نقشه جدید راه ابریشم رو دیدی؟
-
نقشه بروز شده و واقعا عالیه ولی هنوز در دسترس نیس (شاید شنبه ای پر هیجان راه ابریشم که اقای یزدانی قولش رو داده بودن این نقشه باشه ):smiling_cat_face_with_heart-eyes: :sign_of_the_horns_medium-light_skin_tone:
خدا قوت میگم خدمت تیم بی نظیر الا (مخصوصا گرافیک) واقعا خسته نباشید.
این کل نقشه

نمیدونم چرا شهر ها منو یاد سلول گیاهی میندازه:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
البته نمیدونم من خیلی وقته نیومدم الا خونه شاید این نقشه جدید رو دیدید ولی من ندیده بودم گفتم واسه شما هم بزارم شاید ندیده باشید:folded_hands_medium-light_skin_tone: :man_shrugging_light_skin_tone: :beating_heart:
-
نقشه بروز شده و واقعا عالیه ولی هنوز در دسترس نیس (شاید شنبه ای پر هیجان راه ابریشم که اقای یزدانی قولش رو داده بودن این نقشه باشه ):smiling_cat_face_with_heart-eyes: :sign_of_the_horns_medium-light_skin_tone:
این کل نقشه

نمیدونم چرا شهر ها منو یاد سلول گیاهی میندازه:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
البته نمیدونم من خیلی وقته نیومدم الا خونه شاید این نقشه جدید رو دیدید ولی من ندیده بودم گفتم واسه شما هم بزارم شاید ندیده باشید:folded_hands_medium-light_skin_tone: :man_shrugging_light_skin_tone: :beating_heart:
Abolfazl Zarei 1
Arshia Yazdianشنبه قراره اینو بگید ???????
خداکنه اینو نگید ، بهمون بگید جزوات رفته برای چاپ و الان میتونیم پیش خرید کنیم:palms_up_together_medium-light_skin_tone:
-
این کل نقشه

Abolfazl Zarei 1
Shahab Ebadi :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :purple_heart: :purple_heart: -
Abolfazl Zarei 1
خداکنه اینو نگید ، بهمون بگید جزوات رفته برای چاپ و الان میتونیم پیش خرید کنیم:palms_up_together_medium-light_skin_tone:
Abolfazl Zarei 1 در نقشه جدید راه ابریشم رو دیدی؟ گفته است:
Abolfazl Zarei 1
انشالله واقعا به جزوه ها نیاز داریم زودتر
کاش منتشر بشن 🥲 -
Abolfazl Zarei 1 در نقشه جدید راه ابریشم رو دیدی؟ گفته است:
Abolfazl Zarei 1
انشالله واقعا به جزوه ها نیاز داریم زودتر
کاش منتشر بشن 🥲Ali Zahiri اخ اره من ک کلا هر چی از تو پیله ها و فرسنگها یاد گرفتم دوباره یادم رفت
نمیدونم برم خودم پیرینت کنم یا منتظر بمونم -
Abolfazl Zarei 1
Shahab Ebadi :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :purple_heart: :purple_heart:سپاس از نظر پر مهرتون دوست عزیزم 🌹
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد