7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ساختار بافتی قلب
-
سلام روزتون بخیر
درون شامه یا آندوکارد قلب فقط شامل بافت پوششی سنگفرشی تک لایه میشه. ولی شکلی که مربوط به ساختار دریچههای قلبیِ (که احتمالاً واسه خیلی هاتون حذف شده اما تو جلسات صفر تا صد آقای موقاری بهشون اشاره کردند) بافت ها به ترتیب: اسکلت فیبری(پیوندی متراکم)-پیوندیرشتهای(متراکم)-درونشامه(سنگفرشی) هستش.
حالا سوال من ااینه این بافت رشتهای مرکزی که بین درونشامه و اسکلت فیبریِ منشاءش از کجاست؟ درونشامه؟ اون که فقط یه نوع بافت سنگفرشی داشت!
@تجربیا -
سلام
مگه حتما باید منشا داشته باشه؟!
یک بافت جداگانس برای استحکام از بافت دیگ ای منشا نمیگیره. -
M S 4 آخه به این دلیل ذهنمو مشغول کرده که بین دو بافت فیبری قلب و درون شامه قلبِ. پس با این حساب باید توی ساختار بافتی قلب هم باشه، اما نیست جایی که بهش اشاره نشده یعنی باید اینطور در نظر بگیریم که درون شامه علاوهبر سنگفرشی، پیوندی رشتهای هم داره؟
-
Rozita Rast khane نه این بافت فقط دریچه ها وجود داره
-
M S 4 در ساختار بافتی قلب گفته است:
Rozita Rast khane نه این بافت فقط دریچه ها وجود داره
یعنی این طور باید در نظر گرفت که تو قلب درونشامه و ماهیچهای با فیبری به هم متصلاند. و وقتی برای ساخت دریچه کشیده میشن بافت پیوندی رشتهای بینشون قرار میگیره؟
یه چیز دیگه هم بگم؟ بعد تفاوت فیبری با رشتهای در مقدار کلاژنشون هست؟ فیبری بیشتر داره برای استحکام. و پیوندی رشته ای کمتر و تنها برای پشتیبانی درونشامه. درسته؟ -
Rozita Rast khane من دهمم این شکل هم حذف شده از کتابموندر نتیجه واقعا نمیدونم!
-
Rozita Rast khane من یازدهمم تو کتاب مام نیست وقتی تو کتاب نیست فک نکنم مهم باشه
-
Rozita Rast khane
سلام شبتون بخیر
بافت رشته ای یا بافت پیوندی متراکم در اصل در ماهیچه قلب وجود داره مربوط به درون شامه نمیشه و برای اتصال درون شامه به لایه میانی توی اون قسمت هم هست وگرنه در اصل مال لایه میانی هست که ماهیچه های قلب به رشته های این بافت به ماهیچه های قلب متصل می شوند. -
M S 4 Mahtab Zolghadr 0 مرسی عزیزان حل شد
-
مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟ -
Rozita Rast khane در ساختار بافتی قلب گفته است:
مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟اسکلت فیبری همان استخوانگان فیبری هست دیگه
منشا اش همون طور که گفتن از ماهیچه ی قلبه -
-
دریا دریایی نه اون بافت پیوندی رشته ای مرکزی دریچه های قلبی رو منظورمه که منشاءش اسکلت فیبریِ فکر کنم. نه؟
-
Rozita Rast khane در ساختار بافتی قلب گفته است:
دریا دریایی نه اون بافت پیوندی رشته ای مرکزی دریچه های قلبی رو منظورمه که منشاءش اسکلت فیبریِ فکر کنم. نه؟
خوب همونه دیگه
اگه اشتباه نکنم تو ۹۸ اسمش اورده بود -
دریا دریایی پس همینطور در نظر میگیرم.
مرسی عزیزم -
رزی امسال سال اول پشت کنکور بودنت هست ؟