ساختار بافتی قلب
-
M S 4 آخه به این دلیل ذهنمو مشغول کرده که بین دو بافت فیبری قلب و درون شامه قلبِ. پس با این حساب باید توی ساختار بافتی قلب هم باشه، اما نیست جایی که بهش اشاره نشده
یعنی باید اینطور در نظر بگیریم که درون شامه علاوهبر سنگفرشی، پیوندی رشتهای هم داره؟
Rozita Rast khane نه این بافت فقط دریچه ها وجود داره
-
M S 4 در ساختار بافتی قلب گفته است:
یعنی این طور باید در نظر گرفت که تو قلب درونشامه و ماهیچهای با فیبری به هم متصلاند. و وقتی برای ساخت دریچه کشیده میشن بافت پیوندی رشتهای بینشون قرار میگیره؟
یه چیز دیگه هم بگم؟بعد تفاوت فیبری با رشتهای در مقدار کلاژنشون هست؟ فیبری بیشتر داره برای استحکام. و پیوندی رشته ای کمتر و تنها برای پشتیبانی درونشامه. درسته؟
-
M S 4 در ساختار بافتی قلب گفته است:
یعنی این طور باید در نظر گرفت که تو قلب درونشامه و ماهیچهای با فیبری به هم متصلاند. و وقتی برای ساخت دریچه کشیده میشن بافت پیوندی رشتهای بینشون قرار میگیره؟
یه چیز دیگه هم بگم؟بعد تفاوت فیبری با رشتهای در مقدار کلاژنشون هست؟ فیبری بیشتر داره برای استحکام. و پیوندی رشته ای کمتر و تنها برای پشتیبانی درونشامه. درسته؟
Rozita Rast khane من دهمم این شکل هم حذف شده از کتابمون
در نتیجه واقعا نمیدونم!
-
سلام روزتون بخیر
درون شامه یا آندوکارد قلب فقط شامل بافت پوششی سنگفرشی تک لایه میشه. ولی شکلی که مربوط به ساختار دریچههای قلبیِ (که احتمالاً واسه خیلی هاتون حذف شده اما تو جلسات صفر تا صد آقای موقاری بهشون اشاره کردند) بافت ها به ترتیب: اسکلت فیبری(پیوندی متراکم)-پیوندیرشتهای(متراکم)-درونشامه(سنگفرشی) هستش.
حالا سوال من ااینه این بافت رشتهای مرکزی که بین درونشامه و اسکلت فیبریِ منشاءش از کجاست؟ درونشامه؟ اون که فقط یه نوع بافت سنگفرشی داشت!
@تجربیاRozita Rast khane من یازدهمم تو کتاب مام نیست وقتی تو کتاب نیست فک نکنم مهم باشه
-
سلام روزتون بخیر
درون شامه یا آندوکارد قلب فقط شامل بافت پوششی سنگفرشی تک لایه میشه. ولی شکلی که مربوط به ساختار دریچههای قلبیِ (که احتمالاً واسه خیلی هاتون حذف شده اما تو جلسات صفر تا صد آقای موقاری بهشون اشاره کردند) بافت ها به ترتیب: اسکلت فیبری(پیوندی متراکم)-پیوندیرشتهای(متراکم)-درونشامه(سنگفرشی) هستش.
حالا سوال من ااینه این بافت رشتهای مرکزی که بین درونشامه و اسکلت فیبریِ منشاءش از کجاست؟ درونشامه؟ اون که فقط یه نوع بافت سنگفرشی داشت!
@تجربیاRozita Rast khane
سلام شبتون بخیر
بافت رشته ای یا بافت پیوندی متراکم در اصل در ماهیچه قلب وجود داره مربوط به درون شامه نمیشه و برای اتصال درون شامه به لایه میانی توی اون قسمت هم هست وگرنه در اصل مال لایه میانی هست که ماهیچه های قلب به رشته های این بافت به ماهیچه های قلب متصل می شوند. -
Rozita Rast khane من دهمم این شکل هم حذف شده از کتابمون
در نتیجه واقعا نمیدونم!
M S 4 Mahtab Zolghadr 0 مرسی عزیزان حل شد
-
Rozita Rast khane
سلام شبتون بخیر
بافت رشته ای یا بافت پیوندی متراکم در اصل در ماهیچه قلب وجود داره مربوط به درون شامه نمیشه و برای اتصال درون شامه به لایه میانی توی اون قسمت هم هست وگرنه در اصل مال لایه میانی هست که ماهیچه های قلب به رشته های این بافت به ماهیچه های قلب متصل می شوند.مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟ -
مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟Rozita Rast khane در ساختار بافتی قلب گفته است:
مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟اسکلت فیبری همان استخوانگان فیبری هست دیگه
منشا اش همون طور که گفتن از ماهیچه ی قلبه -
M S 4 Mahtab Zolghadr 0 مرسی عزیزان حل شد
-
Rozita Rast khane در ساختار بافتی قلب گفته است:
مرسده میزبان فرکی ممنونم
پس میشه گفت از اسکلت فیبری منشاء میگیره؟اسکلت فیبری همان استخوانگان فیبری هست دیگه
منشا اش همون طور که گفتن از ماهیچه ی قلبهدریا دریایی نه اون بافت پیوندی رشته ای مرکزی دریچه های قلبی رو منظورمه که منشاءش اسکلت فیبریِ فکر کنم. نه؟
-
دریا دریایی نه اون بافت پیوندی رشته ای مرکزی دریچه های قلبی رو منظورمه که منشاءش اسکلت فیبریِ فکر کنم. نه؟
دریا دریایی نه اون بافت پیوندی رشته ای مرکزی دریچه های قلبی رو منظورمه که منشاءش اسکلت فیبریِ فکر کنم. نه؟
خوب همونه دیگه
اگه اشتباه نکنم تو ۹۸ اسمش اورده بود -
خوب همونه دیگه
اگه اشتباه نکنم تو ۹۸ اسمش اورده بوددریا دریایی پس همینطور در نظر میگیرم.
مرسی عزیزم -
رزی امسال سال اول پشت کنکور بودنت هست ؟