از برنامه ی راه ابریشم سوال دارم
- 
سلام دوستان 
 من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟
- 
سلام دوستان 
 من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟
- 
Par isa 
 شما جای اون دو زنگ هندسه باید شیمی بخونید
 اشتباه تایپی بوده
- 
اهاان! خیلی ممنون!! احیانا بازم از این اشتباه تایپی ها تا آخر هفته ی سوم هست؟ اگه چیزی خاطرتون هست ممنون میشم بگین 
- 
سلام دوستان 
- 
دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو زنگ جبرانی قرار بدین. 
 و دوجلسه تکرارشده هندسه ۱ رو با دوجلسه از شیمی که جا افتاده جایگزین کنین.
  saad mollaei 0 ببخشید دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو با هرچیزی خاستیم جایگزین کنیم؟ 
 و دیگه اصلاحیه نداریم ؟
- 
سلام دوستان 
- 
saad mollaei 0 ببخشید دو جلسه مربوط به هندسه ۳ رو با هرچیزی خاستیم جایگزین کنیم؟ 
 و دیگه اصلاحیه نداریم ؟
- 
سلام دوستان 
 من از برنامه عقبم و الان هفته ی دوم رو باید بخونم. متوجه شدم جلسات ۳۴ و ۳۵ هندسه که در اصل برای هندسه ی ۳ هستن داخل برنامه ن. سوالم اینه که باید اینارو بخونم یا اشتباهی تو برنامه رخ داده؟ شما چیکار کردین؟سلام دوست عزیز بله اشتباه شده و طبق گفته آلاء باید در تابستان امسال پایه دهم ببندین دوستان من به جای اون ادامه هندسه رو کار کردن با یک روز قبل و بعد تطبیق دادن دیدن که بله اشتباه شده و ادامه کار رو رفتن. 
- 
 M M.an  این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد M M.an  این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
- 
 M maryam111  این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد M maryam111  این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد