برنامه ریزی
-
سلام به همگی
من امسال میرم دوازدهم و متاسفانه به دلایلی تا حالا خیلی خوب نتونسم درس بخونم
خییییلی عقبم و حس میکنم وقت کم دارم
خیلی کمتر از نصف دروس دهم رو خوندم..
چیکار کنم که برسم و تابستون دهم و یازدهم و درست و حسابی جمع کنم؟ممنون میشم کمکم کنین
@تجربیا -
سلام به همگی
چیکار کنم که برسم و تابستون دهم و یازدهم و درست و حسابی جمع کنم؟ممنون میشم کمکم کنین
@تجربیا -
؟؟؟؟
-
سلام به همگی
@تجربیامقداد منتظرالمهدی اول اینکه نگران نباش
میرسی
فقط باید تلاش کنی
دوم باید ازمون ازمایشی شرکت کنی یه محدوده بندی درست داشته باشی برای درس خوندنت
تایم درس خوندتو در روز بالاببری تا بودجه بندی ازمون پیش رو رو زودتر تموم کنی و بری بودجه بندی ازمون های قبلی(از ازمون اول شروع کن) رو بخونی و برای خودت ازمون هایی که ندادی رو شبیه سازی کنی
و از ازمون فعلیت به هیچ عنوان غافل نشی و اولویت رو با خوندن دروس اون بزاری
موفق باشی -
سلام
ی سر بزن سایت کانون مصاحبه با رتبه ها را بخوان میبینی ادم بوده از دی شروع کرده ولی سه رقمی شده پس نگران نباش
نصف بیشتر بچه ها تازه میخوان از مهر شروع کنن
ی پدیده ای هم از الان بهت بگم خیالت راحت شه سر جلسه کنکور ی اتفاق خنده داری که می افته اینه که ساعت 11 که اجازه خروج میدن تقریبا سالن خالی میشه و بیشتر بچه ها میرن
اونموقع هست که میفهمی الکی کنکور را گنده کردن و میگن بین 600 هزار نفر رقابت و ...
فقط با قدرت برو جلو خدا هست -
سلام به همگی
@تجربیامقداد منتظرالمهدی دیگه نمیرسی تمام شد بیخیال کنکور شو برو کار کن
نه بابا مشاور بگیر با تایم بندی مناسب، با برنامه مناسب با نرفتن توی گوشی با خوندن مطالب مهم از هر درس میتونی خودتو برسونی نگران نباش توکل کن
آزمون هم شرکت کن -
سلام به همگی
@تجربیامقداد منتظرالمهدی در برنامه ریزی
گفته است:
سلام به همگی
@تجربیااول به نظرم مشاور بگیر اما اگه نمیتونی بشین مباحث رو بنوی و رنگ بندی کن عالی میشه ابی خوب میشه سبز متوسط میشه زرد بد میشه قرمز بعد از ابی شروع کن به خوندن تا اخر کلییی وقت داریم تازه ایه نیومده که تابستون تموم کنی حتمن
میتونی تا نصفه تموم کنی و داخل دوازدهم هم بقیشو -
سلام به همگی
@تجربیامقداد منتظرالمهدی
اصن نگران تایم نباش. خیلی ها هستن که از مهر شروع میکنن ولی اگه میخوای یه برنامه ریزی درست کنی این برنامه پایین رو برای خودت شخصی سازی(تر) کن
یه برنامه ریزی حجمی واسه خودت درست کن اونوقت میبینی که خیلی هم زیاد وقت داری.
ترجیحا میتونی همه دروس اختصاصی به علاوه یه درس عمومی که توش ضعف داری مثلا ادبیات رو تو برنامت بگنجونی. و بقیه درسها رو هم بذار با دوازدهم کم کم بخون
حالا برنامت چجوری باشه:
زیست رو هر روز بذار تو برنامت. روزانه ۱۰ صفحه ازش بخونی حتی اگه صفر هم باشی ۳۰ روزه دهم و یازدهم رو تموم میکنی.
