سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
راه ابریشم ادبیات یا کتاب کمک آموزشی؟
-
sallar savadkoohi خواهش میکنم
-
Arshia Yazdian
مرسی اقا عرشیا
بعد جسارتا مثل پارسال نشه کنکورچه ها حذف شن :(( -
@نگین-محمدیان
عه سلام خانم محمدیان
خوبین؟
من امسال بیشتر تستا بانک تستا مثل منتا و لرنیتو و کار کردم بعضی وقتا جامع خیلی سبز میزدم
نشر الگو هم موضوعی داشتم ولی استادمون گفت اصلا به درد نمیخوره برای همین نزدم -
Reza Panahi
ممنونم
شما از نشر الگو تست زدین؟
راضی بودین
من علاوه بر استادم خودمم که یکم تست ازش زدم حس کردم به درد بخور نیست
خواستم هفت خان بگیرم امسال که راه ابریشمو دیدم -
سلام دوست عزیز اگه از نظر درسنامه مشکل ندارین به نظرم کتاب های تست نشر الگو در کل حدود ۳۰۰۰ تست از کل مباحث ادبیات داره به نظرم براتون بهتر از راه ابریشم هست.
-
siamak slamtalab
ممنونم ازتون
شما از هفت خان استفاده نکردین؟ -
خودم نخریده بودم ولی از دوستم برای دو هفته گرقته بودم اونم از نظر سطح تست ها خوبه ولی نشر الگو بهتره
-
البته نشرالگو هم کتاب های مبحثی رو بگیرید.
-
فیلم هارو از این نظر میگم که خوب نیست که اگه پایه تون قوی باشه شاید شما دیگه نیاز نداشته باشید که تست آموزشی حل کنید یا در ۳۰ و ۴۰ دقیقه ۲۰ تا ۳۰ تا تست حل کنید در حالی که در فیلم در همین زمان ۱۰ تا ۱۵ تست حل میکنین ۱۰ تا ۱۵ تا اختلاف شما با فیلم ها بعد از ۱۰ روز ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست اضافه میارید از فیلم ها.
-
sallar savadkoohi ممنون شما خوبی اوضاع روبراهه
اگر استاد گفتن خوب نیست خب پس من دیگه حرفی نمیزنم
من خودم هم نشر الگو دارم هم هفت خوان(یکی از آشناها بهم داد) من مشکلم با هفت خوان بیشتر بخاطر درسنامه آرایه و دستورش بود وگرنه از لحاظ سطح تست خیلی خوبه
شما هم اگه درسنامه اوکی شدی واسه حل تست میتونی از هفت خوان استفاده کنی
راه ابریشم ادبیات هم حقیقتش پیگیری نکردم و نمیخرم بخاطر بحث هزینه و ....ولی خب آقای حسین خانی خیلی خوب درس میدن هممون میدونیم -
siamak slamtalab
خیلی ممنونم ازتون -
@نگین-محمدیان
والا ما که پشت کنکوری شدیم شما چه طور؟:)
اها ممنونم ازتون
من راه ابریشمو میخواستم بگیرم چون چندین تست گلچین شده توسط یه استادیه که هممون میشناسیمشون
ولی بازم تشکر -
sallar savadkoohi منم همینطور پشت موندم
موفق باشید ان شالله
آها خیلی هم عالی امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید -
sallar savadkoohi
سلام
خوبین؟
از دید کسی که پدرش دبیر ادبیات کنکور هست، دارم نظر میدم
باتوجه به این که شما پشت کنکوری هستید و روی مطالب کتاب درسی از جمله ارایه ها و دستور و ... مسلط هستید و یکبار خوندینشون، بنظرم اگر وققتون رو صرف فیلم ها و اموزش های صفر تا صد (جامع) کنید، کار درستی نباشه و انگاری دوباره کاری میشه واسه شما
از کتاب های موضوعی ادبیات شروع کنید، بهترینش هم سری کتاب های هفت خوان و میکروطلایی جامع هستش که میتونید کار کنید
در مورد نشرالگو هم بنظرم فقط قرابت معناییش خوبه و موضوعات دیگرشون یکم ضعیف هستنالبته در اینکه راه ابریشم استاد حسین خانی، کامل و جامعه هیچ شکی نیست اما برای شما از نظر من خودتون کم کم شروع کنید به کارکردن با همین کتاب ها
ان شاالله که موفق باشید -
sallar savadkoohi برادرم
یه پیشنهاد دلسوزانه بهت دارم
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت از کتاب های موضوعی نشر الگو استفاده نکن
این کتاب ها مسیر درست ادبیات رو مشخص نمیکنندرسنامه های خلاصه و افتضاح در مبحث دستور در حد دانش آموز ابتدایی داره
کتاب قرابت معنایی هم که قربونش برم درسنامهٔ جامعی نداره که هیچ پاسخنامه هم بگیم نداره بهتره
نمیخوام سرتون رو درد بیارم
اما یکی از دلایل اصلی این که در درس ادبیات، آمارها سال به سال دارن پایین میان، کتاب های نشرالگوئه
درسی که زبان مادری ماست نباید اینقدر برای ما ایرانی ها منزجر کننده باشهسالانه تعداد انگشت شماری درصد بالای 90 در درس ادبیات داریم، در بسیاری از سال ها که 100 هم نداریم
درسته که برای تسلط در هر درسی تعداد تست بالا مناسبه اما وقتی آموزشی ندیده باشی، تست زدن چه فایده ای داره
اما همین تعداد محدود، اکثر غریب به یقینشون، شاگرد و یا خواننده کتاب های موضوعی و کلاس های استاد هامون سبطی بزرگوار هستن
کسی که زندگیش رو فدای مقابله با این نوع آموزش مزخرف و غیرعلمی کردبرای آشنایی بیشتر با دکتر سبطی میتونین از فیلم های آموزشی آرایه و دستور آقای سبطی در همین سایت آلا استفاده کنید و لذت چشیدن طعم شیرین آمزش صحیح در درس ادبیات رو حس کنید
-
@نگین-محمدیان انشالله شما هم میدرخشید امسال
Amir Shafie
مرسی از هر دوتون دمتون گرم -
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
sallar savadkoohi به نظر من کتاب تست بخرید خیلی بهتره برای شما که آموزش چندانی نیاز ندارید.
کتاب تست جامع میکرو طلایی خیلی خوبه.یک کتاب دو جلده هست تست هاش هم زیاده و تست سخت هم زیاد داره .و البته موضوعی هست
فقط یه سوال ببخشید (مربوط به تاپیک نیست )ولی دیگه اینجا می گم:شما الان که پشت کنکور موندید برای زیست می خواید از راه ابریشم استاد موقاری استفاده کنید یا از صفر تا صد هاشون؟چون از راه ابریشم شون چندان راضی نبودید -
Ilya Mansouri
ممنونم
البته اینم اضافه کنم که چون خودم امسال راه ابریشمم رو روی دور تند دیدم یکم بازدهیش رو برام پایین اورد
ولی خوب اگر بخوام امسال فیلمی برای زیست ببینم احتمالا کلاسای ماز رو ثبت نام کنم -
sallar savadkoohi سلام خوب هستی
چند باری دیدم راجب ماز صحبت کردی منم امسال قصدم بود برم سمت ماز
مثل اینکه واجب شد ازت مشورت بگیرم
هر وقت تایم داشتی بگو من تاپیک بزنم اونجا حرف بزنیم