هسته
-
سلام دوستان
من خیلی جاها دیدم و از استاد خودم هم شنیدم که هسته اندامکه ، ولی توی کتاب تست نوشته بود که هسته اندامک نیست !
بالاخره هسته رو جزو اندامک ها بگیریم یا نه ؟
@تجربیا -
سلام دوستان
من خیلی جاها دیدم و از استاد خودم هم شنیدم که هسته اندامکه ، ولی توی کتاب تست نوشته بود که هسته اندامک نیست !
@تجربیاReza Panahi سلام
ما به چيزي ميگيم اندامك كه درون سلول باشه و داراي غشا باشه حالا ميخواد غشا يك لايه يا دولايه باشه فرقي نداره
مثلا ما به ريبوزوم نميگيم اندامك ،چون غشا نداره بخاطر همينم هست كه ميگيم پروكاريوت ها اندامك ندارن ، ريبوزوم دارن اما چون ريبوزوم غشا نداره اندامك حسابش نميكنيم
اما مثلا ميتوكندري يا دستگاه گلژي كه داراي غشا هستن ميگيم اندامك
هسته بخشي كه دوتا غشا داره بخاطرهمين كه غشا داره ما اندامك حسابش ميكنيم
هسته قطعا يك اندامك -
سلام دوستان
@تجربیاReza Panahi
سلام نیست ...منم تو کتاب تستم نوشته بود که هسته اندامک نیست...چون اندامک اصلا برای سیتو پلاسمه سیتوپلاسم و هسته هم که دو بخش جدا از همن.... -
Reza Panahi
سلام نیست ...منم تو کتاب تستم نوشته بود که هسته اندامک نیست...چون اندامک اصلا برای سیتو پلاسمه سیتوپلاسم و هسته هم که دو بخش جدا از همن....فاطمه منصوری 1 نه هسته اندامك ربطي نداره كه فقط در سيتوپلاسم باشه اصلااساتيد آلاء ،آقاي موقاري در كليپ ها تاكيد ميكنن كه هسته اندامك هست و فقط ربيوزوم هست كه اندامك نيست
ولازم به ذكر منبع كنكور ما كتاب درسي نه كتاب هاي تست
از يه دكتر هم بپرسي ميگه كه هسته اندامك هستش -
Reza Panahi
سلام نیست ...منم تو کتاب تستم نوشته بود که هسته اندامک نیست...چون اندامک اصلا برای سیتو پلاسمه سیتوپلاسم و هسته هم که دو بخش جدا از همن....فاطمه منصوری 1 @roghayeh-eftekhari
در رابطه با هسته ، من بیشتر جاها دیدم که گفته شده هسته اندامکه ، ولی در رابطه با حرف شما @roghayeh-eftekhari که میگید ریبوزوم اندامک نیست و اندامک باید غشا داشته باشه ، باید بگم که برای کنکور ۱۴۰۱ باید بگیم که ریبوزوم اندامک بدون غشا هست
چون کتاب ریبوزوم و همچنین سانتریول رو جزو اندامک ها تقسیم بندی کرده -
فاطمه منصوری 1 @roghayeh-eftekhari
در رابطه با هسته ، من بیشتر جاها دیدم که گفته شده هسته اندامکه ، ولی در رابطه با حرف شما @roghayeh-eftekhari که میگید ریبوزوم اندامک نیست و اندامک باید غشا داشته باشه ، باید بگم که برای کنکور ۱۴۰۱ باید بگیم که ریبوزوم اندامک بدون غشا هست
چون کتاب ریبوزوم و همچنین سانتریول رو جزو اندامک ها تقسیم بندی کردهReza Panahi بله در شكل 9 ريبوزوم رو جزء اندامك ها گفته اما براساس حرفاي استاد موقاري گفتم اما درمورد هسته مطمئن هستم كه اندامك هست بعد اينكه پيامتون رو ديدم براي اينكه مطمئن تر هم شم از چندنفر پرسيدم كه خدايي نكرده شمارو به اشتباه نندازم
حالا شما صاحب اختيارهستيد -
فاطمه منصوری 1 @roghayeh-eftekhari
چون کتاب ریبوزوم و همچنین سانتریول رو جزو اندامک ها تقسیم بندی کردهReza Panahi اما يك سوال براي من پيش اومد در شكل 9 نوشته ياخته و اندامك هاي آن، منظور چيه؟ يعني ميخواد بگه بعضي ها فقط جزء سلول هستن و اندامك نيستن يا نه همشون اندامك هستند؟
اين سوال خيلي من درگير كرده آخه اگه فقط اندامك هارو ميخواسته مشخص كنه چرا تاكيد كرده كه ياخته و اندامك هاي آن؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
Reza Panahi اما يك سوال براي من پيش اومد در شكل 9 نوشته ياخته و اندامك هاي آن، منظور چيه؟ يعني ميخواد بگه بعضي ها فقط جزء سلول هستن و اندامك نيستن يا نه همشون اندامك هستند؟
اين سوال خيلي من درگير كرده آخه اگه فقط اندامك هارو ميخواسته مشخص كنه چرا تاكيد كرده كه ياخته و اندامك هاي آن؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء@roghayeh-eftekhari از کمک شما ممنونم
توی کتاب نوشته
شکل ۹ __ یاخته جانوری و اندامک های آن
خب این داره به شکل اشاره میکنه ، که این یه سلول جانوری هست و بخش هایی که مشخص شده ، اندامک هاش هستن
طبق گفته آقای خیراندیش ، دبیر زیست شناسی ماز ، باید بگیم ریبوزوم و سانتریول ، از اندامک های بدون غشاء هستند -
هسته اندامک هست و معیار مون برای اندامک بودن یا ساختار سلولی بودن وجود غشا هست
این معیار تا کنکور ۱۴۰۰ بود گویا برای ۴۰۱ عوض شده و ریبوزوم هم اندامک در نظر میگیرن
ولی چیزی که هنوز ثابته اینه هسته یک اندامک دو غشایی هست -
Reza Panahi اما يك سوال براي من پيش اومد در شكل 9 نوشته ياخته و اندامك هاي آن، منظور چيه؟ يعني ميخواد بگه بعضي ها فقط جزء سلول هستن و اندامك نيستن يا نه همشون اندامك هستند؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء -
@roghayeh-eftekhari از کمک شما ممنونم
توی کتاب نوشته
شکل ۹ __ یاخته جانوری و اندامک های آن
خب این داره به شکل اشاره میکنه ، که این یه سلول جانوری هست و بخش هایی که مشخص شده ، اندامک هاش هستن
طبق گفته آقای خیراندیش ، دبیر زیست شناسی ماز ، باید بگیم ریبوزوم و سانتریول ، از اندامک های بدون غشاء هستندReza Panahi خواهش ميكنم
آها ممنون چون من اين تاستان تدريس استاد موقاري نگاه كردم تو كل تدريس تاكيد ميكنن كه ريبوزوم اندامك نيست
خيلي ممنونم از راهنماييتون -
@roghayeh-eftekhari بالام جان!من اگه نخوام مطالب زیستو ببینم باید کیو ببینم؟دانش آموزا رو چرا تگ میکنی؟
nazanin karima عذرخواهي ميكنم گفتم شايد كسي جوابم بدونه شما به بزرگي خودتون ببخشيد