چجوری تستی بخونم
-
سلام خدا قوت دوستان دانش-آموزان-آلاء تجربیا
ازتون یک سوال دارم میخوام بدونم چجوری تستی بخونم چون امتحان مدرسه ی نمونه داشتیم و من براش دو ماه خوندم و اونجور که میخواستم نتیجه نداد روش خوندنم و میدونم مشکل اینجا بوده که من مدل به قولی مدرسه ای خوندم و خب تستی متفاوته مخصوصا این که چند درس با همه هم درس حفظی یادت میره باید دوباره مرور کنی غیر حفظی مثل ریاضی هم که سخته من تجربه هم نداشتم تا امروز برای همین به من حق بدین . یعنی من که تو امتحان مدرسه ای میشدم بیست ولی انگاری اینجا فرق میکنه و روش خودش رو داره پس بهتره از اول خوب شروع کنم ❤ -
ازتون یک سوال دارم میخوام بدونم چجوری تستی بخونم چون امتحان مدرسه ی نمونه داشتیم و من براش دو ماه خوندم و اونجور که میخواستم نتیجه نداد روش خوندنم و میدونم مشکل اینجا بوده که من مدل به قولی مدرسه ای خوندم و خب تستی متفاوته مخصوصا این که چند درس با همه هم درس حفظی یادت میره باید دوباره مرور کنی غیر حفظی مثل ریاضی هم که سخته من تجربه هم نداشتم تا امروز برای همین به من حق بدین . یعنی من که تو امتحان مدرسه ای میشدم بیست ولی انگاری اینجا فرق میکنه و روش خودش رو داره پس بهتره از اول خوب شروع کنم ❤Arian Khademi در چجوری تستی بخونم گفته است:
سلام خدا قوت دوستان دانش-آموزان-آلاء تجربیا آلاء تی وی ریاضی فیزیک انسانیا تست زن
ازتون یک سوال دارم میخوام بدونم چجوری تستی بخونم چون امتحان مدرسه ی نمونه داشتیم و من براش دو ماه خوندم و اونجور که میخواستم نتیجه نداد روش خوندنم و میدونم مشکل اینجا بوده که من مدل به قولی مدرسه ای خوندم و خب تستی متفاوته مخصوصا این که چند درس با همه هم درس حفظی یادت میره باید دوباره مرور کنی غیر حفظی مثل ریاضی هم که سخته من تجربه هم نداشتم تا امروز برای همین به من حق بدین . یعنی من که تو امتحان مدرسه ای میشدم بیست ولی انگاری اینجا فرق میکنه و روش خودش رو داره پس بهتره از اول خوب شروع کنم ❤ -
تست ک میزنی نکات تستی در میاری برا خودت ی جا بنویس اینجوری تستی میخونی
-
M S 4 حالا نمیدونم ها مال مدرسه نمونه چون به هر حال اندازه ی کنکور و حتی تیزهوشان کتاب کمک درسی نداره و فقط یک کتاب هست من مجبور شدم برم سراغ اون با نام نشر پویش و کلب نکته نویسی کردم ولی این نکته نویسی ها بدرد که نخور هیچ حتی باعث شد توو مطالب خودش هم مشکل ایجاد بشه برام و بعد که این همه کتاب رو نگاه کردم و نکته گرفتم معلوم شد نصفش همه غلط بوده و جوری شد که معلمم گفت ازش دیگه استفاده نکن تا غلط یاد نگیری دیگه ولش کردم حالا شاید برای گاج اینجور نباشه یا غیره ولی این پویش تقریبا هم کلاسش و امتحانات شبیه ساز و کتابش دچار مشکل بود ازش شناخت دارین پویش رو ؟
-
ازتون یک سوال دارم میخوام بدونم چجوری تستی بخونم چون امتحان مدرسه ی نمونه داشتیم و من براش دو ماه خوندم و اونجور که میخواستم نتیجه نداد روش خوندنم و میدونم مشکل اینجا بوده که من مدل به قولی مدرسه ای خوندم و خب تستی متفاوته مخصوصا این که چند درس با همه هم درس حفظی یادت میره باید دوباره مرور کنی غیر حفظی مثل ریاضی هم که سخته من تجربه هم نداشتم تا امروز برای همین به من حق بدین . یعنی من که تو امتحان مدرسه ای میشدم بیست ولی انگاری اینجا فرق میکنه و روش خودش رو داره پس بهتره از اول خوب شروع کنم ❤Arian Khademi
یه مبحثی از یه درسی رو میخونی حالا چه درسنامه چه فیلم چه خود کتاب درسی
بعد میای تقریبا ۱۰-۱۵ تا تست از اون مبحث میزنی. چطوری!؟ یه تست میزنی و بعد میری جوابشو نگا میکنی و بعد برمیگردی تست بعدی .. این میشه تست آموزشی
فرداش، تقریبا ۲۰-۲۵ تا تست قرار میدی و این دفعه دیگ ب پاسخنامه نگا نمیکنی
اگ دیدی تسلط نداری روز بعد دوباره تست قرار بده
و بعدش یه برنامه ی مروری مینویسی و تست مروری میزنی. ۳روز بعد .. ی هفته بعد .. ی ماه بعد و ...
اگ تست کتابت زیاد بود هم قرار نیس همشو پشت سرهم بزنی
مثلا اون ۱۵تای اولی رو ک گفتم، یا یکی درمیون میزنی یا دوتا درمیون یا حالا هر ضریبی دوس داری -
M S 4 حالا نمیدونم ها مال مدرسه نمونه چون به هر حال اندازه ی کنکور و حتی تیزهوشان کتاب کمک درسی نداره و فقط یک کتاب هست من مجبور شدم برم سراغ اون با نام نشر پویش و کلب نکته نویسی کردم ولی این نکته نویسی ها بدرد که نخور هیچ حتی باعث شد توو مطالب خودش هم مشکل ایجاد بشه برام و بعد که این همه کتاب رو نگاه کردم و نکته گرفتم معلوم شد نصفش همه غلط بوده و جوری شد که معلمم گفت ازش دیگه استفاده نکن تا غلط یاد نگیری دیگه ولش کردم حالا شاید برای گاج اینجور نباشه یا غیره ولی این پویش تقریبا هم کلاسش و امتحانات شبیه ساز و کتابش دچار مشکل بود ازش شناخت دارین پویش رو ؟
Arian Khademi پویش چی هست ؟
-
Arian Khademi پویش چی هست ؟
مصطفي عباسیان نشر پویش کتاب کمک آموزشی داره
-
این پست پاک شده!