Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک فشار
-
Marziye Ahmadpour ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam اره توی راه ابریشم شماره تست ۹۰ هست
-
Marziye Ahmadpour ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
این سوالو ببین -
Marziye Ahmadpour سلام ببخشید جواب نهایی این سوال کدوم گزینه است؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Marziye Ahmadpour on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Marziye Ahmadpour سلام، ببخشید داشتم توضیح میدادم ک یهو وسطش موبایلم خاموش شد ( آخه این روزا برا درس کلا موبایلم رو بیشتر از 5 تا 10 درصد شارژ نمیکنم جز مواقعی ک میخوام برم بیرون میزنم پاوربانک... )
ببین سانت آب رو بردار به مقدار معادلش سانت جیوه بذار، بعدش دو طرف رو جمع کن تقسیم بر 2 کن خب... ( وقتی شیر وسطش رو باز میکنی دو طرف تقسیم میشه دیگه...) حالا ک حساب کردی ستون اولیه جیوه رو از مقدار ثانویه کم کنی میشه جواب دیگه... ( منتها تو این سوال بخوای سانت آب رو به سانت جیوه معادلش تبدیل کنی باید تخمین بزنی چون عددش رند در نمیاد مختوم هم نیستش خیلی اعشاریه )
27 سانت آب تقریبا میشه 2 سانت جیوه، دو طرف رو جمع کنی میشه 29 تقسیم بر 2 میشه 14.5 سانت در نهایت در هر طرف وقتی به تعادل رسید، مقدار اولیه ستون جیوه در سمت راست 27 سانت بود ک منهای 14.5 میشه 12.5 سانت گزینه 3
-
Marziye Ahmadpour ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Marziye Ahmadpour انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam سلااام اره این حلو میدونم
اما ما معادل اب رو جیوه میذاریم و با اون اینطوری محاسبه میکنیم
و جواب کاهش جیوه اولیه نیست
کاهش جیوه و 'ابی' که معادلش جیوه گذاشتیمه
متوجه میشی چی میگم -
@فرناز-مقیمی سلام
اقای طلوعی که حل کردن گفتن گزینه ۳ -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Marziye Ahmadpour on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Marziye Ahmadpour
سلااام مجدد
ن ببین، نمیگم کاهش جیوه ک میگم اختلاف سطح جیوه ثانویه و اولیه... چون وقتی شیر رو باز میکنی اینور اونور تراز میشه دیگه سمت راست کمتر میشه اونو میگم -
Amirreza Vafaei Moghadam سلااام
خب ما دنبال کاهش سطح جیوه ، بعد از باز کردن شیر با ارتفاع اولیه که ۲۷ سانته ایم
"اگه من چیزه دیگه ایی گفتم ببخشید"
خب؟
ارتفاع اولیه جیوه که ۲۷ سانتهاما شما میای معادل (۲۷ سانت اب) دو سانت جیوه میذاری و با ۲۷ سانت جیوه جمع میکنی و ادامه..
اما این ارتفاعی که به دست میاد
یا کاهش ارتفاع
با اون دو سانت ابههه
اما در واقعیت اگر ما شیرو باز کنیم ک اب ب جیوه بدیل نمیشه..
وکاهش ارتفاع هم انقدر نمیشه
هوم؟؟
نظرت چیه -
Amirreza Vafaei Moghadam بله قطعا درسته من یه جایی رو اشتباه کردم . واقعا استاد طلوعی عالی ان
-
علی شلالوند
اینم یه شاه تست توی همین مایه های این تست . از قلم چی . عالیه خدایی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Marziye Ahmadpour سلاااام مجدد ارتفاع جیوه سمت راست همینقد دقیقا تغییر میکنه... آب رو بردار جاش جیوه بذار دو طرف رو تراز کن همین... چون اگر آب هم ک هستش دریچه رو باز کنی تراز ک شد همینقدر میشه آب از اون طرف بیشتر میزنه بالا و دقیقا تغییرات ارتفاع جیوه در سمت راست کم میشه و همینقدر میشه...
-
Marziye Ahmadpour
چونکه این 2 سانت جیوه دقیقا فشاری در کف اعمال میکنه ک 27 سانتی متر آب در کف ظرف اعمال میکنه... -
Amirreza Vafaei Moghadam سلامم
ینی اگه شیرو باز کنیم (اب رو هم به جیوه تبدیل نکنیم)
جیوه یه مقداریش میره سمت چپ
اما اب نمیتونه بره سمت راست؟ -
Marziye Ahmadpour
آره چگالی آب 1 هستش جیوه 13.6 هستش دیگه منطقی نیست؟ مایعی ک چگال تر هستش ته نشین تر هستش دیگه -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to علی شلالوند on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
علی شلالوند
سلام، آره تست جالبی هستش
-
استاد طلوعی واسه رشته ریاضی فیزیکن؟یا تجربی ها هم میتونن استفاده کنن؟کدوم استاد یه اپسیلون بهتره؟
-
مهرداد غلامی سلام، استاد طلوعی
جاهایی ک فقط مخصوص رشته ریاضی هستش رو هم میگن ک بچه های تجربی مطالعه نکنند
-
Amirreza Vafaei Moghadam من کلا مایع دوم رو تبدیل به مایع درون لوله کردم . یعنی گفتم خب 12 سانتی متر مکعب از اون میشه 6 سانتی متر مکعب از مایع درون لوله که میشه به هر طرف یک سانت اضافه میشه.
بنظرت این روش جواب میده کلا هرچی دادن تبدیل به مایع درون لوله و ... -
علی شلالوند سلام، اگه نسبت بالا اومد اون مایع نسبت به سطح اولیش رو بخوان در اکثر موارد آره این کار بهترین راهه... منتها باید حواست به ضریب سطح مقطع ها باشه دیگه...
-
Amirreza Vafaei Moghadam یعنی فرض کن این آب باشه و بگه مثلا 80 گرم روغن میریزیم سمت چپ . ارتفاع لوله در راست چقدر بالا میره؟
خب اینجا بیایم روغن رو همون اول تبدیل به آب کنیم و دیگه ادامه حل بریم و ارتفاع رو بدست بیاریم . جواب صحیحه؟