شیمی هم سره جمع میشه ۶ فصل. میتونی تو برنامت ۱۸ روز شیمی بذاری و هربار یک سوم هر فصل رو بخونی.
واسه فیزیک هم که فکر کنم ۸ فصل بشه جمعاً. اونم مثل شیمی؛ مثلا ۲۰ روز برنامه بذار هربار نصف یا یک سوم هر فصل رو بخون.
ریاضی هم به همین ترتیب. فصلی تقسیم کن.
هر روز ۳تا درس اختصاصی بذار تو برنامت.
شب هر روز هم اگه حجم درس ها رسوندی اون درس عمومی رو مطالعه کن.
واسه ساعت مطالعه هم:
۳ یا ۴ ساعت زیست/ ۳ ساعت فیزیک/ ۳ ساعت ریاضی/ ۳ ساعت شیمی/ ۱ ساعت عمومی
که اگه همونطور که بالا گفتم ۳ تا اختصاصیش کنی(با زیست روزانه) یهدونه هم گاهی عمومی حداکثر ساعت مطالعت میشه: ۱۱ ساعت
و حداقل ۹ ساعت
البته اگه ساعت مطالعت بالاتر باشه که فبها
اگه این برنامه برات مناسب نبود یه برنامه حجمی ساعتی دیگه برای خودت بزار
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم -
سلام عقب نیستی نترس
با راهبردی یکی از ازمونا پیش برو -
مقداد منتظرالمهدی
اصن نگران تایم نباش. خیلی ها هستن که از مهر شروع میکنن ولی اگه میخوای یه برنامه ریزی درست کنی این برنامه پایین رو برای خودت شخصی سازی(تر) کن
یه برنامه ریزی حجمی واسه خودت درست کن اونوقت میبینی که خیلی هم زیاد وقت داری.
ترجیحا میتونی همه دروس اختصاصی به علاوه یه درس عمومی که توش ضعف داری مثلا ادبیات رو تو برنامت بگنجونی. و بقیه درسها رو هم بذار با دوازدهم کم کم بخون
حالا برنامت چجوری باشه:
زیست رو هر روز بذار تو برنامت. روزانه ۱۰ صفحه ازش بخونی حتی اگه صفر هم باشی ۳۰ روزه دهم و یازدهم رو تموم میکنی.
شیمی هم سره جمع میشه ۶ فصل. میتونی تو برنامت ۱۸ روز شیمی بذاری و هربار یک سوم هر فصل رو بخونی.
واسه فیزیک هم که فکر کنم ۸ فصل بشه جمعاً. اونم مثل شیمی؛ مثلا ۲۰ روز برنامه بذار هربار نصف یا یک سوم هر فصل رو بخون.
ریاضی هم به همین ترتیب. فصلی تقسیم کن.
هر روز ۳تا درس اختصاصی بذار تو برنامت.
شب هر روز هم اگه حجم درس ها رسوندی اون درس عمومی رو مطالعه کن.
واسه ساعت مطالعه هم:
۳ یا ۴ ساعت زیست/ ۳ ساعت فیزیک/ ۳ ساعت ریاضی/ ۳ ساعت شیمی/ ۱ ساعت عمومی
که اگه همونطور که بالا گفتم ۳ تا اختصاصیش کنی(با زیست روزانه) یهدونه هم گاهی عمومی حداکثر ساعت مطالعت میشه: ۱۱ ساعت
و حداقل ۹ ساعت
البته اگه ساعت مطالعت بالاتر باشه که فبها
اگه این برنامه برات مناسب نبود یه برنامه حجمی ساعتی دیگه برای خودت بزار
امیدوارم تونسته باشم کمک کنمRozita Rast khane ممنون
خیلی مفیده -
Rozita Rast khane ممنون
خیلی مفیدهM S 4 خواهش میکنم