راه ابریشم
-
سلام آلایی ها!
یکمی در مورد راه ابریشم گیج شدم...
من امسال میرم دوازدهم. میخواستم بدونم توی تابستون، فقط دهم جنع بندی میشه؟ و جمع بندی یازدهم از مهر و همراه با دوازدهم هست؟
و سوال دیگه اینکه، اگه راه ابریشم کار کنیم، نیاز به خوندن جداگونهی خود کتب درسی نیست؟؟ -
سلام آلایی ها!
یکمی در مورد راه ابریشم گیج شدم...
من امسال میرم دوازدهم. میخواستم بدونم توی تابستون، فقط دهم جنع بندی میشه؟ و جمع بندی یازدهم از مهر و همراه با دوازدهم هست؟
و سوال دیگه اینکه، اگه راه ابریشم کار کنیم، نیاز به خوندن جداگونهی خود کتب درسی نیست؟؟مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
-
مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
Mahtab Zolghadr 0 در راه ابریشم گفته است:
مقداد منتظرالمهدی سلام بله تابستون دهم جمع بندی میشه و جزوه هر درس هم کافیه و کامل
سلام
به مواردتون اضافه کنم
ک
در عین اینکه جزوه خودش کامله ، ولی از کتاب درسی اصلا غافل نشید (معیار اصلی در کنکور اونه) -
ممنون دوستان
پس یعنی یه برنامهی جداگونه برای مهر به به بعد بهمون میدن که همزمان هم دوازدهم رو آموزش ببینیم و هم یازدهم رو جمع بندی کنیم؟
مشکل وقت پیدا نمیکنیم؟ -
ممنون دوستان
پس یعنی یه برنامهی جداگونه برای مهر به به بعد بهمون میدن که همزمان هم دوازدهم رو آموزش ببینیم و هم یازدهم رو جمع بندی کنیم؟
مشکل وقت پیدا نمیکنیم؟مقداد منتظرالمهدی
اینکه تو برنامه چه مواردی هست هنوز اطلاعی ندارم(چند روز قبل از شروع برنامه مهر ، برنامه رو میدن)
اگه همه چی خوب پیش بره مشکل وقت نداریم -
توی پکی که خریداری کردید، درسهای یازدهم و دوازدهم هستن دیگه؟؟ ولی براشون برنامه مطالعاتی ندادن هنوز درسته؟
امیدوارم درکم کنید چون بالاخره هزینه میشه برای خریدش..
نیازه که اطمینان کامل پیدا کنیم... -
توی پکی که خریداری کردید، درسهای یازدهم و دوازدهم هستن دیگه؟؟ ولی براشون برنامه مطالعاتی ندادن هنوز درسته؟
امیدوارم درکم کنید چون بالاخره هزینه میشه برای خریدش..
نیازه که اطمینان کامل پیدا کنیم...مقداد منتظرالمهدی
درسته
اونا برنامشون از مهر شروع میشه -
خب اینجوری که نشون میده خییلی خوبه
نسبت به تدریس و فایل و پک های موسسه های دیگه، هم کیفیت خوبی داره هم هزینش به صرفه تره!!
و اینکه یک جا دروس سه تا پایه رو باهمدیگه خریداری میکنیم -
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴 -
@دانش-آموزان-آلاء@دانش-آموزان-آلاء
-
Mahtab Zolghadr 0
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴 -
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴مقداد منتظرالمهدی
میشه
بسپاریدش ب آلا
صبر کنید تا مهر برنامش میاد ، میبینیم
عمومی حجمش از تخصصیا کمتره و راحت تر میشه بستش -
مقداد منتظرالمهدی
میشه
بسپاریدش ب آلا
صبر کنید تا مهر برنامش میاد ، میبینیم
عمومی حجمش از تخصصیا کمتره و راحت تر میشه بستشHhh Hh اختصاصی یازدهم چی پس؟
-
Hhh Hh اختصاصی یازدهم چی پس؟
مقداد منتظرالمهدی
نگران نباشید
کلا یازدهم و دوازدهم از مهر برنامشون شروع میشه -
Mahtab Zolghadr 0
چجوری از مهر
هم عمومی دهم رو بخونیم
هم عمومی یازدهم
هم اختصاصی یازدهم
هم خود دوازدهم؟؟؟
مگه میشه اینجوری؟؟؟
من واقعا سر در نمیارم🥴مقداد منتظرالمهدی ببینید شما نباید فکرتونو درگیر این مسائل بکنید طبق گفته تبم آلا تابستون جمع بندی دهم و از مهر یازدهم و دوازدهم در کنار هم جلو میرن و الا هم برای پشت کنکوریا هم برای دوازدهما برنامه ایی مناسب خودشون میده با توجه به تایم مدرسه و غیره
نگران نباشید