علامت زدن تست ها در کتاب
-
سلام دوست عزیزم وقتتون بخیر میخواستم نظرتون رو درباره ی علامت زدن تست ها در کتاب های کمک درسی بپرسم به نظرتون بزنم بهتره یا نزنم؟
چون یه عده میگن نزن که دوباره بتونی بخونی.
و یه عده هم میگن که بزن برای روش های تست زنی تمرین بشه.یا اگه بزنم بعد از اتمام کتاب یه کتاب جدید بگیرم؟
نظر شما چیه؟
ممنون میشم که نظرتون رو با بنده به اشتراک بزارید.
-
تست زدن گزینه ها؟ نه من نمیزنم چون که بعدا که خواستم مرور کنم کارم راحت باشه. یه جورایی عادتم شده از کلاس اول که تست هارو علامت نمیزنم تو کتاب
ولی اگر منظورت علامت دار کردن سوالات مهم هست که این کار واجبه
-
سلام دوست عزیزم وقتتون بخیر میخواستم نظرتون رو درباره ی علامت زدن تست ها در کتاب های کمک درسی بپرسم به نظرتون بزنم بهتره یا نزنم؟
و یه عده هم میگن که بزن برای روش های تست زنی تمرین بشه.یا اگه بزنم بعد از اتمام کتاب یه کتاب جدید بگیرم؟
نظر شما چیه؟
siamak slamtalab سلام من خودم هنگام تست زدن علامت میزنم بعد اگه درست زده باشم و نکته خاصی باشه در کتاب اصافه میکنم اگر غلط زده باشم جلوش مینویسم غلط و دفعه بعد سعی میکنم حلش کنم و اشکالی هم نداره که علامت زدم چون غلط بود و اگه نکته خاصی داشت که بلد نبودم مینویسمش
-
نظر شما چیه؟
siamak slamtalab
اینکه گزینه هارو علامت بزنی خوب نیست
اما اینکه نکات و یه سری یادآوری برا خودت بنویسی ایرادی نداره
برا تمرین تست زنی تو دوران جمع بندی که یکماه آخر میشه وقت هست
تازه تو طول سال با آزمون های آزمایشیت هم میتونی اینکارو بکنی ؛) -
ممنون از پاسخگویی تک تک دوستان عزیزم.
ممنون از نظراتتون که بنده رو یاری کردید.