز استفاده میکرد
ازموناشو میزد
تدریسشم فک کنم استفاده میکرد
میزان درس خوندنمون و سطح هزدومونم یکی بود
به شخصه مازو خیلی قبول دارم ولی نمیتونستم ازمونشو بزنم اینا
و خب درصد من و دوستم توی کنکور تقریبا مثل هم بود ( حالا اون دو درصد بیشتر زد )
.
حالا شما که راه ابریشم رو دارین
با توجه به سطح خیلی خوب اقای موقاری
از همون راه بریشم استفاده کنین
و ازمونای ماز رو هم شرکت کنین
چون واقعا سطح ماز هم توی زیست عالیه -
خب ماز برای زیست هم ازمون داره هم کلاس تدریس هم کلاس تست پیشرفته و هم جزوه طلایی.. که همه اینا باهم واقعا هزینش زیاد میشه برای من
من راه ابریشم زیست رو دارم و الان میخوام در کنارش با ماز هم پیش برم..شاید واقعا وقت نشه اما نمیتونم از هیچکدوم بگذرم اخه
ازمون های زیست ماز رو که حتما شرکت خواهم کرد اما سوالی که دارم اینه که کلاس های تدریسش در چه حده؟؟ کدوم استاد بهتره؟ خیراندیش یا فرهمندنیا؟؟
کلاس تست پیشرفته چطور؟؟
من نظرم اینه که تدریس های اقای موقاری رو ببینم و کلاس تست ماز و ازمون ماز رو شرکت کنم..
اگر تدریس های زیست ماز رو نبینم و فقط ازمون ماز بدم اون نتیجه ای که همه ازش تعریف میکنند رو خواهم گرفت؟؟؟؟(البته با وجود تلاش خودم منظورمه)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
BioNrjs D سلام
من ماز شرکت نکردم
ولی کلا تعدد منابع سمّه
بنظرم آموزش و تست راه ابریشم+آزمون ماز میتونه خوب باشه -
کلاس تست پیشرفته چطور؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
BioNrjs D
ماز آزمونای زیستش حرف نداره از بس استاندارده و سطح بالاس
حتما شرکت کنید
ولی تدریس آقای موقاری رو هم داشته باشید -
Nrjs D سلام
درباره ماز باید بگم زیستش خیلی عالیه
من کلاس های آنلاین زیست ماز (آموزش) رو شرکت میکنم و واقعاً خیلی عالیه ، تا همین الان که فقط ۳ جلسه کلاس رو شرکت کردم ، خیلی از ابهامات گذشته ام رفع شده،نکات ترکیبی و دقیقی یاد گرفتم ، کلاس حل تست هم از مهر شروع میشه و اگر بشه ثبت نام میکنم
حالا شما که راه ابریشم رو دارید ، اگر میخوایید از ماز استفاده کنید ، به نظرم آزمون ماز رو شرکت کنید خیلی خوبه
درباره کلاس به نظرم کلاس آموزش نیاز نیست ، من راه ابریشم زیست رو ندارم ، ولی خب فکر میکنم استاد موقاری نکات لازم برای یادگیری هر درس رو میگن
نکات ویژه تر هم که در تست ها باید یاد گرفت ( همه رو که دبیر نمیتونه بگه )
و به نظرم برای این جور نکات ، آزمون ماز عالیه !
کلاس حل تست پیشرفته رو اگر بخوایید ، میتونید شرکت کنید ، فقط دیگه اینجا صرفاً حل تست انجام میشه
فکر کنم ضرر نکنید ! -
ماز=آزمون
بقیه چیزاش جالب نیست
-
ماز=آزمون
بقیه چیزاش جالب نیست
-
Nrjs D سلام
درباره ماز باید بگم زیستش خیلی عالیه
من کلاس های آنلاین زیست ماز (آموزش) رو شرکت میکنم و واقعاً خیلی عالیه ، تا همین الان که فقط ۳ جلسه کلاس رو شرکت کردم ، خیلی از ابهامات گذشته ام رفع شده،نکات ترکیبی و دقیقی یاد گرفتم ، کلاس حل تست هم از مهر شروع میشه و اگر بشه ثبت نام میکنم
حالا شما که راه ابریشم رو دارید ، اگر میخوایید از ماز استفاده کنید ، به نظرم آزمون ماز رو شرکت کنید خیلی خوبه
درباره کلاس به نظرم کلاس آموزش نیاز نیست ، من راه ابریشم زیست رو ندارم ، ولی خب فکر میکنم استاد موقاری نکات لازم برای یادگیری هر درس رو میگن
نکات ویژه تر هم که در تست ها باید یاد گرفت ( همه رو که دبیر نمیتونه بگه )
و به نظرم برای این جور نکات ، آزمون ماز عالیه !
کلاس حل تست پیشرفته رو اگر بخوایید ، میتونید شرکت کنید ، فقط دیگه اینجا صرفاً حل تست انجام میشه
فکر کنم ضرر نکنید !Reza Panahi ممنون
-
Nrjs D
من تستای آزموناشو که یکی از آشناهام بهم داده دیدم
تستایی که توی آزمونا میگیره عالیه از لحاظ فنی -
کلاس تست پیشرفته چطور؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
BioNrjs D
من خودم با فرهمند نیا بهتر ارتباط میگیرم
کلاس حل تست پیشرفتش به نسبت خدماتش خیلی گرونه کلا 8 جلسست که توی هر جلسه 25 تا تست میزنن بعد 1 میلیونه
خودم ازمون همه درساشو ثبت نام کردم.
اما شاید نتونین راه ابریشم رو با کلاس باهم ببینین بعد تست زیادم بزنید
یکیشونو به عنوان منبع درسنامه انتخاب کنید.
مثلا اموزش ماز با حل تست راه ابریشم خوبه -
Nrjs D
من خودم با فرهمند نیا بهتر ارتباط میگیرم
کلاس حل تست پیشرفتش به نسبت خدماتش خیلی گرونه کلا 8 جلسست که توی هر جلسه 25 تا تست میزنن بعد 1 میلیونه
خودم ازمون همه درساشو ثبت نام کردم.
اما شاید نتونین راه ابریشم رو با کلاس باهم ببینین بعد تست زیادم بزنید
یکیشونو به عنوان منبع درسنامه انتخاب کنید.
مثلا اموزش ماز با حل تست راه ابریشم خوبهsallar savadkoohi سلام
بنظر شما تدریس کدوم بهتره؟ ماز یا ابریشم ؟ -
sallar savadkoohi سلام
بنظر شما تدریس کدوم بهتره؟ ماز یا ابریشم ؟Nrjs D
من هنوز از استاد فرهمند نیا چیز زیادی ندیدم فقط همایش امسالشون رو شرکت کردم
اما بازهم همون جمله معروف
به خودتون بستگی داره
از هر دو استاد نمونه تدریس ببینید
من نظرم روی تدیس استاد فرهمند نیا هست چون حس میکنم یکم پویا تره و استاد دست به قلم میشن و...
اما برای حل تست استاد موقای خیلی خوبن چون راهکار حل تیپ تستای مختلف و نکات مهم تستارو میگن -
M M.an این موضوع را در قفل کرد