مقایسه منابع کنکور
-
من هم دینی گاج رو دارم هم خیلی سبز از هیچ کدومشون هم از لحاظ پیام آیات و اینا خوشم نمیاد
تصمیم گرفتم پیام آیات رو با آقای رنجبر زاده یاد بگیرم چون به نظرم برام ساده تره
کسی در مورد زیپ دینی دکتر کریمی میدونه؟banoo در مقایسه منابع کنکور گفته است:
من هم دینی گاج رو دارم هم خیلی سبز از هیچ کدومشون هم از لحاظ پیام آیات و اینا خوشم نمیاد
کسی در مورد زیپ دینی دکتر کریمی میدونه؟خوبه تدریسشون!من با ایشون کار میکنم!خیلی ساده و روون و سریع میگن!فک کنم کل دینی تو 20 ساعت اینا تموم شه!
-
banoo در مقایسه منابع کنکور گفته است:
کسی در مورد زیپ دینی دکتر کریمی میدونه؟خوبه تدریسشون!من با ایشون کار میکنم!خیلی ساده و روون و سریع میگن!فک کنم کل دینی تو 20 ساعت اینا تموم شه!
-
سلام. من امسال میرم یازدهم تجربی. پایه ام هم قویه چون پارسال تست خوب کارکردم. امسال میخوام برم قلمچی و کتاب هاشون رو طبق معمول تحمیل میکنن. به نظرتون ترکیب زیر برام میتونه خوب باشه؟
ریاضی: کتاب درسی + آبی قلم + آی کیو
فیزیک : کتاب درسی + آبی قلم + (میکرو گاج یا الگو)
شیمی: کتاب درسی + آبی قلم + (میکرو یا الگو)
زیست: کتاب درسی + آبی قلم + الگودوستان لطفا بگید بین درس هایی که تو پرانتز گزاشتم میکرو بهتره یا الگو؟ اولویت من تست قوی و پاسخنامه خوب است. درسنامه زیاد مهم نیست.
-
سلام. من امسال میرم یازدهم تجربی. پایه ام هم قویه چون پارسال تست خوب کارکردم. امسال میخوام برم قلمچی و کتاب هاشون رو طبق معمول تحمیل میکنن. به نظرتون ترکیب زیر برام میتونه خوب باشه؟
زیست: کتاب درسی + آبی قلم + الگودوستان لطفا بگید بین درس هایی که تو پرانتز گزاشتم میکرو بهتره یا الگو؟ اولویت من تست قوی و پاسخنامه خوب است. درسنامه زیاد مهم نیست.
-
mrmb در مقایسه منابع کنکور گفته است:
درود بر شما!
تو فیزیک گاچ خیلی تکمیل هست و تو الگو تستای تالیفی قوی با تیپای خوب و چدید تستا خودشونو نشون میدن!
توی شیمی اگه میخواین قوی کار کنین الگو یا آی کیو خیلی خوبه!
توی زیست بهتره الگو و آی کیو اولویت اول باشه! -
دوستان سلام. از راهنماییهاتون ممنون. من مدرسه علامه حلی ام. خیلی ها توی این انجمن گفتن که کتاب های الگو سطح بالایی دارن و سختن. به نظرتون من که دهم هم تست کار کردم و بهترین معلم ها رو هم داریم، اشکال نداره الگو بگیرم برای فیزیک و شیمی و زیست؟
-
-
راستی یه سوال دیگه.
دکتر سارا و برنزی ، شما ها توی پست های دیگه مثلا نوشته بودید برای شیمی مبتکران و آی کیو و ... و در کل برای هر درس ۲ تا منبع داشتید. چطور وقت کردید همه رو خوندید؟ دو تا شون رو داشتید یا میخواستید به بقیه معرفی کنید؟ -
سلام من رشتم ریاضیات
بنده درس ریاضی رو مبحثی میخونم اما کتاب معتبری برای تمرین تست پیدا نکردم ممنون میشم از راهنمایتون -
کسی در مورد زیپ دینی دکتر کریمی میدونه؟ -
raminrahimi در مقایسه منابع کنکور گفته است:
سلام دوستان این تاپیک رو زدم برای مقایسه ی منابع کنکور. کسی سوالی داشت بپرسه ،،،ولی لطفا. کسی که از منابع استفاده کرده نظر بده نه اینکه بگه شنیدم فلان کتاب فلان انتشارات قویه یا ضعیفه.
اولین سوال رو خودم میپرسم ممنون میشم راهنمایی کنید
بین دینی گاج. و سفیر خرد. کدوم قوی تره از نظر تست و درسنامه
ممنون
ببین درسنامه گاج عالی و تستای سنجش و کنکور اخیر رو هم داره تستای تالیفیشم متوسط هست.
ولی سفیر خرد همون الگو سابق است واز معلم پارسالم که پرسیدم گفت تست های تالیفی بهتری داره و همچنین تست های گزینه2 و قلم چی هم داره.ولیدخوب در عوض گاج پاسخ نامه تشریحی داره.
حالا انتخاب با خودت@arsalanalinejad76yahoo-com در مقایسه منابع کنکور گفته است:
raminrahimi در مقایسه منابع کنکور گفته است:
سلام دوستان این تاپیک رو زدم برای مقایسه ی منابع کنکور. کسی سوالی داشت بپرسه ،،،ولی لطفا. کسی که از منابع استفاده کرده نظر بده نه اینکه بگه شنیدم فلان کتاب فلان انتشارات قویه یا ضعیفه.
اولین سوال رو خودم میپرسم ممنون میشم راهنمایی کنید
بین دینی گاج. و سفیر خرد. کدوم قوی تره از نظر تست و درسنامه
ممنون
ببین درسنامه گاج عالی و تستای سنجش و کنکور اخیر رو هم داره تستای تالیفیشم متوسط هست.
ولی سفیر خرد همون الگو سابق است واز معلم پارسالم که پرسیدم گفت تست های تالیفی بهتری داره و همچنین تست های گزینه2 و قلم چی هم داره.ولیدخوب در عوض گاج پاسخ نامه تشریحی داره.
حالا انتخاب با خودتسفیر خرد هم پاسخ نامه تشریحیش چند روز پیش توی سایتش قرار گرفت
-
@shiva-tr در مقایسه منابع کنکور گفته است:
سلام کسی هست که برای ریاضیات رشته ی تجربی از iqگاج استفاده کنه؟؟
من یه فصل رو ازش زدم کتاب خوبیه ! اگه سوالی در موردش هست من در خدمتم
-
عااطفه در مقایسه منابع کنکور گفته است:
@reza77 سلام بچه ها برای فیزیک کتاب تست قوی چی هس به جز گاج رشتمم تجربیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای پایه کتاب آیکیو خخیلی خوب و بروزه با سطح بالا ! ولی برای پیش متاسفانه هنوز کتاب آیکیو چاپ نشده و بهترین کتاب سطح بالا براش نشرالگوه