سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
شیمی ِخیلی سبز یا مبتکران
-
M S 4 در خیلی سبز یا مبتکران گفته است:
بیشتریاتون و خیلیا تو بیشتر سایت ها و نظر سنجی ها گفتین مبتکران
ی سوال مبتکران تستاش بروزه؟
قدیمی نیس خیلی؟ -
سلام دوستان
دارم دیوونه میشم ک برای یازدهم خیلی سبز بگیرم یا مبتکران میخوام یه منبعی باشه که واقعا ب عنوان منبع اول بشه استفادش کرد و درصدای بالایی آورد
فقط برای استوکیومتری میخوام از روش سریع تناسب حل کنم کدوم کتاب ب این روشا حل کرده؟
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءاگه خیلی خر خونی مبتکران
اگه میانه رویی خیلی سبز
مبتکران کار هر کسی نیست کامل خوندنش مرد جنگی میخواد همه تستاشو بزنی و همه رو یاد بگیری -
amir karami 0 در خیلی سبز یا مبتکران گفته است:
سلام دوستان
دارم دیوونه میشم ک برای یازدهم خیلی سبز بگیرم یا مبتکران میخوام یه منبعی باشه که واقعا ب عنوان منبع اول بشه استفادش کرد و درصدای بالایی آورد
فقط برای استوکیومتری میخوام از روش سریع تناسب حل کنم کدوم کتاب ب این روشا حل کرده؟
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءاگه خیلی خر خونی مبتکران
اگه میانه رویی خیلی سبز
مبتکران کار هر کسی نیست کامل خوندنش مرد جنگی میخواد همه تستاشو بزنی و همه رو یاد بگیریولی به شخصه با مبتکران بیشتر حال میکنم
-
amir karami 0
واقعا همینطوره من مبتکران دهم داشتم فقط درسنامه هاشو میخوندم تستم
یه خورده از فصل یکیش زدم دیگه دهنم داشت کف میکرد
یازدهم و دوازدهم خیلی سبز گرفتم کار را میندازه
ولی مبتکران اگه بخون باشی رو دست نداره
درسنامه ش هم که نگم من با همون درسنامه دهم یازدهم دوازدهم هم تقریبا فهمیدم -
M S 4 مبتکران حرف نداره عالیه
-
احمد قادری در خیلی سبز یا مبتکران گفته است:
amir karami 0
واقعا همینطوره من مبتکران دهم داشتم فقط درسنامه هاشو میخوندم تستم
یه خورده از فصل یکیش زدم دیگه دهنم داشت کف میکرد
یازدهم و دوازدهم خیلی سبز گرفتم کار را میندازه
ولی مبتکران اگه بخون باشی رو دست نداره
درسنامه ش هم که نگم من با همون درسنامه دهم یازدهم دوازدهم هم تقریبا فهمیدمببین من الان دوباره برگشتم به حل تست های مبتکران
اون وقت خیلی برام سخت بود
الانم هست ولی نه به سختی اون موقع (یه نمه ای لإت بخش تر شده) -
سلام
ببین بستگی به خودت داره ،
هر دو کتاب نگاهشون تستیه
مبتکران از کنکور هم رد شده حتی المپیادی هم سوال اورده اگه شیمیت خیلی خوبه و میخای حتی خودتو با تستای بالا تر از کنکور هم خودتو به چالش بکشی ،قطعا مبتکران گزینه خوبیه ولی اگه وضع درسی شیمیت در اونقد عالی نیسته ، خیلی سبز بهترین گزینس (البته ی وقت این طوری فک نکنی که پس خیلی سبز حتما خیلی کتاب خوبی نیسته ، نه! اتفاقن خیلی سبز خیلی هم عالیه و رویکرد تستی داره و خیلی هم کمکت میکنه)منم دقیین همینجوری بودم خیلی رو انتخاب کتاب حساس بودم ولی واقعیتش اینه که همه کتابا خوبن میتونی pdf دوتا کتابو بگیری با نوع بیان هرکدوم که راحت تر بودی و ارتباط برقراری کردی همونو بگیری مهم خوندنه حالا این مهروماه باشه یا گاج یا... موفق باشی️
-
علی پورخسروی مشکل اینجاست ک pdfکتاب مبتکران رو ک دان میکنم فقط تستای فصل 1رو داره و درسنامه رو نداره نمیدونم خیلی سبز درسنامش پراکندس رو مخه واقعا انتخاب سخته
ولی کم کم ی حسی بهم میگه ک مبتکران بخرم -
amir karami 0 من pdf خیلی سبز رو دیدم احساس کردم درسنامه خوبی نداره و خلاصه هس
من یک کتاب میخام که آموزش کامل بده -
amir karami 0 من pdf خیلی سبز رو دیدم احساس کردم درسنامه خوبی نداره و خلاصه هس
من یک کتاب میخام که آموزش کامل بدهآره درسنامه مبتکران بهترین درسنامه بین بقیه کتاباس
-
ali vahedy در خیلی سبز یا مبتکران گفته است:
M S 4 تست های مبتکران هم بالا هست ولی من از خیلی سبز راضی هستم
منم خیلی سبز 12 ام دارم ازش راضیم
درسته تستاش به نسبت ساده تره (الیته تست خیلی سخت هم داره ) ولی نیازمو کاملا رفع میکرد
برای تستای سخت تر آزمانای قلمچی امسال و پارسالو میزدم که کمبودی از لحاظ دیدن همه انواع سوال پیش نیاد -
M S 4 فک کنم جفتشون درسنامه هاشون همینجوری باشه، لا به لای پاسخ ها باشن
-
amir karami 0 درسته استاندارد ه ولی مبتکران (البته من تک ادب داشتم ) همه هست هاش زیادی سخته و تعدادش هم کمه
-
M S 4 مطمعن باش مبتکران من هرسه پایه رو دارم و اگر ایستگاه هارو بادقت بخونی آزمون شیمیت از 80 درصد پایین تر نمیاد
-
M S 4 در شیمی ِخیلی سبز یا مبتکران گفته است:
سلام دوستان
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاءبه نظرم فقط و فقط شیمی مسائل خیلی سبز
واقعن سطحش بالاس
جوریه که سوالای کنکور از سوالای طراحیش اسون تره
اگه برای مسائل میخواین فقط این -
mohammad eftekhari دانش آموزان آلاءreplied to arthur morgan on آخرین ویرایش توسط mohammad eftekhari انجام شده
arthur morgan بله نشر الگو خوب هست نسبت به خيلي سبز و گاج چون من از كنكوري هاي سال قبل پرسيدم بيشتر گفتن نشر الگو ، ازخيلي سبز تعريفي نكردن وگفتن خيلي سبز اصلا درسنامه اش كه كمك نميكنه بيشتر گيج ميشي اما تستاش ميشه گفت بد نيستن خودمم كه نگاه رو تست ها انداختم اونقدرا سخت و سطح بالا نبودن
معمولا همشون دانشگاهاي خوب آورده بودن از مبتكران شناختي ندارم -
این پست پاک شده!