پایبند بودن به برنامه
-
یه پیشنهاد هر وقت نا امید شدی و بی انگیزه شدی : به خنده های حسادت امیز دشمن فکر کن(یکم خبیسانه گفتم
) . خودت رو در پایان کار ببین و ببین که چقدر بهتر شده ای . پاسخگوی همه اتفاقات خوب و بدی باش که خدا و کاینات باعثش شدن تا تو الان در اینجا باشی اگر جای بدی هستی ناراحت نباش پاسخ دادن به نعمت نفس کشیدنت و اینکه هنوز زنده ای خودش کار بزرگی هستش .
بهترین ها رو برات ارزو میکنم .
-
سلام بچه ها
میخواسم بدونم شما برای اینکه به برنامتون پایبند باشید چه کارهایی رو انجام میدین؟
مثلا من شنیدم بعد از اینکه درس هامون رو خوندیم یه جایزه به خودمون میدیم ک این جایزه میتونه فیلم و کار هایی باشه ک بهش علاقه داریم
حالا به جز اون مورد بالا میخوام نظرات شمارو هم بدونم ک چه کار هایی رو انجام میدین ک به برنامتون پایبند باشید ممنون میشم کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاZahra Esmaeili
شخص خودم نمیگذارم خیلی خسته بشم مثلا همین دیشب قبل از خواب نشستم فیلم رستگاری در شائوشنگ رو دیدم عجب فیلم قشنگی بود
یا مثلا ساندویچ میخرم میخورم
هر روز صبح زود میرم پیاده روی
اینا باعث میشن سر حال بمونم تا اخر هفته یه استراحت مشتی و خفن بکنم -
Zahra Esmaeili
شخص خودم نمیگذارم خیلی خسته بشم مثلا همین دیشب قبل از خواب نشستم فیلم رستگاری در شائوشنگ رو دیدم عجب فیلم قشنگی بود
اینا باعث میشن سر حال بمونم تا اخر هفته یه استراحت مشتی و خفن بکنمشایان اسماعیلی کارت درسته
-
Zahra Esmaeili
اینا باعث میشن سر حال بمونم تا اخر هفته یه استراحت مشتی و خفن بکنمشایان اسماعیلی خیلی ممنون
دقیقااا اینکه پیاده روی میکنید خیلی خوبه
خوش به حالتون ک خودتون میتونید راحت برین ساندویج بخرین یا پیاده روی کنید من ک باید کسی همرام باشه مثلا مامان یا بابا ک کسی هم نمیاد
کاشکی منم میتونسم هر جا خواسم تنها برم🥲
-
یه پیشنهاد هر وقت نا امید شدی و بی انگیزه شدی : به خنده های حسادت امیز دشمن فکر کن(یکم خبیسانه گفتم
) . خودت رو در پایان کار ببین و ببین که چقدر بهتر شده ای . پاسخگوی همه اتفاقات خوب و بدی باش که خدا و کاینات باعثش شدن تا تو الان در اینجا باشی اگر جای بدی هستی ناراحت نباش پاسخ دادن به نعمت نفس کشیدنت و اینکه هنوز زنده ای خودش کار بزرگی هستش .
بهترین ها رو برات ارزو میکنم .
Arash Najafi خیلی ممنون
خیلی قشنگ بود
امیدوارم ک به همه ارزو ها و هدفتون برسین -
شایان اسماعیلی خیلی ممنون
خوش به حالتون ک خودتون میتونید راحت برین ساندویج بخرین یا پیاده روی کنید من ک باید کسی همرام باشه مثلا مامان یا بابا ک کسی هم نمیاد
Zahra Esmaeili ناراحت نباشید
پیاده روی کنی بعد خسته ای نمیتونی درس بخونی ، غذا بخوری بعد غذا نمیشه درس خوند
پیشنهاد میکنم به عنوان استراحت و تفریح شعر بخونیدبعدا تو قرابت هم کمک تون میکنه
-
Arash Najafi نه دیگ اینجوری هم خوب نیستا
-
شایان اسماعیلی کارت درسته
Arash Najafi
فدایی داری -
z Gheibi خیلی هوشمندانه هساش فقط من خیلی تشنم میشه بخاطر من کشور به کم ابی رسیده
-
Arash Najafi نه دیگ اینجوری هم خوب نیستا
-
شایان اسماعیلی خیلی ممنون
Zahra Esmaeili میتونی از هنر درونت استفاده کنی و نون و پنیر رو اینقدر قشنگ و خوب بپیچی و درست کنی که از ساندویچ بیرون خوشمزه تر بشه
-
Zahra Esmaeili میتونی از هنر درونت استفاده کنی و نون و پنیر رو اینقدر قشنگ و خوب بپیچی و درست کنی که از ساندویچ بیرون خوشمزه تر بشه
-
z Gheibi مرسی خیلی هم عالی
🤍
-
z Gheibi
سلام