شبکه عصبی روده ای
-
سلام
ببخشید یه نفر شبکه عصبی روده ای رو بهم توضیح میده از روی کتاب درک درستی پیدا نکردم حس میکنم فهمیدم ولی توی تست گیج میشم
یه سری شبکه عصبی توی لایه های زیرمخاط و ماهیچه ای داشتیم که شبکه عصبی ماهیچه ای فعالیت ماهیچه های طولی و حلقوی رو کنترل میکرد و شبکه عصبی زیرمخاطی هم اون ماهیچه صاف مخاط رو
لطفا یه نفر ارتباط این سه تا شبکه و کلا هر چی مربوط به شبکه عصبی میشه که چی هست و چیکار میکنه و توی تست ها چجوری ازش سوال میاد رو بهم توضیح کامل بده
خیلی ممنون -
-
سلام
ببخشید یه نفر شبکه عصبی روده ای رو بهم توضیح میده از روی کتاب درک درستی پیدا نکردم حس میکنم فهمیدم ولی توی تست گیج میشم
یه سری شبکه عصبی توی لایه های زیرمخاط و ماهیچه ای داشتیم که شبکه عصبی ماهیچه ای فعالیت ماهیچه های طولی و حلقوی رو کنترل میکرد و شبکه عصبی زیرمخاطی هم اون ماهیچه صاف مخاط رو
لطفا یه نفر ارتباط این سه تا شبکه و کلا هر چی مربوط به شبکه عصبی میشه که چی هست و چیکار میکنه و توی تست ها چجوری ازش سوال میاد رو بهم توضیح کامل بده
خیلی ممنونsali kabiri
کلا به همه ی اون شبکه های عصبی داخل روده، روی هم میگیم شبکه عصبی روده ای. درواقع میشه شبکه عصبی ای که درون روده وجود داره. حالا هرچی عصب و رشته عصبی که وجود داره داخل روده.
ولی تست ازش ندیدم -
@اقای موقاری
-
این بخش یه ابهام داره تو کتاب ولی چیزی که من فهمیدم به شبکه ی عصبی بین لایه های ماهیچه ای و همچنین شبکه ی عصبی بین زیرمخاط و لایه ی ماهیچه ای، از مری تا مخرج میگن شبکه ی عصبی روده ای
-
این بخش یه ابهام داره تو کتاب ولی چیزی که من فهمیدم به شبکه ی عصبی بین لایه های ماهیچه ای و همچنین شبکه ی عصبی بین زیرمخاط و لایه ی ماهیچه ای، از مری تا مخرج میگن شبکه ی عصبی روده ای
@amir-bernousi سلام
در همینحد اطلاعات کافیه؟
کارشم که توی کتاب گفته بود تحرک و ترشح رو در لوله گوارش رو تنظیم میکنه
ینی میشه اینجوری گفت که شبکه عصبی روده ای در لایه ماهیچه ای باعث حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده میشه و در لایه زیرمخاطی با حرکت ماهیچه صاف مخاط بتعث جذب میشه.ینی همه کارایی که اون دوتا شبکه انجام میدن میدن رو به این شبکه عصبی روده ای ربط بدیم؟
خیلی ممنونم:bouquet: -
@amir-bernousi سلام
در همینحد اطلاعات کافیه؟
کارشم که توی کتاب گفته بود تحرک و ترشح رو در لوله گوارش رو تنظیم میکنه
ینی میشه اینجوری گفت که شبکه عصبی روده ای در لایه ماهیچه ای باعث حرکات کرمی و قطعه قطعه کننده میشه و در لایه زیرمخاطی با حرکت ماهیچه صاف مخاط بتعث جذب میشه.ینی همه کارایی که اون دوتا شبکه انجام میدن میدن رو به این شبکه عصبی روده ای ربط بدیم؟
خیلی ممنونم:bouquet:sali kabiri بله درسته
-
sali kabiri بله درسته
@amir-bernousi ممنونم :tulip:
-
سلام
خیلی ممنونsali kabiri در شبکه عصبی روده ای گفته است:
سلام
خیلی ممنوندر لوله ی گوارش از مری تا مخرج شبکه ی عصبی وجود داره شبکه ی عصبی اجتماعی از سلولهای عصبی هستش که تحت تاثیر دشتگاه خودمختارن ولی درروده میتونه تحت تاثیر اون نباشه و مستقل فعالیت کنه