کمک
-
سلام. من یه مشکلی دارم که هر کار میکنم ، حل نمیشه
خانواده ام درست درکم نمیکنن که من یه پشت کنکوریم و برای آوردن یه رشته ی خوب باید مطالعه ی بالا داشته باشم..
حتی تو این اوضاع کرونا ، باز هم از مسافرت و گردش هاشون متاسفانه کم نمیکنن و من هم مجبورم همراهشون برم .(اجازه هم نمیدن تنها تو خونه بمونم )
توی مسافرت هم که نمیشه مطالعه کرد و من کلی از برنامه راه ابریشم عقب افتادم و سرعت مطالعه ام هم کمه... کلی ذهنمو مشغول کرده (.با امروز میشه ۱۲ روز عقب افتادم)
لطفا بگید چیکار کنم -
خانواده ام درست درکم نمیکنن که من یه پشت کنکوریم و برای آوردن یه رشته ی خوب باید مطالعه ی بالا داشته باشم..
حتی تو این اوضاع کرونا ، باز هم از مسافرت و گردش هاشون متاسفانه کم نمیکنن و من هم مجبورم همراهشون برم .(اجازه هم نمیدن تنها تو خونه بمونم )
توی مسافرت هم که نمیشه مطالعه کرد و من کلی از برنامه راه ابریشم عقب افتادم و سرعت مطالعه ام هم کمه... کلی ذهنمو مشغول کرده (.با امروز میشه ۱۲ روز عقب افتادم)
لطفا بگید چیکار کنم -
لطفا بگید چیکار کنمbahar mohammadi 0
سلام وقتت بخیر پیشنهادی که من برات دارم صحبت منطقی و افزایش تلاش هست
خانواده من هم دقیقا تو همین شرایطن ولی خب وقتی پیشرفت درسیم رو وقت هایی که خونه هستم دیدن کوتاه اومدن و قانع شدن
اگه هم که شرایط خیلی حاد هست پیشنهاد من صحبت با یک مشاور تحصیلی یا یکی از نزدیکان هست که حرفشون پیش خانواده برو داره
موفق باشی دوست من -
لطفا بگید چیکار کنمbahar mohammadi 0 سلام
اول از فرصت هایی که دارین خوب استفاده کنید وقتی خونه هستین صبحا زود بیدار بشین ، در هر فرصتی درس بخونید و ...کم کم متوجه میشن درس براتون مهمه اون موقع بهش بها میدن
شما باید خودتونو ثابت کنید تا شرایط درست بشه ، به هر چیزی اهمیت بدین دیگران متوجه میشن و بهش اهمیت میدن
به هیچ وجه اعصاب تونو برای بحث و ... نذارید فقط از همه فرصت ها استفاده کنید
یک مقدار زمانگیر هست اما قطعا جواب میده
موفق باشید -
لطفا بگید چیکار کنمbahar mohammadi 0 سلام،دوستان جوابای خوبی دادن.من هم یه چیزیو اضافه کنم و اونم اینه که هی یادآوری کنید که آدمایی هستن که تو شرایط خیلی سختتری دارن درس میخونن،باز شما میری تفریح،ولی بعضا مجبورا کار کنن و خب ساعت مطالعشون خیلی پایین میاد
-
دوست عزیزم دوستان خیلی کمکای خوبی گفتن.
به نظر من اصن با جر و بحث هیچی اوکی نمیشه و اعصاب خودت خرد میشه و تازه شاید خدانکرده بدتر بشن.
بیا از این مسافرت و گردش خانواده به عنوان تفریح های بین درسی فکر کن و وقتی که میاین خونه حداقل شب ها بیدار بمون و درساتو بخون عزیزم.
میدونی هیچ چیزی به اسونی بدست نمیاد.باید به خودت سختی بدی تا بدستش بیاری.
به نظرم اگه میتونی شب ها بیدار بمون و خودتو به راه ابریشم برسون.
و اون نظر دوستمون هم خیلی خوب بود.اره باید تا هر وقتی پیدا میکنی سر درسات بری.تا اینطوری خانواده ات بفهمنن فعلا الویت اولت درساته و کنکورته.
