مشکلات برنامه راه ابریشم
-
سلام
من تازه با برنامه راه ابریشم شروع کردم و تازه با مشکلات برنامه روبه رو شدم
الان برای زیست باید چیکار کنیم ؟
یا مثلامن الان بخوام تست فصل یک و دو زیست و بزنم چطور باید جداشون کنم ؟ یعنی باید یک به یک همه اینارو بخونم تا بفهمم کدوم دهم و کدوم دوازدهمه؟ چون هیچ تیتری ندارن
اگه میدونید لطفا کمک کنید -
سلام
یا مثلامن الان بخوام تست فصل یک و دو زیست و بزنم چطور باید جداشون کنم ؟ یعنی باید یک به یک همه اینارو بخونم تا بفهمم کدوم دهم و کدوم دوازدهمه؟ چون هیچ تیتری ندارن
اگه میدونید لطفا کمک کنیدFaezeh Omidnasab در مشکلات برنامه راه ابریشم گفته است:
سلام
اگه میدونید لطفا کمک کنیداره این مشکل من هم هست کلا گیچ شدم لطفا دوستان کمک کنید
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
اگه میدونید لطفا کمک کنیدFaezeh Omidnasab
سلام جناب موقاری حدود200 تست ویژه فرسنگ1 امسال قرار دادن.
سایر تست های فرسنگ1 رو هم یا میتونید خودتون الان دهماش رو بزنید و یا بذارید طول سال ک با دوازدهم ترکیب میشِ بزنید. -
سلام بچه ها آره منم ب این مشکل برخوردم اما راه حل من این بود... شما برنامه زیست تون رو خودتون جلو بندازید و اونجایی که در هفته اول گفته شده تست های فرسنگ یک شما برید و فیلم های آموزشی رو ببنید از جلسه ۴و ۵ و ۶ و. الی آخر تا فصل دو تمام بشه بعد ک تمام شد حالا برید و تست های ویژه ۱۴۰۱ زیست شناسی ک در داشبورد راه ابریشم جزء جزوات هست رو دانلود کنید و شروع ب حل و چک کردن با فیلم های مربوط شون ک فکر کنم از فیلم ۲۱ فرسنگ یک شروع میشه(حالا باز از تیکت پشتیبانی بپرسید) و سرعت عمل تون رو بالا ببرید و زود زود ب بقیه میرسید موفق باشید
-
سلام
اگه میدونید لطفا کمک کنیدFaezeh Omidnasab
سلام این مشکل خیلیاست
و منم توی یه تاپیک دیگه کل مشکلاتی که به نظرم اومد گفتم هنوز منتظریم که اقای یزدیان جواب بدن :https://forum.alaatv.com/post/2125163
اینم لینک تاپیک شاید به بقیه مشکلات بر بخورید و باید زود تر حل بشن
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد