دکتری پیوسته بیوتکنولوژی
-
سلام کسی در این مورد اطلاعات داره ؟ آینده شغلی؟
نیاز کشور ؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
z Gheibi@haniehno سلام در این حد که رتبه حدودا زیر صد لازم داره ، دید بین رشته ای هم نیازه و البته حین تحصیل کسب میکنید
آینده شغلی هم تامینه ، چون واقعا دانشجو هاش تلاش میکند و دانشگاه هم متخصص خروجی میده
خیلی هم نوینه
اینا چیزایی که شنیدم بیشتر اطلاع ندارم -
چیزایی که من میدونم در این حده که خیلی کم دانشجو میگیرن و فک کنم فقط دانشگاه های تهران یا فقط دانشگاه تهران میگیره
رشته ی خیلی نابیه و اینده ی شغلیش تامینه چون میگم خیلی کم دانشجو میگیرن
به قول یکی فقط اونایی که نابغن میرن سراغ این رشته
-
چیزایی که من میدونم در این حده که خیلی کم دانشجو میگیرن و فک کنم فقط دانشگاه های تهران یا فقط دانشگاه تهران میگیره
@amir-bernousi در دکتری پیوسته بیوتکنولوژی گفته است:
فقط دانشگاه تهران
-
دکتری پیوسته اشو نمیدونم ولی خب کلا درباره بایوتک اینکه یه رشته نوین و نوظهوره فکنم 20 و چندی سالیه که تو ایران اومده
واحد های درسی شم که قبلا خوندم به صورت ترکیبی ه از رشته های مهندسی و پزشکی زیرشاخه های زیست و به علاوه فیزیک و برنامه نویسی و ...
رشته ش اینطور که فهمیدم تحقیقاتیه
خود رشته را فقط دانشگاه تهران نداره دانشگاه های دیگه هم دارن ولی شاید دکتری پیوسته را تهران داشته باشه
رتبه ش هم خب از پزشکی قبولیش سختتره و تراز بالای ده هزار میخواد
از ریاضی و تجربی میگرین که خب ظرفیت تجربی خیلی خیلی بیشتر از ریاضیه البته کل ظرفیت گرفتن دانشجو برای یه دانشگاه انگار 20 تا دانشجو بود
یه چیز دیگه اینکه بیشتر المپیادی هارو میگیرن بعد اینکه اگه هم رتبه مدنظر اورده بشه یه مصاحبه علمی دارن که خب سخته و اگه مصاحبه رو قبول بشی تو این رشته درس میخونی
ولی برای مهاجرت خیلی خوبه عالیه
کلا خیلی باحال و خفنه و ماهیتش هم میشه فصل 7 زیست حدودا -
@amir-bernousi در دکتری پیوسته بیوتکنولوژی گفته است:
فقط دانشگاه تهران
-
سلام کسی در این مورد اطلاعات داره ؟ آینده شغلی؟
نیاز کشور ؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
z Gheibi@haniehno
سلام
این رشته مثل میکروبیولوژی و ژنتیکه
اصلا به خاطر این اودنش چون بچه هایی میرفتن میکروبیولوژی که درسشون قوی نبود و کلا الانم به این رشته به چشم یه رشته خوب نگاه نمیکنه کسی.
چون به این رشته ها برای ساخت واکسن و ... نیازه اسمشو عوض کردن و گفتن کلا هر سال 20 نفر فقط دانشگاه تهران بگیره (البته من دفترچه رو دیدم امسال 11 تا بود فکر کنم)
بازار کارشم من شنیدم خیلی توی ایران تعریفی نداره ولی خارج از کشور خیلی خوبه
اگر رزومه خوبی داشته باشید توی همین ایرانم میتونید کار بگیرید قطعا
امیدوام مفید باشه متنم -
https://www.daneshju.ir/forum/thread105172/
انگار اول باید زیست شناسی سلولی خوند بعد گرایش بایوتک رفت
من کامل نخوندمش -
z Gheibi غریبه چون جدیده کلا هرچی تو ایران جدیده یه صدسال باید بگذره تا بین مردم جا بیوفته
همین الانشم تو سایت ها همه چیز پرشده درباره پزشکی و دندون و دارو بعد این رشته هایی که اینقدر آینده دارن را هیچی درباره ش نگفتن:((
@mitra-ism-rahmani خب هر چیزی که جدیده اطلاعات در موردش کمه
اون رشته ها سالیان سال فارغالتحصیل داشتن اونها هم اومدن رشته شونو معرفی کردن ، این نداشته نکردن
خوبه دیگه جای اکتشاف و ابتکار توش بالاست
البته اگه بخوام دقیقتر بگم شاید خیلی هم جدید نباشه ، استاد ما سی سال پیش بیولوژی خوندن اولین نفر هم نبودن پس احتمالا ما بیخبریم