یه زره به خودت سختی بده.خانواده تونم سختی کشیدنتو و تلاشتو انشاالله میبینن و درکت میکنن انشاالله و کمکت میکنن.
و به قول دوست دیگه امون میتونی از کسی که خانواده ات قبولش دارن کمک بخوای و بهش توضیح بدی قضیه خودتون رو تا با خانواده اتون حرف بزنه.
انشاالله درست میشه.توکل کن به خدا. -
bahar mohammadi 0 سلام،دوستان جوابای خوبی دادن.من هم یه چیزیو اضافه کنم و اونم اینه که هی یادآوری کنید که آدمایی هستن که تو شرایط خیلی سختتری دارن درس میخونن،باز شما میری تفریح،ولی بعضا مجبورا کار کنن و خب ساعت مطالعشون خیلی پایین میاد
nazanin karima
سلام بله درسته
ممنون -
bahar mohammadi 0 سلام
اول از فرصت هایی که دارین خوب استفاده کنید وقتی خونه هستین صبحا زود بیدار بشین ، در هر فرصتی درس بخونید و ...کم کم متوجه میشن درس براتون مهمه اون موقع بهش بها میدن
شما باید خودتونو ثابت کنید تا شرایط درست بشه ، به هر چیزی اهمیت بدین دیگران متوجه میشن و بهش اهمیت میدن
به هیچ وجه اعصاب تونو برای بحث و ... نذارید فقط از همه فرصت ها استفاده کنید
یک مقدار زمانگیر هست اما قطعا جواب میده
موفق باشیدz Gheibi
ممنون از کمکتون
حتما همین کارو میکنم -
z Gheibi
ممنون از کمکتون
حتما همین کارو میکنمbahar mohammadi 0 خواهش میکنم
موفق باشید
-
دوست عزیزم دوستان خیلی کمکای خوبی گفتن.
به نظر من اصن با جر و بحث هیچی اوکی نمیشه و اعصاب خودت خرد میشه و تازه شاید خدانکرده بدتر بشن.
بیا از این مسافرت و گردش خانواده به عنوان تفریح های بین درسی فکر کن و وقتی که میاین خونه حداقل شب ها بیدار بمون و درساتو بخون عزیزم.
میدونی هیچ چیزی به اسونی بدست نمیاد.باید به خودت سختی بدی تا بدستش بیاری.
به نظرم اگه میتونی شب ها بیدار بمون و خودتو به راه ابریشم برسون.
و اون نظر دوستمون هم خیلی خوب بود.اره باید تا هر وقتی پیدا میکنی سر درسات بری.تا اینطوری خانواده ات بفهمنن فعلا الویت اولت درساته و کنکورته.
یه زره به خودت سختی بده.خانواده تونم سختی کشیدنتو و تلاشتو انشاالله میبینن و درکت میکنن انشاالله و کمکت میکنن.
و به قول دوست دیگه امون میتونی از کسی که خانواده ات قبولش دارن کمک بخوای و بهش توضیح بدی قضیه خودتون رو تا با خانواده اتون حرف بزنه.
انشاالله درست میشه.توکل کن به خدا.fatemeh sheikh 0
ان شاءالله
ممنون -
fatemeh sheikh 0
ان شاءالله
ممنونbahar mohammadi 0 خواهش عزیزم.
انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم. -
bahar mohammadi 0
سلام وقتت بخیر پیشنهادی که من برات دارم صحبت منطقی و افزایش تلاش هست
خانواده من هم دقیقا تو همین شرایطن ولی خب وقتی پیشرفت درسیم رو وقت هایی که خونه هستم دیدن کوتاه اومدن و قانع شدن
اگه هم که شرایط خیلی حاد هست پیشنهاد من صحبت با یک مشاور تحصیلی یا یکی از نزدیکان هست که حرفشون پیش خانواده برو داره
موفق باشی دوست منsamaneh aghazadeh
سپاس فراوان