ریاضی
-
سلام
وقت بخیر لطفا کمک کنید
من یه سوالی داشتم که دربرنامه مطالعاتی راه ابریشم فرم pdf تعداد فیلم های ریاضی چرا اینطوریه ؟اینکه ریاضی تا اواخر تابستان ازمن فقط فرسنگ دوم رسیده ولی دروس دیگر تا اخر تابستان دهم کامل جمع بندی میشه ولی ریاضی تا ۶ شهریور فقط جلسه ۶ فرسنگ دوم است که دهم جمع بندی نشده و خیلی عقبه
می خواستم بدون ایابرنامه کلا همین طوره یا عوض شده واسه ریاضی وبرنام من اشتباه است؟
لطفا راهنمایی کنید -
سلام
وقت بخیر لطفا کمک کنید
من یه سوالی داشتم که دربرنامه مطالعاتی راه ابریشم فرم pdf تعداد فیلم های ریاضی چرا اینطوریه ؟اینکه ریاضی تا اواخر تابستان ازمن فقط فرسنگ دوم رسیده ولی دروس دیگر تا اخر تابستان دهم کامل جمع بندی میشه ولی ریاضی تا ۶ شهریور فقط جلسه ۶ فرسنگ دوم است که دهم جمع بندی نشده و خیلی عقبه
می خواستم بدون ایابرنامه کلا همین طوره یا عوض شده واسه ریاضی وبرنام من اشتباه است؟
لطفا راهنمایی کنیدسلام
وقت بخیر لطفا کمک کنید
لطفا راهنمایی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
تجربیا
@M-an
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-زیست
رشته ام تجربیه -
سلام
وقت بخیر لطفا کمک کنید
لطفا راهنمایی کنید -
محمد شمس دوستان کسی نیست رهنمایی کند
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
وقت بخیر لطفا کمک کنید
لطفا راهنمایی کنیدمحمد شمس سلام
ما از مهر دوباره دهم رو میخونیم و برنامه همینطوری هست . یعنی مطالب بیشتر ریاضی رو از مهر به بعد یاد بگیریم .
توی تابستون مطالب اولیه ریاضی رو یاد میگیریم و بعد وارد فرسنگ های بعدی میشیم .ریاضی درسی هست که هر ۳ تا پایه به هم دیگه خیلی ربط دارن و فکر کنم به خاطر همین ما تا شهریور قسمت کمتری از ریاضی رو کار میکنیم .
( برداشت من از برنامه واسهی درس ریاضی اینجوری بوده)
موفق باشی 🌷
-
محمد شمس سلام
ما از مهر دوباره دهم رو میخونیم و برنامه همینطوری هست . یعنی مطالب بیشتر ریاضی رو از مهر به بعد یاد بگیریم .
توی تابستون مطالب اولیه ریاضی رو یاد میگیریم و بعد وارد فرسنگ های بعدی میشیم .ریاضی درسی هست که هر ۳ تا پایه به هم دیگه خیلی ربط دارن و فکر کنم به خاطر همین ما تا شهریور قسمت کمتری از ریاضی رو کار میکنیم .
( برداشت من از برنامه واسهی درس ریاضی اینجوری بوده)
موفق باشی 🌷
@dr-yegane-n-dehqan
عذر میخوام یعنی فرسنگ هایی که در تابستان داخل برنامه مطالعاتی هستن از مهر دیگه داخل برنامه قرار نمیگیرن؟؟! -
@dr-yegane-n-dehqan
عذر میخوام یعنی فرسنگ هایی که در تابستان داخل برنامه مطالعاتی هستن از مهر دیگه داخل برنامه قرار نمیگیرن؟؟!Fatemeh Kazemi 1 نه نه
ما هر چیزییی که الان میخونیم ( تو تابستون ) دوباره از مهر که آلا برنامه جدید بده اونا رو میخونیم .
یعنی از مهر ۳ تا پایه رو با برنامه ریزی آلا میخونیم .
-
Fatemeh Kazemi 1 نه نه
ما هر چیزییی که الان میخونیم ( تو تابستون ) دوباره از مهر که آلا برنامه جدید بده اونا رو میخونیم .
یعنی از مهر ۳ تا پایه رو با برنامه ریزی آلا میخونیم .
@dr-yegane-n-dehqan
آها ممنون موفق باشید عزیز -
Fatemeh Kazemi 1 مچکر
همچنین🌷 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد